středa 22. února 2012

Tommy Town


Tyhle kouzelné fotky od photobloggera Tommyho Tona, který fotil zajímavě oblečené lidi na přehlídkách v Londýně, Paříži a New Yorku, mě baví svou jarní atmosférou, čistotou a hlavně barevností. Na jeho fotkách chci taky ukázat několik trendů pro letošní jaro/léto. Kéžbych někoho takhle vesele oblečeného měla šanci potkat i někde u nás a ještě lépe, kéžbych na podobné kreace měla sama dost odvahy.) Článek je zase na pokračování, protože jeho nádherných fotek není nikdy dost.




Náhrdelník a brýle jsou perfektní. Zbytek je teda hodně extravagantní, ale všechno se dohromady hezky doplňuje a zlaté knoflíky se mi na kabátech moc líbí.


Celá v bílém je jeden z trendů letošního jara. Určitě to není nic univerzálního, co by slušelo každému, já tomuhle trendu asi určitě odolám, ale myslím, že bílé šaty v kombinaci třeba s bílým sakem nebo bílýma podpatkama, budou vypadat krásně na všech.


Zase kombinace celá z bílé, jen rozbitá barveným sakem. Nejvíc mě baví krátký svetřík v zimě/na jaře, bílé rukavičky, které vypadají jako golfové a ten kočičí čumák na svetříku, který se bude ještě opakovat na dalších fotkách v jiných kombinacích.



Kočičí brýle, neonově oranžové nehty a skvělá bunda. Nejvíc u mě vedou brýle, přesně takové kdybys se mi podařilo sehnat, skákala bych radostí:)






Modrá jako další trend. O zářivě modrých odstínech jsem psala už minule a věnovala jim celý článek, takže teď už jen názorný příklad jak ji kombinovat.






Baťoh z Asosu ve snad nejvíc trendy barvě - pistáciové, lomeno mentolové. Pokud už už otevíráte jejich stránku, můžu vás informovat, že už je bohužel vyprodaný. Jojo, kdo zaváhá..

Brýle jsou nádherné a parka je už dávno jmenována na nejvíc šik bundu roku.)
All pics via style.com. Tommy's photos are just wonderful.

11 komentářů:

  1. Achjo.... Už chci jaro! Prosím :))

    OdpovědětVymazat
  2. great pictures! love this post

    Check out our new posts:

    http://fashionfriendsdiary.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten batoh jsem si taky chtěla kupovat, nakonec jsem se rozhodla pro stříbrný z topshopu a jsem spokojená :) Ikdyž.. jeden super stylový batůžek je málo, když může mít člověk dva super stylové batůžky :D no ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne!:D Me by teda stacil i jeden, zavidim, ze sis koupila:)

      Vymazat
  4. toto sú úžasní ludia..super vyzerajú, asi všetci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tomyho Tona znam uz davno a jeho fotky su fakt k zulibani!!

    OdpovědětVymazat
  6. První fotografie vede. Je čistá jarní a veselá. Hlavně mě ta dáma něčím zaujala, vsadím se, že má nějaké osobní kouzlo...Jinak některé trendy se mi líbí, jiné ne. ostatně, jako vždy.).

    OdpovědětVymazat