neděle 24. února 2013

it is given


Tak se tedy asi mánie bílé "kožené" vesty přenesla i na mě. Je super! Hodí se ke strašně moc věcem a je termoizolační jako pravá kůže. (Tzn. je v ní fakt hrozný vedro, ale do školy ideální:)

čtvrtek 21. února 2013

in the name of Moschino


Tak už vidíte, co byl ten dárek, který jsem si koupila na internetu a o kterém jsem se zmiňovala v minulém článku. Předpokládala jsem, že dojde někdy příští týden, ale trvalo mu to jen 3 dny a mám z něho radost, protože klasický pásek Moschino se mi líbí už léta a nikdy nevyjde z módy - vyrábí se už od 80. let, můj pochází z devadesátek, takový se už nevyrábí, ale jeho zmodernizované podoby jsou i teď na e-shopu Moschina. Avšak dávejte si pozor na padělky, kterých je bohužel eBay plná a doporučuju si vám nejdřív zjistit na netu znaky pravosti a pořádně zkoumat, než si něco koupíte. Našla jsem bohužel na eBay i kabelky "Chanel" za desítky tisíc korun, jejichž prodejce tvrdí, že má prodejní číslo kabelky zkontrolované kdejakým úřadem, ale na značce CC je malinká značka, která značí padělek. Opravdu mi je líto lidí, kteří se nechají nachytat, protože za tyhle kabelky chtějí prodejci šílené částky a eBay s tím nic nenadělá.

úterý 19. února 2013

New goodies in my closet

Asos

Bohužel metr sněhu za oknem, kosa a předmaturitní nálož mi znepříjemňuje focení oblečení venku a tak mám pro vás dnes jen fotky věcí, které mi přibyly v šatníku za únor. Něco z toho jsem dostala za vysvědčení a některé věci jsem si koupila přímo dneska. Na největší dárek za úspěch v NSZ ale ještě čekám, objednávala jsem si ho v pátek a čekám ho tak příští týden, tak pak se tu určitě hned objeví v outfitu:) Máte tušení, co by to mohlo být?.)

Jinak na facebooku Dress&Heels jsem založila album Fashion Inspiration, kde se můžete nechat inspirovat outfity známých i neznámých lidí, které se mi osobně moc líbí.

pondělí 11. února 2013

Snow Kingdom Again


Už se zdálo, že přišlo jaro a pak najednou přes noc napadly závěje sněhu a jsme zase tam, kde jsme byli. Na jedu stranu mám radost, že můžu déle jezdit na hory a taky to venku vůbec nevypadá, že se blíží ten prokletý květen:D (je vůbec možné, že se tak netěším na měsíc, kdy mám narozeniny?), ale na druhou stranu mi pořád teče do bot a je mi zima. Ne, že by mě to v únoru překvapovalo, ale malinko tepleji by být mohlo:)) Taky když už musí být ta zima, bych raději právě byla v New York City, kde je mimochodem zrovna taky nějakých 60 cm sněhu, ale hlavně Fashion Week!! Takže mi nezbývá než hltat fotky z NYFW na Instagramu od Miry Dumy, Coco Rochy, Petry Němcové a mých oblíbených blogerek a doufat, že jednou se tam na fw taky podívám, ale letos to má díky peřinám sněhu velké kouzlo, protože tolik sněhu v New Yorku nebývá zvykem.

Mimochodem jsem si nedávno koupila tuhle bílou košili a zajímavé je na ní právě to, že je to má úplně první bílá košile. Není úplně typická, je z šifonového materiálu, má zlaté knoflíčky a "jako kapsy" zepředu. Taky jsem si zároveň s ní koupila první černé džíny - slibuju si od těch základních kousků šatníku, kterým jsem nikdy moc neholdovala, že mi aspoň trochu urychlí ranní oblékání a půjdou jednoduše kombinovat se vším - jak samy se sebou, tak třeba tahle košile se hodí úplně ke všem mým sukním.

neděle 3. února 2013

i wear faces


Po víc jak dvou letech blogování vám konečně ukazuju své nejoblíbenější tričko, které mám už asi 4 nebo 5 let. Nemůžu uvěřit, že tady nějakým zázrakem ještě nebylo.) Je celé z tváří a nedokážu si představit, co budu dělat, až se jednou rozpadne. Asi si ho zarámuju.)