pondělí 25. srpna 2014

Magic in the Moonlight



     Ahoj, tyhle fotky jsme vyfotily s mamkou těsně před tím, než jsme šly do kina na nový film Woodyho Allena Kouzlo měsíčního svitu. Outfit je můj oblíbený, skládá se ze všech mých oblíbených kousků, které nosím hrozně ráda, tedy z kardashianovských šatů, flitrovaného psaníčka, ultra-pohodlného "devadesátkového" svetru a hlavně těch nových skvělých bot z minulého článku. Musím tedy dnes přiznat, že na fotkách mě kombinace šatů a svetru až tolik geniální nepřijde, ale když jsem tak chodila po městě, tak se mi to na sobě líbilo a cítila jsem se pohodlně a jako vytáhnutá ze Sexu ve městě z 90. let, kdy se ještě nosily tyhle svetry, obrovské náušnice a Samanta-style :D Tuhle dobu miluju, ikdyž momentálně není vůbec trendy. Z Woodyho jsem trošku v rozpacích. Na jednu stranu ho mám hrozně ráda a je to autor několika z mých nejoblíbenějších filmů, takže ho nechci zatracovat, zvlášť když se mi ve filmu i dost věcí líbilo: scéna, výprava, Colin Firth, hudba a hlavně allenovský ostrovtip a sarkasmus. Ale děj mě vůbec nenadchl, nebo by možná nadchl, kdyby se mi víc líbila hlavní hrdinka. Emma Stone mě svou vyblitou pletí a psíma šedýma očima prostě nezaujme, ikdyž chápu, že u klučičí části publika musela sklízet úspěch :D Kdyby byla v hlavní dvojici charismatická herečka, film by se mi asi líbil o dost víc. Třeba v mé nejoblíbenější Půlnoci v Paříži byly nejlepší Rachel McAdams i Marion Cotillard a obsazení tak pro mě i s ostatními herci bylo špičkové a neměnila bych nic. Ono i ta tetička v Měsíčním svitu mě trošku zklamala svým ne-tak-úplně-šarmem-jak-bych-čekala. Vedlejší role byla skvěle napsána, ale ta herečka ji podle mě unudila, nebavil mě ani Stanleyho nejlepší přítel. Hlavní hvězdou byl Firth, ale ten to prostě sám nezachránil, neb příběh nebyl napsán jako one man show (třeba jako Králova řeč). Jaký na to máte názor vy?
     Hi! We shaped these pics with my mom right before we went for the new Woody Allen movie Magic in the Moonlight. This outfit is my favorite, cause it consists of my fav pieces: kardashian style dress, glitter clutch, 90s cardigan and the amazing shoes from last article. I have to admin I don't like the combination of cardigan and dress in the end as much I liked it on my self. I felt super comfortable and like that 90s kitsch and kinda Samanta Jones when all the spectacular earrings and these sweaters were in style (and they're pretty much not in style now haha, I like it anyways). I feel kinda abashed about the movie. I loved the scene, clothes, make-up, hair, music and of course Woody's typical and hilarious sense of humor, sarcasm and wit. I also love Colin Firth in here but that gurl.. Emma Stone just isn't my cup of tea with her pale skin and grey empty eyes but I'm sure she attracts men though :D In my point of view it would be more touching with a charismatic girl instead such as both Rachel McAdams and Marion Cotillard were in my top favorite Midnight in Paris. I didn't like the auntie as well, I think the role was just brilliantly written but she was boring as hell. Same with Stanley's best friend. Firth was the main star but it just wasn't enough, it wasn't written as a one man show, e.g. like King's Speech was. What do you think?


LINDEX dress
BAŤA heels
ZARA clutch
FOREVER 21 cardigan
STRADIVARIUS earrings




SHOP THIS OUTFIT:

33 komentářů:

  1. boty, náušnice a kabelka krása... no ty šaty ještě jakž takž, ale teda ten svetr, promiň, ale udělal z tvého outfitu model jak pro babičku, ne pro mladou holku ;) Katka

