pátek 13. ledna 2012

Nights in Bordeaux


Třikrát hurá, házím dvoukilovou učebnici biologie do kouta (lituju sousedy pod náma). Nevím, jak vy, ale můj pátek 13. stál za nic, ale věřím, že zítřek bude velký. Jdu letos prvně plesat s kamarádkama a tak jsem si včera koupila nové "plesové" boty. Byla to docela spontánní koupě, neměla jsem je vyhlídnuté, ale hrozně se mi na nich líbí vínová barva, nařasená aplikace, otevřená špička a v neposlední řadě semiš. Navíc s botama z háemka jsem nikdy neměla nějaký problém, tak snad to teď nezakřiknu.

Plus jak už určitě každá tance chtivá dívka určitě zjistila, je u nás (aspoň v Ostravě) téměř nemožné sehnat boty na plesy. Pořád jsou všude samé kozačky, válenky a kotníčkové boty, ale kde si má normálně člověk koupit hezké lodičky, to mi řekněte. Baťa se občas vytasí se dvěma páry krajky a perliček, nejlépe ještě do špičky, to samé v ostatních obchodech, takže všechny loňské plesy vymetaly moje jediné lodičky z Deichmana, které byly nejpohodlnější na světě a hlavně nejhezčí (skoro totožné jako tyhle vínové, i se stejnou aplikací, jen tmavě modré, saténové a trochu vyšší) a které jsem nosila i celé taneční. Takže jsem moc ráda, že to konečně můžu vystřídat.

Pokud máte stejný problém s boty na ples a nechcete skončit u špičatých lodí se štrasem, zkuste háemko (pokud se vám líbí zrovna tyhle, mají je ještě v jiných barvách, ale jiný typ už ne) nebo Reserved, tam mají vždycky hezké lodičky, sice nejsou moc plesové, ale včera jsem si tam zkoušela černé semišové se spičkou, jaké nosí často Adéla, a ty se mi zdály moc hezké, bohužel měli jen menší čísla.

17 komentářů:

  1. Krásna farba, dúfam že sa ti v nich bude pohodlne tancovať :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já si teď pořídila taky botky na podpatku, jen v Zaře :)
    Užij si to na plese!

    OdpovědětVymazat
  3. jé.. ty jsou nádherný ! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. jééé, ty jsou opravdu pěkné! asi je to budu muset jít obhlídnout :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné, nádherné jsou! Určitě se v jich bude hzeky tančit.

    SOUTĚŽ!

    OdpovědětVymazat
  6. vyzerajú nádherne, najmä tá farba je skvelá :)

    OdpovědětVymazat
  7. To já kupuji boty na netu a mám krásnou zásobu :D Ale taky je to u nás v Mostě bídné! :) Těším se na fotky doufám,že nějaké budou a užij si to tam! Jinak sou nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, jsou naprosto úžasné!!! :) Vážně se mi líbí, navíc sem se zamilovala do vínové barvy, takže dvojnásobná krása! :D

    OdpovědětVymazat
  9. botky vypadají moc dobře!:)

    OdpovědětVymazat
  10. ty jsou dokonale!!!
    zavidim:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. barvička naprosto dokonalá a nemají ani zabijácký podpatek, takže se na nich určitě bude dobře chodit i po celovečerním plesání :) doufám, že nám ukážeš tvůj finální outfit, jsem moooc zvědavá :)) krásně si to užij! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jo, ale spíš to vidím až někdy příště, teď přes víkend u sebe bohužel nemám foťák:(

      Vymazat
  12. Jsou krásné! Koukala jsem na ně taky, ale nehodí se mi bohužel k plesovým šatům (vícero), co mám doma. A pro lodičky, co nosí Adéla si asi zajdu, mají je i u nás. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji, holky:)

    Mě se právě barevně hodí asi k paterům šatů, tak to byla jasná koupě:)

    OdpovědětVymazat
  14. pekné sú..nízke celkom, ale uper farba ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty boty jsem chtěla taky, bohužel už neměli moje číslo :(

    OdpovědětVymazat