neděle 27. ledna 2013

Damn Cold Outside


Hrozná zima pořád. Nejhorší je, že už nám těch -10° ani nepřijde jako mráz, ale jako denní rutina. 
V poslední době mám pocit, že se všechno děje z důvodu a že to takhle mělo být.. No, uvidíme:) Co myslíte, je všechno jen shoda náhod, nebo máme hlavní události v životě předem dané?

pondělí 14. ledna 2013

the importance of being earnest


Myslím, že opravdu výjimečně na mě vidíte celočerný outfit. I tenhle jsem musela doladit zlatou, aby to bylo pro mně něčím zajímavé - černá mě prostě zatím moc nebaví, ale doufám, že do ní dorostu.) Avšak návštěva divadla (kde jsem teď skoro každý týden) si žádala slavnostnější oblečení a tak jsem zvolila nové tvídové sako s postraními zipy a brokátovou sukni. Do divadla jsem si přezula (černé cvočkované) lodičky, ale i tyhle kotníčkové boty se mi k tomu hodí na normální nošení. A minikabelka je od babičky, prý ji nosila, když jí bylo toli co mně na plesy. 
Mimochodem taky máte takovou radost z těch závějí venku? Mě to hrozně těší, není tam moc zima, můžu chodit v nových uggskách a čepisi se sovou:D Brzy je uvidíte i tady:)

sobota 12. ledna 2013

in nude I trust


Pudrová barva se mi hrozně líbí, ale musela jsem k ní vyloženě dospět. Dřív mě ani nenapadlo jí nosit, ale občas mám náladu na jednoduchý outfit v neutrálních barvách a pak často šahám po pleťové/pudrové. Na tuhle sukni jsem se v H&M dívala už několikrát před Vánoci a moc se mi líbila, ale stála (podle mě nepřiměřených) patnáct stovek. Teď po Vánocích ji zlevnili na třetinu a za to už mi stála.) Vidím to v nejbližší době na kombinaci s černýma punčochama a tmavým topem a v létě k obyčejnému bílému tričku s výrazným náhrdelníkem na nošení i přes den.

středa 2. ledna 2013

new year, new beginning


Nikdy jsem na předsevzetí až tak úplně nejela. Jasně, dala jsem si loni nebo kdy pár cílů ohledně blogu, které se mi většinou splnily, ale letos to vidím na velký seznam novoročních předsevzetí, kdy budu fakt naštvaná, když je za ten rok nedám! :D Zatím jsem se nedostala k jejich sepsání, ale až budu mít chviličku, asi si je trapně zapíšu do tabletu, protože nevedu deník (až na blog, že jo:) a tablet mám pořád u sebe, navíc si je tam během roku budu moct odškrtávat. Předsevzetí budou fakt zásadní, protože tenhle rok, ať už chci nebo ne, pro mě zásadní je. Asi nejvíc v mém životě, takže opravdu doufám, že se mi všechno do příštího roku povede. Dáváte si taky předsevzetí? Jestli nejsou tajné, tak se o ně podělte.) Přeju hodně úspěchů s jejich plněním!

Další věc, se kterou jsem se s vámi chtěla podělit, je novoroční soutěž s Ladyboxem. Soutěžit můžete každý den až do 21.1. na jejich FB stránkách o 21 Ladyboxů a další produkty partnerských značek. Což je myslím super výhra do nového roku.

V souvislosti s tím, můžete věnovat pár minut na vyplnění dotazníku, který připravily dvě studentky z MU o těchto tajemných krabicích s kosmetikou, které jsou u nás momentálně na trhu, tedy o Ladyboxu a Senzaboxu, jejich srovnání a vašich zkušenostech s nimi. Dotazník můžete vyplnit tady do 5.1. Já jdu na to právě teď:) (A pak jedu na lyže, ruštinu STÁLE neumím a už se asi nenaučím.. :D)

úterý 1. ledna 2013

2012 in outfits

 Rozhodla jsem se udělat taky rekapitulaci toho, co se na blogu objevilo v roce 2012. Jdou chronologicky od ledna po prosinec a moc by mě zajímalo který z mých favoritů (vybrala jsem jen některé kombinace, které se mi zdály nejlepší) vám přijdou nejpovedenější:) Mějte krásný nový rok, věřím, že se nám s trochou snahy povede:) A nezapomeňte, že čekat, až něco skvělého přijde není ta správná cesta. Ode dneška začněme všichni makat, abychom tady za rok mohli napsat, že to byl náš nejlepší rok:) Můj 2012 byl hezký, ne úplně ideální, ale můj letní New York mi z 2012 udělal nezapomenutelný rok.