čtvrtek 5. července 2012

Bye Bye


Takže poslední post před odjezdem:) Mám z toho solidní průvan, v tašce 5 bedekrů a kilo dokumentů k ubytku apod. Zítra jedeme s mamkou do Prahy, takže pochodíme obchody, prohrála jsem sázku, takže zvu mamku na kafe :D a doufám, že nebude takový hyc, jaký je teď v Ostravě. V příštích dnech samozřejmě očekávejte nějaké články, které jsem přednastavila:) A pokud si na mě vzpomenete, můžete mi lajknout fotku u Paulíny tady v letní soutěži o lomo foťák, který strašně dlouho chci:) Děkuju!

Dneska jsem se byla rozloučit s babičkou, šly jsme společně i s mamčou na oběd, vzala jsem si nové triko na jedno rameno s volánem, které jsem ukořistila ve slevách v Benettonu, ze kterého normálně nemám vůbec nic, jak jsem zjistila. I toto triko před slevou mi přišlo dosti předražené, ale nic naplat, je úplně skvělé, triko na jedno rameno jsem chtěla už tak od 9 let :D a já tyrkysovou miluju:) Koupila mi ho mamka k svátku, protože budu na něj stále za oceánem a uvidíme se jen po Skypu. No a dárek za vysvědčení od táty jsou tyhle neonový kecky, který se fakt lehce zašpiní, takže je chci vidět, jak budou vypadat po NY:D ale jsou krásný, připomínají mi ty neonový Vansky, který jsem tak chtěla, jsou pohodlný a není v nich takový horko jako třeba v Converskách nebo Vanskách.

Na blog přispívat během toho, co budu pryč, nebudu, ale na netu snad (nepřežiju bez Skypu, jestli ne!!:D) budu, takže na Instagramu jsem jako @emgolightly, pokud nemáte Instagram v mobilu, můžete sledovat taky tady a samozřejmě se budu něco snažit přidávat i na svou facebookovou stránku. Takže čekejte pekelnou nálož newyorkových fotek vždycky jakmile se dostanu k wifi:) Jo a na všechny otázky a výzvědy je tu Formspring, kde taky odpovím, jak budu moct. Takže kontakty máte, uvidíme se s tím slibovaným postem o NYC jakmile se vrátím!:)



Benetton top + American Apparel skirt + H&M canvas sneakers + Accessorize bracelet + Tally Weijl handbag with The Beatles button

10 komentářů:

  1. To tričko je krásné, moc ti sluší! :)
    A ten NYC ti teda závidím, to se máš...užij si to tam a hodně foť! :)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. modrá ti sluší, měj se tam hezky :-))

    OdpovědětVymazat
  3. sluší a těším se na fotky z NYC :-))

    OdpovědětVymazat
  4. ny ti neskutočne závidím!! tak si tpo tam riadne uži a všetko foť! :)

    liveyourdailylife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Užij si to tam moja a opatruj se tam! Těším se na posty z NY! :) To triko je moc pěkné a sluší ti! Já jsem měla kdysi Benetton strašně ráda a mám docela hodně věcí od nich, ale teď, už je moc nenosím. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přeju šťastnou cestu a pořádně si to tam užij! Už teď se strašně těším na fotky! :)

    OdpovědětVymazat