středa 31. října 2012

Listopadový Ladybox


Hezký Halloween všem! Právě mi přišel nový listopadový Ladybox a ačkoli mám dneska věcí nad hlavu, rozhodla jsem se o něm napsat už teď, protože mě nadchnul a stal se pro mě skvělým Halloweenským dárečkem. Chci vám ukázat, o čem je vlastně řeč (ikdyž nepochybuju, že většina z vás už o něm někdy slyšela) a co se skrývá uvnitř.

sobota 27. října 2012

city of my heart no. 2


Buďme patetičtí: já tohle město prostě miluju, ale přeci jenom jedno miluju ještě víc, že jo. Tohle jsou docela zapomenuté fotky z mého po-školního setrvání, shopování, jezení v nejlepších restauracích a spolu s mamkou provázení babičky po památkách. Prostě naše malá rodinná tradice. Takže doufám, že za rok to bude tak, že tam nepojedem spolu, ale ony přijedou na návštěvu za mnou.) *keep your fingers crossed*

pátek 26. října 2012

Dirty Rotten Scandals


Jak si užíváte prázdniny?:) Já si tak na střídačku užívám a na střídačku mi není dobře, takže to není tak skvělý, jak jsem si naplánovala. Navíc jsem zase zavalena učením, které se snažím na chvíli ignorovat.) Jinak jsem pěkně naštvaná, že už přišla taková zima. Když jsme fotily tenhle outfit málem jsem umrzla, opravdu už to chce hrubší punčochy a hlavně kabáty:(
PS: Už začala nová série American Horror Story! Koukáte na to? Já se bojím mnohem víc, než u klasických horrorových filmů, které jsou už všechny na jedno brdo (viz. teď jsem byla na Kletbě z temnot.. jako nebylo to vyloženě špatný, ale já už filmů s tímhle tématem viděla desítky/stovky, takže jsem přesně věděla jak to dopadne).

čtvrtek 25. října 2012

MMM @ H&M


Původně jsem si myslela, že tahle kolekce kolem mě projde bez povšimnutí - minimalismus kompenzovaný divokými střihy není nic pro mě. Když jsem si ji ze zvědavosti prohlížela, velmi mě zaujaly boty a tohle psaníčko. Kdybych si mohla vybrat, rozhodně bych chtěla ty první béžové. Podle mě jsou úplně perfektní a hodí se ke spoustě stylů a dají se nakombinoval do stovek outfitů. Nic si kupovat neplánuju, protože jsem zrovna ve spořícím režimu, ale pokud hodláte vrazit peníze do něčeho od Maisona Martina Margiely pro H&M (od 15.11.), doporučuju vám tyhle nadčasové páry bot nebo sladkou kabelku, která určitě hned upoutá pozornost. Celou kolekci včetně všech cen najdete tady na Fashionologie.com. Jedno se tomu však upřít nedá, po všech těch Lanvinech, Marni a Versace, kteří kvalitou moc nepřekypovali, MMM@H&M se zdá být kvalitou o pár příček výš, tím se pozvedly i ceny od minulých let ($350 za boty). Navíc se mi docela zamlouvá koncept, že kolekce obsahuje nadčasové kousky z celé historie značky, takže si můžete znovu koupit hity přehlídkových mol třeba z 90. let, je to zase něco jiného než vymýšlení nových věcí, které se s původní filozofií značky shodují jenom v použitém vzoru..

pondělí 22. října 2012

Na brusle


Takto jsem se oblékla v sobotu na zimní brusle. Miluju bruslení a to lední asi trochu víc, protože mě od mala baví na něj vymýšlet sukňové a chlupato-svetrové outfity:D Od té doby, co nepadám, můžu ty punčochy nosit, aniž bych skončila s dírou na koleni. (Ale raději to nechci zakřiknout.)) Podle mě se vlněná sukně, mamkou upletený svetr (nejhezčí ze všech svetrů, co doma mám) a čelenka do vlasů na brusle skvěle hodí. Co nosíte vy?:) O mojí obsesi čelenkama už tedy asi víte, a proto bych vás ráda požádala o radu. Nevíte, kde sehnat podobnou čelenku jako je tato? Tady. Budu moc vděčná za jakoukoli radu.)

sobota 20. října 2012

High Infidelity


Jak už víte, miluju Gossipky, ale minulý díl byl pro mě speciální jednou věcí a budu mít k němu navždycky vztah, ikdyž mě ve skutečnosti paradoxně bavil nejméně za poslední dobu - Blair v něm byla zase hrozně high-schoolová, po dlouhé době měla kýčovitou (ikdyž strašně krásnou:D) čelenku a Serenu teď vůbec nemám ráda. Taky se mi nelíbí, jak pořád děj komplikují, bez té sedmnáctky, co randí s Natem bych se klidně obešla. Ale zpátky k věci. V článku o mých letních zážitcích z NYC jsem se vám zmínila, že jsem byla na natáčení Gossipek a strávila kolem štábu celé odpoledne po škole. (Kdybych v New Yorku žila, můžete vsadit svůj nejlepší pár bot, že bych tam chodila každý den, dokud bych neměla fotku úplně se všema.) A právě tohle byl ten díl, kdy si mě můžete představit jako spolu s  pár ostatními fanoušky z celého světa postávám dole pod budovou, na jejíž střeše se točily scény ze Sereniny gala akce a očumuju štáb a komparz. A když vycházel komparz, v čele šla blonďatá dáma v červených šatech, která celou dobu stála na večírku za Natem a snažila se procpat do záběru a děsně afektovaně se smála (taky jste si jí všimli?), ale uznávám, kdybych byla v komparzu, taky bych si to užívala:D Spíš mě překvapuje, že do takového seriálu se ženou dělat křoví dospělí, třeba moje mamka GG taky pravidelně sleduje, ale nevím, jestli je tolik čtyřicátníků, kteří chtějí hrát v GG. Teenagerů je, sázím, tak miliarda, to je jasné:D Btw, když jsem se na natáčení potkala se dvěma milýma holkama z Texasu tak mého věku, hrozně se divily, že na to v Česku taky koukáme. Pak tam byly nějaké Brazilky a italský pár.. Já bych nejraději, kdyby seriál nikdy neskončil, škoda, že už nás to čeká za pár týdnů.

