čtvrtek 29. března 2012

City of Lights


Věděli jste, že Vilém Závada nazval Ostravu Městem světel? Já to měla vždycky spojené s Paříží, případně s New Yorkem, ale odteď už navždy Ostrava:)) Jinak tohle oblečení je vrcholně pohodlně, ikdyž mám platformy a třeba to tak nevypadá. Svetr mi upletla moje maminka, má teď nějaké pletací období a tak mám fůru nádherných svetrů, na které se mě pořád ve škole ptají, odkud jsou:) Taky vidíte dvě věci z minulého článku (koukněte sem) a zkusila jsem trochu jiné líčení, než obvykle a výrazné neonové rty mě začaly bavit ještě víc, než minulé léto, kdy jsem si koupila právě tři rtěnky v těchto barvách. Normálně je to dost výrazné, ale znáte to, fotky strašně neutralizují a pohlcují make-up.)

středa 28. března 2012

High Life


Má oblíbená písnička a pár věcí, které mi udělaly radost v uplynulém týdnu. Kniha k příjmačkám, haircuff s leopardem, který je sice předražený, ale je to leopard s kamínkama místo očí! :D Gumička i náhrdelník jsou oba z háemka. Náhrdelník je prostě skvělý, je správně kýčovitý, hodí se ke spoustě pastelových i tmavých barev a nosím ho už týden každý den, v nejbližším outfitu ho uvidíte na blogu.) A lak je mnohem světlejší, pastelový, pistáciový a vůbec ne šedý, jen je chameleon a na fotce se tváří úplně jinak.)

neděle 25. března 2012

Smile at the chance just to see you again


Takžeee.. Tohle je asi mé nejkontroverznější triko. Beru si ho vždycky, když mám něco psát na tabuli. Baví mě, jak na to lidi reagují stylem "no ty vadooo" :D Zepředu seriózně, zezadu rebel! Plus přidávám mou oblíbenou písničku (ne že by se mi někdy od FtP něco nelíbilo.)

pátek 23. března 2012

March Diary


 Pátek je nepochybně nejlepší den v týdnu, navíc tento bylo 20 stupňů, šílené (skvělé) vedro, ve škole jsem měla jen 3 hodiny a potom jsem byla s kolegama ze semináře:)) na festivalu Jeden Svět na filmu o Arabském jaru, který byl myslím skvěle natočený a ukazoval revoluce z pohledu obyčejných lidí (zajděte si na něco z festivalu během příštího týdne do Artu) a na obědě v Nové Karolíně. Pokud to čte někdo z Ostravy, co na ni říkáte? Souhlasíte, že navenek vypadá vážně děsně, ale vevnitř překvapila? Líbí se mi, že vypadá interiérem jinak, než většina nákupních středisek u nás, nejvíc oceňuju to hřibové (osvětlení?) vevnitř. Mějte krásný víkend!

Kraken


Přesto, že bych řekla, že snad každá žena musí milovat YSL, tahle kolekce se mi z doplňků za poslední roky (co si pamatuju) líbí úplně nejvíc. Kéžbych byla milionářka a mohla mít doma vlastní Krakenovskou sadu. Ano, pro náušnice bych vraždila.) A chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s dražšími nákupy přes internet třeba z Net-a-porter nebo LuisaViaRoma apod. Myslím, že bych se týden strachovala, jestli se balík někde neztratí nebo neudělá radost pošťačce. Došel vám vždycky vpořádku a riskovali byste to?

úterý 20. března 2012

Los Angeles


V oblékání se sama v poslední době překvapuju. Dřív byste mě v šedo-růžové kombinaci nepotkali ani náhodou a teď mám už takhle připravené tři outfity na křesle, ve kterých půjdu tento týden do školy a ve všech je šedá s růžovou. Často si chystám oblečení takhle hodně dopředu, protože ráno vstávám brzo a upřímně, když už musím vstávat, raději to využiju na učení, na které nemám večer ani pomyšlení, než na oblečení. Jak to máte vy? Kdy si chystáte oblečení a kdy se učíte? Raději ráno, nebo spíš dlouho do noci večer:)?

pondělí 19. března 2012

LIVE A LITTLE


Myslím, že málo co tak sluší tmavým vlasům jako pastelové barvy, proto jsou u mě v šatníku tak oblíbené.) A když je najednou 20 stupňů, ani baloňák nakonec nebyl potřeba. Taky jsem si o prázdninách tak navykla nosit na board copy, že je nejspíš budu nosit úplně ke všemu a už v nich dokonce i spím:D Mějte se krásně a doufám, že to perfektní počasí ještě dlouho vydrží a nedojde na ten plánovaný déšť.

