pondělí 19. srpna 2013

athenien goodies

Stradivarius dress and earrings + a candlestick from an athenien flea market 

Chtěla jsem vám nafotit mega článek se všema novýma věcma z Athén (uklidňuju se tím, že v Praze všechny peníze projím:D), ale po téhle první fotce se mi zčistajasna vzbouřila zrcadlovka, přestala ostřit a zbytek jsem vám teda nemohla nafotit, protože už ani mobil neměl dost světla. Proto dávám na blog jen ochutnávku nových věcí - na šaty se hrozně moc těším, čekají na mě v Praze, kam jsem si je bez rozmyslu zanesla, aniž by mě napadlo, že by se mi docela šikly ještě teď v Ostravě - už začínám taky chápat nepříjemnosti spojené s dvěmi šatníky vzdálenými 370 km. Naušnice mě zaujaly zlatýma vosama a tím, že jsou i přes svou velikost neuvěřitelně lehké.
Svícen mám z athénského blešáku. Prodávající Řek mi tvrdil, že prý je ze stříbra, ale to tak maximálně jeho zuby.) Ale je lehký, s patinou a hodí se mi krásně do pokoje.

Zbytek fotek, až mi opraví foťák, slibuju.)

10 komentářů:

  1. Šatníky mám od sebe vzdáleny skoro 300 km a musím říct, že i po roce s tím solidně válčím :D takže hodně štěstí ... Jinak šaty jsou úžasné, těším se na outfit.

    OdpovědětVymazat
  2. ty šaty musí být krásné :) a svícen je fakt skvělý doplněk do bytu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné šaty i svícen. Svícen je skvělý doplněk, brala bych ho hed. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne šaty aj náušnice :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Mít dva šatníky to je prostě peklo!!! Sice nejezdím úplně každý víkend domů, ale prostě nikdy nevím, co si vzít a co ne. Vždy mi prostě něco někde chybí :-D S kosmetikou je to horší, pořád tahat všechny věci tam a zpět. Nejlepší by bylo mít vše dvakrát :-D V.

    OdpovědětVymazat
  6. jé, ten svícen se mi moc líbí :) miluju procházení blešáků, člověk tam najde pokladů. jsem zvědavá na zbytek věcí a hlavně na šatičky v akci :)

    OdpovědětVymazat