úterý 25. února 2014

goodies & tips



Goodies článek na blogu už dlouho nebyl a tak mi dovolte dnes na blogu představit pár věcí, které mi opravdu v poslední době dělají radost.

pátek 21. února 2014

wanna be wanna be yours


Pracovní outfit z Paříže bych to nazvala. Na běhání po městě z jednoho konce na druhý ideální. A konečně vidíte můj kabát z Choies v praxi. Je príma teplý, jen má, jak jsem říkala, trošku krátké rukávy na evropanky, nicméně to snad nevypadá až tak zle, protože jinak je opravdu super a nerada bych ho nenosila. Všimli byste si toho, kdybych na to neupozornila?
Foceno u jedné z nejhezčích art deco budov v Paříži na sv. Valentýna :)

pondělí 17. února 2014

News from Paris


Tentokrát jsem nakupování v Paříži nepřeháněla, přesto jsem ale ulovila pár kousků, ze kterých mám o to větší radost, že jsem po nich toužila už dlouho.

čtvrtek 13. února 2014

we will always have paris


Trošku zapomenuté video ze srpnové návštěvy Paříže. Tehdy jsem čas trávila vysedáváním pod Eiffelovkou, procházením se po Montmartru v plisované sukni a čtením knížky v kavárnách, kde do sebe házeli absinth i Hemingway a Maupassant. Tentokrát hodlám v Paříži oběhat hlavně muzeum a byt Le Corbusiera a zajít do panoramatického kina, jak už jsem psala minule. Fotky samozřejmě budou na blogu, prozatím se můžete na mé minulé návštěvy Paříže podíva tady, jiných míst Francie tady a všechno mé cestování je zde! .) Pro přehrání videa otevřete článek.

pondělí 10. února 2014

black and cream on bleecker street



Ne že by bylo zkouškové už úplně u konce (ještě mě čeká taková srandička, kde se účtuje dvě hodiny, abych pak přišla na to, že nevychází bilanční suma a ejhle, došel čas, odevzdávejte papíry), ale už je to tak protivné, že jsem prostě musela na chvíli vypadnout a vyfotit tyhle fotky. Hlavně teda dokud mám ještě nové vlasy, než mi zase přerostou :) Nebo než je zase nabarvím, protože jsem zjistila, že už jsem si na ombré tak zvykla za ten necelý rok, že se bez něj cítím nepřirozeně :D Paradox nu. Po zkouškovém mě čeká pár super výletů, ze kterých fotky uvidíte asi i tady na blogu.

Dnešní outfit je složen skoro ze samých nových věcí, až na boty, náušnice a maxivní náramek, které už mám hodně dlouho. Ale nové černé džíny vidíte na blogu poprvé. Vždycky jsem nosila jen modré nebo barevné a na super univerzálnost černých džín jsem přišla až asi před rokem, když jsem si koupila černé děravé. Nosila jsem je na většinu akcí s kamarády, protože vypadaly cool, ale jinak se úplně do školy nosit nedaly. Tak teď jsem si koupila v H&M takové které bych snad mohla mít i na zkoušku, ale na ty já chodím zásadně hodně společensky oblečená. Dlouho jsem přebírala, na všech ostatních mi něco vadilo, ale tyhle mají skvělé detaily na kapsách, které jsou na zipy a jsou hrozně příjemné na tělo.  Taky můžete vidět můj nový náramek s lebkama z Choies, který jsem si zamilovala hned, jak dorazil. Je jednoduchý a hodí se skvěle na doplnění černobílých nebo jednobarevných outfitů. Spolu s ním mi přišel ještě károvaný kabát, který uvidíte někdy příště. Celkově mě Choies docela překvapilo - věci vypadají opravdu kvalitně, přišly asi za 3 týdny a náramek dokonce v pěkné koženkové krabiččce. Jediná nevýhoda kabátku jsou krátké rukávy, ale je to jen o pár centimetrů a zdá se mi ještě docela nositelný - však posoudíte příště:) Jednoduché bavlněné bílé tričko jsem našla na stránkách mango outletu za 79 korun a je úžasně kvalitní na to, kolik stálo. Když vemu, že v C&A nebo H&M stojí podobná trika 159 korun a ještě jsou z poloviny z umělých vlákem nebo mají šikmé švy. Stejně tak kabelka byla asi v 50% slevě na stejných stránkách. Rozhodovala jsem mezi asi pěti a nakonec vyhrála tahle. Mám ji na nošení spousty věcí do školy a notebooku, protože jsem bohužel musela vrátit po pár měsících svou longchampku. Jak byla na rozích vyztužená, začala se právě na nich prodírat a vznikaly díry jen běžným nošením. Je to škoda, ale k narozeninám si plánuju koupit jednu dražší kabelku, tak aspoň se mi na ni zase něco přidalo:) Taky se mi hrozně líbí nové New Balance tenisky ze spolupráce s Comptoir des Cottoniers, která bych si ráda příští týden pořídila.