středa 30. listopadu 2011

Christmas at Kennedys' (video)

Gant je můj oblíbený obchod. Já z něj mám asi jen jednu nebo dvě věci, ale na klucích se mi značky jako Gant a celkově gentlemanský styl moc líbí. Taky má Gant jednu jedinou parku, která se mi kdy líbila - tu na obrázku, je s kožíškem v kapuci a stojí extrémní peníze.. ale je prostě krásná. No ale nejlepší ze všech jejich kolekcí (hlavně té Christmas in Vermont) jsou bytové doplňky. Jejich polštáře se mi líbí nejvíc, protože miluju typické americké barvy trikolory a kostkované vzory. Jednou jsem v časopise viděla celý dům vybavený nábytkem, dekoracemi a bytovými doplňky z Gant. Byl to dům Kennedyových, který měli někde na severu Spojených států, teď nevím, kde přesně to bylo. Jedinými designéry domu byli právě ti z Gant a ten dům se pak stal prototypem mého vysněného rodinného domu. Video je sice y loňska, ale mě se stejně pořád líbí ty stejné věci. Máte rádi módu, která vypadá jako z Oxfordu v minulém století a/nebo jejich doplňky?

čtvrtek 24. listopadu 2011

Topshop kosmetika v Praze + video-návody na líčení


Možná už jste ho někteří bjednávali z netu, možná ještě ne (jako já). Od pátku máte ale možnost si produkty Topshop Make-Up koupit i v Praze v Topshopu v Palladiu.

středa 23. listopadu 2011

Hey Boy!

Ty vánoční procenta dolů na Asose, Urban Outfitters a všude možně mě (čti kreditku) přivedou do hrobu. Před pár dny mi přišel balíček s šaty z Asosu, které jsou úžasné a určitě je uvidíte, jak v nich půjdu brzy na nějaký ples, párty nebo nejblíž asi na mamčin svátek.) A teď jsem objevila geniální trička. Klučičí. O půlku levnější než holčičí. Dvakrát hezčí. Dvakrát kvalitnější. Dvakrát originálnější. A třeba s kapelama, který miluju. Fakt nevím, jestli je tak těžký vyrobit holčičí kvalitné bavlněný originální triko hezkého střihu. Co nejjednodušší. Když jsem byla v létě na Havaji, koupila jsem si v American Eagle (kupodivu holčičí) tank top za 7 dolarů (asi stovka) a je to moje asi nejnošenější triko, hodí se ke všemu a je tak správně "cool". Mohli jste ho na mě vidět třeba ve článku z Colours of Ostrava. Tyhle trička jsou z výše zmiňovaných e-shopů, ale kdybyste věděli o nějakém jiném děsně hipsterském a pozerském e-shopu, ráda o něm od vás uslyším. Které se vám líbí nejvíc? A nebo na boy trika nejste a raději nakupujete jen v dámském oddělení? Já mám pár stoletých tílek po dědovi a jsou věčné (stále mě fascinuje, jak má 50 let staré tílko větší kvalitu než týden staré triko z háemka/ny/céáčka/.. po prvním vyprání) a taky plánuju ještě pokrást dva tak 20 let staré taťkovi.

PS: Na tumblru máte moji boy-tee inspiraci na klukovi, kterýho si jednou bezpodmínečně vezmu.)

pondělí 21. listopadu 2011

Nové boty


H&M. Nejpohodlnější boty na podzim, když potřebujete podpatky. Chodí se na nich jako na plochých botech, je v nich teplo a hodí se jak ke skinny džínům, tak k šatům a sukním. Jsou prostě skvělé. Teď se jen modlím, ať vydrží. Kdybyste se pro ně chtěly do háaemka vydat, tak si pospěšte, protože u nás v ostravském měli poslední (a zrovna moje číslo!). Jak jsem si je poprvé oblékla do školy já uvidíte zítra.) Hezký den!

středa 16. listopadu 2011

Oo la love


Fotky z víkendu, který se úžasně vydařil. Středa je volno, bude holčičí sleep-over u kamarádky s čínou, párty, filmem a vším ostatním, co k tomu patří. Chystáme se do klubu, který je dost daleko, tak snad v těch nočních mrazech neumrznem. Jaké jsou vaše plány na volný večer a následný státní svátek?