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky beze svetru jsou úžasné, šedé šaty s decentními botami a úžasnou kabelkou:) Myslím, že kdybys místo svetru přidala výraznou rtěnku, tak by to byl top :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Už to nevydržím..
    Vím, že máš nový objektiv, ale k čemu ti je, když je 70% fotek nezaostřených? Ty to nevidíš? Třeba zrovna hned ta první. Ok, je v pohybu, odpustíme.
    Ale co ty další? Nebo v lepším případě je zaostřeno aspoň tělo, hlava ne.
    Je to škoda, nevyužít potenciál padesátky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli koukáme na stejné fotky:) Občas je s padesátkou problém, že je zaostřený jen obličej a tělo ne, opačně jsem to ještě nezažila. Nicméně, jestli mi chceš dohodit někoho, kdo mě bude v Praze fotit, abys to příště nemusela držet, klidně můžeš. Já ostřit umím, ale jistě chápeš, že sama sebe asi nefotím:)

      Vymazat
  4. nice look , great bag
    http://zielonoma.blogspot.it/2014/08/animal-print-wrrrrr.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ten svetr to trochu kazí, celkově mi to přijde takové oldschool nebo retro :) Ale to je každého vkus :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se moc líbí botky.:))) Na mém blogu probíhá soutěž o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný lak na nehtech! Co je to za značku?

    OdpovědětVymazat
  8. Ty boty jsou wow, pro velké zajímavé náušnice mám slabost, ale ten svetr.. nesedí mi k tomu, možná naživo by to vypadalo dobře, ale takhle na fotkách jsem z toho trochu na rozpacích. Nového Woodyho jsem ještě neviděla, ale chystám se, tak jsem zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
  9. No, tentokrát vypadáš ako stará babka. Aj 45-ročné ženy sa vedia lepšie obliecť ako ty. To fakt doma nemáš zrkadlo?

    OdpovědětVymazat
  10. Great blog. Maybe want to follow each other? If yes, just follow me, and i follow you back. :)
    xoxo
    http://smellofpeony.blogspot.de

    OdpovědětVymazat
  11. Devadesatky se ted naopak nosi nejvic, saty jsou fajn mam rada tenhle styl ala teplaky..

    OdpovědětVymazat
  12. Já to dnes také nepochválím... Podobné šaty mám a ač vypadají na ramínku a z některých úhlů v zrcadle dobře, tak pak jsem si v nich připadala přesně takhle beztvaře. Možná by to zachránil pásek. Svetr mi svou barvou evokuje spíš těžkej socík než devadesátky.
    A musím souhlasit i se slečnou M ohledně ostrosti fotek, všímám si toho poslední dobou u každého článku. Mám nějakou chvíli nový teleobjektiv, který nemá automatické ostření a vypadá to podobně - fotit s tím umím jen já (a to ještě když se zadaří) a když mě někdo fotí, tak je to hrůza, zvlášť když dotyčný ještě nosí brejle - prostě to asi pořádně nevidí nebo já nevim. Už jsem ho kvůli tomu pěkně dlouho nevytáhla :(

    OdpovědětVymazat
  13. Líbí se mi šaty a psaníčko :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. I love the dress, it's so comfy looking and I always liked that gray color. Thanks for visiting my blog, I would love it if we followed each other! I'm following you now, hopefully you return the favor :)

    Keep in touch!
    Jen xx
    jenteablog.com

    OdpovědětVymazat
  15. "Emma Stone mě svou vyblitou pletí a psíma šedýma očima prostě nezaujme.." řekla dívka, co si na premiéru filmu této krásné herečky/ženy vzala svetr po babičce a šaty plné "ne-tak-úplně-šarmu"?

    OdpovědětVymazat
  16. ..v tom případě by mě zajímal i hereččin názor na Tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se jí zeptej, když tě to zajímá:) Jestli si nemůžu na svém vlastním blogu napsat, jak se mi líbil film, tak kde to žijeme přeci .)

      Vymazat
    2. A nebyla to premiéra, jak tě to prosím tě napadlo?:)

      Vymazat
    3. Vsak si muzes zde i jinde rict svuj nazor, to ti nikdo nebere... Muj zas je ten, ze pokud sama nemam nadherne oci a plet jak z alabastru, tak nekritizuji vzhled techto veci u druheho ;)

      Vymazat
    4. Ale ja jsem se svyma ocima i pleti vic nez spokojena, tak prekousni, ze se mi nelibi tva oblibena herecka. Priste se mnou jde nesouhlasit i bez tech kousavych komentaru (:

      Vymazat
  17. Ty botky jsou fakt výborné! ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Šaty a boty super! Moc ti sluší a dokážu si představit že ve svetru si se cítila moc pohodlně. Jsi vyrazny typ a muzes si dovolit minimalismus jak bylo psano o Jitce Čvančarové :-). Mej seCikupka

    OdpovědětVymazat