čtvrtek 18. října 2012

Me, myself and I


Před nějakou dobou jsem se účastnila giveaway u Kejmy o svoji "karikaturu", prvně v životě vyhrála a včera mi přišel výsledek. Jsem z něj fakt nadšená a přemýšlím, že obrázek nějak zakomponuju do designu blogu, protože Kejmy je fakt hrozně šikovná a moc se mi to líbí. Kdybyste chtěli vidět předlohu pro obrázek, tak tady v článku. Tímto ještě jednou dík, Kejmy, za nádherný dáreček:))

neděle 14. října 2012

Angorák


Seznamte se se svetrem, ve kterém si připadám jako medvídek nabarvený na růžovo. Trochu jako panda možná. Ale když je nejhebčí a v nejsladším odstínu růžové, nedá se svítit. Nicméně po angoráku jsem prahla dlouho. Šíleně koušou a pelichají, ale hrozně se mi líbí. Nejčastěji ho budu asi nosit k džínám, ale napoprvé jsem ho chtěla zkusit v nějakém elegantnějším outfitu.

sobota 13. října 2012

Gone Maybe Gone


Tak dneska jsem byla poprvé v životě volit a oblékla jsem si na sebe tohle:) Strašně mě baví sportovní kousky zakombinované do čistě elegantního outfitu, navíc tmavě modrou barvu tohoto trička miluju. Napište mi, jestli vás tyhle netypické kombinace baví jako mě.) Ačkoli je venku nádherně, mě čeká spousta učení, ale taky spousta skvělých odměn, jako třeba nový díl HIMYM, Gossip Girl, Hart of Dixie a Vampire Diaries! Nemluvě o tom nádherném růžovém svetru z angory, co jsem si včera koupila za náročný pátek. Když už jsme u těch Gossipek, taky vás tak naštvalo, jak se Dan zase plete mezi Blair a Chucka? Kdy ten kluk konečně pochopí, že mezi ně nepatří?.)

pondělí 8. října 2012

J'AdR


Tak ho mám!.) Bála jsem se, že mi ho někdo vyfoukne, protože jsem samozřejmě neměla možnost stát od rána před otvíračkou u H&M, které tuhle kolekci prodávalo. Tenhle skvělý náhrdelník na mě ale ještě zbyl, asi věděl, jak jsem o něm snila.) Tyhle naušnice už se mi ale bohužel stihly vykoupit. Ovšem beru to pozitivně, aspoň moje peněženka tak nezaplakala. Zajímá mě, jestli jste si z kolekce Anna Dello Russo at H&M taky něco koupili? Já se nemůžu dočkat, až si tenhle náhrdelník vezmu na sebe v nějaký šílený kombinaci, protože podle mě je ho škoda nosit jenom tím nudným způsobem ke společenskému oblečení, já mám v úmyslu něco spešl. Uvidíme, jak to bude nakonec vypadat. Případně teda, k čemu byste ho nosili vy?  Klasika nebo byste si troufli na extravaganci? Plus teda taška, kterou jsem k němu dostala je dokonalá, už je vystavená v pokojíčku:))

sobota 6. října 2012

Senát


Fotky z Prahy od sídla senátu. Strašně se mi tam to prostředí líbí a nejraději bych se před státní vlajku chodila fotit každý den. Už se těším na fotky z rybího oka, jsem zvědavá, jak se ty povedly. Měla jsem na sobě nový top a novou koženou bundu, oboje jsem si kupovala v Praze, kde jsme byli se školou na výletě. Ono se to teda za výlet moc považovat nedalo, každý den jsme společně strávili tak dvě hodinky na prohlídce něčeho a pak jsme měli zbytek dne volno a mohli si dělat, co jsme chtěli, včetně neurčené doby návratu na ubytovnu. Na jednu stranu mi to bylo líto, že jsme se po skupinkách rozutekli po Praze (pokud jste sledovali můj Instagram (@emgolightly), mohli jste vidět všechny ty fotky, jak jsme byly s holkama a pak s mamkou a babičkou na obídkách v Hard Rock Café, Panini, Café Imperial, Slavii, Jamesi Deanovi, u Paula atd., ano, užily jsme si to po svém:D), ale zase byla to lepší varianta než od 7 do 7 procházet památky, které už stejně známe nazpaměť.