pondělí 30. dubna 2012

Aprílový random

*všechny mé princeznovské náušnice (čím víc štrasu, tím oblíbenější .)

Dneska je poslední den v měsíci a tak bych konečně mohla zveřejnit fotky, které jsem během něho nastřádala. Není jich moc, nebojte.) Konec dubna překvapil šíleným teplem, ale neztěžuju si, už bylo na čase. Jen mi vadí, že musím parno trávit ve vydýchané třídě, místo opalováním venku.) Což stejně provozujeme aspoň o volných hodinách. Navíc letní outfity jsou mnohem větší zábava než ty svetrové a kabátové, ne?

sobota 28. dubna 2012

You And I Are Just Walking Madness


Dneska je nádherný den, skoro 30 stupňů, sluníčka na opalování, žádná škola, následuje víkend, úplná paráda:) Vzala jsem si puntikatou sukni a proužkované tričko stejné tmavomodré barvy, takže spolu tvoří zajímavé šaty:D Lodičky jsou sice šíleně vysoké, ale mají platformu a silný podpatek, takže jsou skvělé stabilní a pohodlné. A kabelka je narozeninový dárek, který dostanu za měsíc:D
PS: Ano, dneska jsem vám musela vyfotit i mamku, ty růžové kalhoty Gas jsou asi nejúžasnější z celého jejího šatníku:)

neděle 22. dubna 2012

University of California

Berkley je vysněný svět, proto ta mikina, strašně moc bych chtěla na semestr na výšce odjet někam do zahraničí a US je láska.) Spojení těchhle princeznovských náušnic a vytahané mikiny je můj nejpovedenější módní vtip za hodně dlouhou dobu. Stopro se to nebude líbit všem, ale mě se to zdá jako geniální kontrast.

čtvrtek 19. dubna 2012

Tres

 
Seznamte se s mými třemi posledními přírůstky do šatníku! Sice to není navždy, ale už jsem si řekla dost a do července, kdy jedu pryč si nic nekoupím. A že je to těžké odolávání (už je to týden:D)! Jedinou výhodou těchto věcí byla jejich cena, jinak bych je tam bez milosti nechala, ikdyž se mi ukrutně líbí. Tahle ukořistěná mikina Berkeley, The University of California je z votočvohoz za 130 Kč, lodičky z F&F, které jste už mohli vidět u mě na FB i na Instagramu, byly dvakrát slevněné, já je mám za finálních 165 Kč (plus jim přálo, že byly poslední a v mé velikosti - osud:) a šátek s lebkama je z topshop.com za 22 liber, což je o 3 stovky méně, než když jsem ho viděla v kamenném Topshop v Kodani a nechala ho tam, protože se mi zdál příliš drahý, plus jsem měla poštovné nevím proč zadarmo:) No ale vážení, to je konec mým pátečním poškolním nákupům kosmetiky v Rossmanu a jakéhokoli oblečení internetového i neinternetového, protože to už vážně nemám kam dávat a nestíhám ty krásné věci nosit. Z těchto důvodů už nějakou dobu prodávám své věci tady, tak se mrkněte, kdybyste měli o něco zájem:)  

úterý 17. dubna 2012

Instagram

Osud tomu chtěl a já jsem se doma nemocná tak nudila, že jsem si včera založila Instagram. Docela mě to baví, je to super na fotky, které jsou pro blog příliš bez kontextu a nekvalitní (prostě mobilové) a dřív jste je mohli vídat u mě na facebooku, teď je budu dávat na Instagram, protože je to mnohem rychlejší, můžu tak sledovat profily svých oblíbených (nejen) bloggerů a ještě je to super na úpravu fotek (ikdyž upřímně, s tou úpravou jsem čekala větší terno). Takže jestli máte Android nebo iPhone a máte Instagram, pošlete mi prosím váš profil na kouknutí a followněte mě na tom mém tady: emgolightly. Budu ráda:)
PS: Ve škole máme mega zrcadlo, na které nám lezou i (metrosexuální) kluci, takže dost fotek bude narcisticky ráno od tama:D Viz. dvě fotky v šedém svetru:D

pátek 13. dubna 2012

København in spring


Spíš to vypadá jako zima a někde v Londýně, kvůli doubledackeru, že?:) Kodaň je hezké město, škoda, že jsem měla špatné počasí, pořádně se nachladila a přes Velikonoce měli zavřené všechny obchody (včetně obchoďáků a potravin, což jsem ještě v žádném jiném městě na Velikonoce nezažila). Díky těmhle nepříznivým podmínkám se nestalo jedním z mých oblíbených měst, ale jsem si jistá, že kdybych se tam vydala v jinou dobu s jinými lidmi, byla by to skvělá destinace už díky těm mnoha designovým muzeím, galeriím, obrovským plážím,.. Takže pokud se tam někdy vydáte, dobře promyslete počasí - v Dánsku je šílený vítr, chladný a hodně silný, takže ikdyž svítí sluníčko a na nebi ani mráčku, bude vám šílená kosa, kvůli severským větrům, které tam jsou na denním pořádku. Ty fotky, kde svítí sluníčko, jsou vlastně ty úplně nejchladnější.

úterý 10. dubna 2012

Goodies

Dnes nad ránem jsem se vrátila z Kodaně, nemocná jako dlouho ne a tak sem aspoň přidávám pár novinek, které jsem nafotila během několika uplynulých týdnů. Já teď jdu strčit hlavu pod peřinu a koukat na dva propásnuté díly Gossip Girl, ikdyž pokaždé šílím, že je Blair s Danem a přísahám, že už se na to nebudu dál dívat, což samozřejmě nejde dodržet:)) Fotky z Kodaně podle mě nejsou tak povedené, protože se střídalo počasí jako na běžícím páse a většinou pršelo nebo chumelilo, tak nešlo nic moc nafotit. Kdyžtak vám ale něco ukážu, pokud budete chtít.)?

 1. Náušnice z Forever 21, které jsou nádherné, ale neskutečně těžké, na pár hodin na ples se to dá, ale můj původní plán s každodenním nošením bohužel ztroskotal. Zkoušela jsem je ale zabodnout do svetru jako brož a vypadá to překvapivě dobře.