Návod na tuhle DIY tašku jsem psala na blog v neděli. Pokud se vám líbí, klíďo vám ji i vyrobím.)
A tyhle šedé semišové boty v pánském stylu, jsou to nejpohodlnější, co mě mohlo letos potkat. Uvnitř jsou jako papuče a navenek hebounké na dotek.

úterý 15. listopadu 2011

Marshmellow Cream


Ano, čtete dobře. Tahle mňamka je z bonbonků marshmellow, spousty čokolády a navrch posypaná bílou čokoládou. Původně to měla být pěna, ale použili jsme místo šlehačky v kelímku tu ze spreje, protože jsme ji zapomněli koupit a proto vznikl spíš krém konzistencí podobný nugátu, ale mnohonásobně lepší díky jedinečné chuti marshmellow.

pondělí 14. listopadu 2011

Chic Shoes


Kvůli kotníku teď nemůžu nosit podpatky, ale už se těším, až je nosit zase začnu. Tenhle pár je úplně nový a je z CCC (značka Jennifer). Stály jen 699 Kč, jsou celé semišové, sklon potpatku je ideální a jelikož podpatek není jehlový jsou i stabilní a dobře se na nich chodí. Na podzim jedny z nejvhodnějších bot. Pokud hodláte argumentovat tím, že semiš není na botech praktický za žádných okolností, musím vám připomenout, že tohle jsem slyšela po každé koupi semišek a zatím všechny zdárně přežily jak deště, tak zaprášené chodníky.)

neděle 13. listopadu 2011

DIY: Tour Eiffel bag


Jsem pravděpodobně jediný člověk, který nesnáší plátěné tašky. Ne, nejsou praktické, pořád se točí, padají z ramene, když je držím v ruce, zametám jimi silnici, ucho se hned zašpiní, nedá se v nich rychle nic najít a mohla bych pokračovat ještě dlouho. Proto, když jsem u Elle objevila tuhle plátěnou tašku, nebyla jsem nejnadšenější na světě. Ale potom jsem objevila její skrytý význam: byla ideální na pokreslení. Tuhle Eiffelovku v kruhu z nápisu jsem si chtěla na něco nakreslit už dávno, až teď jsem ale našla ideální oběť. Takhle je taška mnohem hezčí a dokonce jsem s ní už i vyrazila ven. Praktická sice stále není, zato se mi děsně líbí.

Kdyby vás zajímal nápis v kruhu, je to text jedné mé oblíbené písničky z poslední doby. Můžete si tipnout, pokud se vám chce nápis luštit, nebude to nic těžkého.) Jinak bohužel nevím, kde mám fix na textil, proto jsem to nakreslila jen fixem na cédéčka a modlim se, ať se nezašpiní v nějakém blbém místě, abych ji nemusela prát a riskovat smazání.

PS: Pokud byste po ní toužili, není problém se domluvit. Klidně vám obrázek nakreslím na cokoli, tašku, triko,..

sobota 12. listopadu 2011

Mobile random

Chcete vidět nějaké starší fotky z doby, kdy jsem ještě neměla blog? Taky tu jsou fotky, které se podobají těm, které už znáte. Prostě směs fotek vyfocených někdy v posledních měsících až tak 3 roky zpět.)

pátek 11. listopadu 2011

Music Tip: Foster

Foster The People zbožňuju už věky. Od prvního okamžiku, kdy jsem někde na netu vyhrabala dnes už profláklé Pumped Up Kicks. Před pár dny jsem ale narazila na Helena Beat, Don't Stop (Color On The Walls) a spousty dalších. Mé kamarádky sborově tvrdí, že je to strašně hipster a nelíbí se jim to. Podle mě to patří přesně mezi ty nejlepší ironické písničky. Je to váš styl nebo dáváte přednost jiným žánrům? .)


čtvrtek 10. listopadu 2011

A girl with perfect nails never fails



 more on my tumblr here: www.emgolightly.tumblr.com

Mám strašně ráda lakování nehtů. Ač to zní sebeprostoduše, mám ráda uprevené nehty. Moje nynější vidíte tady a spoooousta další nehtové inspirace vás čeká na mém tumbleru, kam jsem vybrala ty nejhezčí inspirační fotky, co jsem našla.) Jaké máte zrovna nehty vy?