neděle 18. března 2012

Paradise


Cítím se, jako by mě někdo popadl za vlasy a vymáchal v koupeli prozření. Stačil jeden týden, abych se kompletně zamilovala do Špindlu, začala hledat TEN PRAVÝ snowboard a shromažďovala kamarády, se kterýma půjdeme jezdit. Tenhle týden byl prostě geniální a takový oddych jsem už dlouho potřebovala, po příjezdu domů mi všechny hromady knih a zadání testů na psacím stole přišly jako největší malichernost. Poslední dva dny bylo dokonce tak skvělé počasí, že se dalo jezdit dost nalehko a potkala jsem i hodně lyžařů jen v tričku. Zbytek už vám poví fotky, jak vypadaly vaše prázdniny?:) A hlavně, jaké jsou vaše vysněné destinace na zimní dovolenou?

sobota 10. března 2012

Dolphins


Seznamte se s mým mistrovským dílem na nehtech, myslím, že nic lepšího už vživotě nezvládnu! :D Až mi odleze tohle, plánuju udělat ještě variantu růžovou s bílýma puntíkama. Dále můžete poprvé vidět moje nové tunelové náušnice s delfínama z Topshopu a nejdřív jsem se bála, že je ztratím, protože se mi zdálo, že špatně drží, ale ve skutečnosti mají něco jako pojistku vevnitř, takže drží dobře. Plus jsem si vzala zase po dlouhé době leopardí kabelku, protože zvířat prostě není nikdy dost.)

středa 7. března 2012

Lente Verdriet


Mé nejoblíbenější kousky z Topshopu. Nevím, co se mi líbí nejvíc, ale vedou asi ty největší šaty :D, mikiny Illustrated People a barevná květovaná halenka. Body a podprsenkové topy se mi taky hodně líbí, jeden květovaný mám doma a mohli jste ho na mě vidět třeba tehdy, ale černý z madeiry (tuším) by byl určitě kombinovatelnější. Ombré džíny znám jenom takové ty, co mají třeba vysavovaný pas, ale podobné těmhle jsem ještě nikde neviděla a moc se mi líbí. Třeba s Rihannou nebo s tou květovanou halenkou by vypadaly skvěle. Tričko Wild Hearts Cant Be Broken si asi udělám sama, protože stojí hříšných £40. No a poslední, co bych tady tak napsala, že ty korálové šaty jsou prostě perfekní! :)) No a tip na né tak známou písničku od Lany Del Rey, kterou jsem si teď úplně zamilovala. Hezký den!

úterý 6. března 2012

Cooper



Včera a dneska bylo TAK nádherně! Mám strašnou radost, že je celé dny slunečno, jen je stále docela kosa. Přesto jsem už dneska vytáhla týhle nové papučkaté boty z Asosu a kupodivu mi ani zima nebyla, protože tyhle silonky, které už znáte ze spousty článků, jsou docela teplé, ikdyž se nezdají. Puntikatá sukně je má oblíbená a zjišťuju, že je paradoxně docela dobře kombinovatelná s většinou mých vršků, nikdy není problém k ní něco doladit. Základy šatníků jsou hodně individuální, ale pro mě to klidně může být to, co mám dneska na sobě - kvalitní svetr s copama, co vypadá dobře jak k sukni, tak k šortkám nebo kalhotám, bílé punčochy jsou kombinovatelné na milion a jeden způsob a černé semišové boty určitě ještě taky hodně vynosím. Co jsou základy šatníku pro vás? Mě třeba takové ty klasiky jako bílá a černá tílka, černé kalhoty (ne jeany), černé jednoduché lodičky buď nikdy moc neslušely, nebo jsem je nakonec nosila úplně minimálně:))

pátek 2. března 2012

Marc, Come On!

 Seznamte se s mojí nejoblíbenější přehlídkou pro S/S 2012. Tou je multibarevný Marc by Marc Jacobs. Na první pohled jsem byla unešená kombinací barev a použitím teplákoviny a šatů a sukní v retro střizích a to všechno v jedné kolekci. Líbí se mi i doplňky jako barevné lakované podpatky, tenisky, brýle a kšiltky. Super je i část pro muže, outfit s červeným oblekem je prostě skvělý. Navíc barevně všemu dominuje má oblíbená tmavě modrá a překrásná jasná oranžová. Nejvíce bych toužila po velké oranžová kabelce nebo kraťáscích z druhé fotky. Kteří jsou vaši favoriti a nebo která přehlídka na jaro/léto zaujala vás?