Novinka dne: Tak se mi vyprodaly ty šaty, které jsem se rozhodla koupit na Asosu.. vyprodali je v barvě, kterou jsem chtěla a v mé velikosti. Což je.. SUPER! Protože jsem tam našla TY dokonalé, v nádherné barvě, v poloviční ceně a ještě tisíckrát hezčí. Dík osude.)

Novinka dne dvě: Na Zoot.cz, který stoprocentně znáte už z jeho projektu ZootLook, prodávají Asos v Kč a s pořádnýma slevama. A nejen Asos samozřejmě, ale ten mě zaujal nejvíc. Viz. banner nalevo, do kterého budu přidávat oblečení, které mě nějak zaujme, něco jako dělám pravidelně (echm echm) na Fashiolista.

pondělí 7. listopadu 2011

Vlaso-mašle

Až budu mít dětičky budu jim dělat na hlavě mašle z vlasů. Jako nevadí mi v tom chodit ani teď, ale lidi se fákt hódně blbě dívaj:D Asi vypadám jako příliš velký fanda myšky Minnie.) Ikdyž nejsem fanouškem sebekritiky na vlastním blogu, na fotce mě nejvíc štve, že vypadám pěkně blbě, účes jsem totiž fotila v deset večer bleskem. Nevím proč, ale jakýkoli účes mi jde nejlépe vytvořit právě až večer, vlasy jsou tehdy takové poddajné a zůstanou tam, kam se připnou. Je to docela dobrá výhoda na párty, ale taky to automaticky znamená, že mé školní účesy jsou dosti nuda. Máte to takhle taky někdo?

sobota 5. listopadu 2011

Better to ask for forgiveness than for a permission



Tohle body jsem si koupila už v létě v Holandsku. Měla jsem ho vyčíhnuté už delší dobu, ale pořád jsem nákup z internetu odkládala, až jsem ho viděla v American Apparelu v Amsterdamu. Prodávají se asi v 10 barvách a v obchodě měli jenom tuhle a bílou, takže jsem měla štěstí, protože přesně tuhle barvu jsem si vybrala už na netu. Sukně je úplně nová, dostala jsem ji v sobotu a má přesně ten správný Blair-Waldorfovský styl.

středa 2. listopadu 2011

Autumn means party!

Taky pro vás podzim a zima znamenají hlavně plesy a párty? Každý pátek nebýt doma a když se sejdou dobré akce, tak ani v sobotu? Začíná být večer v minisukni sice trochu zima a chodit po městě po klubech na 12 cm taky není zrovna jednoduché, ale je dřív tma a všechno má tajemnější atmosféru. Loni jsem se vždycky strašně těšila v neděli do tanečních a pak si užívala ty plesy. Letos jich doufám nebude o nic méně, hodláme s kamarádkama navštívit všechny, o kterých se dozvíme:D Obvykle střídám na párty 2 kombinace: buď tmavé skinny džíny + podpatky + výrazný top a nebo krátké sukně + top s dlouhým rukávem + nízké boty. A na plesy klasicky koktejlky a high heels. V dlouhých šatech mě na žádném plesu fakt nepotkáte.) Letos to ale začínám nějak přehodnocovat a rádá bych oblečení na párty zkusila změnit. Podle mě, když se zkombinují minišaty s podpatkama s rozumným líčením, nemusí to vypadat tak úplně lacině. Zvlášť pokud se vyberou ty správné šaty. Jelikož mám ale všecky až moc sváteční, fakt prostě klasické koktejlky, projela jsem celou sekci Dress na Asosu, pak i boty samozřejmě a dopadlo to tak, že jsem našla největší favority. Které byste mi doporučili a které byste si vybrali vy?



úterý 1. listopadu 2011

I guess I want you

Dnes přidávám fotky ze soboty. Byla jsem chvíli dopoledne po nákupech a koupila jem si kostkovanou školáckou sukni, kterou na mě uvidíte už někdy během tohoto týdne. Dneska jsem byla ve škole jen do poledne, ale i tak to nebyl moc příjemný den. Teď poslouchám svoji oblíbenou písničku od Katy Perry a jdu si udělat nějaký salát na oběd. Mějte se hezky, taky u vás tak svítí sluníčko?.)

PS: Na facebooku máte outfit fotografky. Tvíd + fiži <3