úterý 19. srpna 2014

šatománie na Esprit.cz

     Jak víte, nedávám na blog tipy na e-shopy moc často a už vůbec ne na e-shopy, ze kterých zatím sama nic nemám objednáno a ozkoušeno. Před pár týdny mi ale v e-mailu skončilo oznámení o otevření českého e-shopu módní značky Esprit, ze zvědavosti jsem projela jejich nabídku a v sekci šatů jsem se pěkně zasekla na prohlížení jak denních, tak večerních kousků. Vůbec bych nečekala, že mají tak skvělé modely a zase se mi jednou potvrdilo, že bych neměla přehlížet obchody, které moc neznám a  spíš se do nich sem tam jít taky podívat. Mé favority jsem Vám vybrala do koláží. Upřímně u mě na plné čáře vedou ty čtvrté pruhované šaty z první fotky (na mě jste podobné jednoduché šaty v téhle délce mohli vidět tady a strašně se mi ten střih líbí, je ohromně ženský a kimkardashianovský:), budu se asi muset hodně přemáhat a říkat si, že léto už končí, abych si je nekoupila .) Taky mám docela obsesi po čemkoli výrazně červeném a kromě toho, že pořád někde koukám po červené midi sukni, nebránila bych se ani červeným šatům. Samozřejmě je chci co nejjednodušší a to zrovna tyhle, co jsem vybrala, do puntíku splňují. Dále má Esprit.cz v nabídce kožené (jakože opravdu kožené) sukně, jednoduché, ale ženské a moderní šaty do práce, asymetrické "wrapped" sukně, spoustu decentních krajkovaných koktejlek (ty třetí malé černé na první fotce? ♥) a kromě oblečení i vybavení do bytu, stylové tapety, polštářky.. Esprit má vykročeno správným směrem, jsem ráda, že jsem zase objevila něco nového a snad se Vám můj výběr líbil. PS: U každého modelu jsou popsány rozměry, jakému typu postavy budou šaty nejlépe slušet, z čeho jsou vyrobeny, jak je prát a žehlit a další detailní info. A to se mi hodně líbí!
Hi, guys! Today I wanted to introduce a new Czech e-shop for my readers. I guess you know Esprit, a long time fashion brand. I picked some dresses I fancy and you can check the international Esprit e-shop here. My top favorite dress is the striped midi in the first photo. So classy, feminine and kim-kardashian-ish :) I wore a similar peace right here. I am also going crazy about red clothes and except from a red midi skirt I also fell for this red dress. So simple but chic. They also sell wrapped skirts, leather (I mean really leather) skirts, fancy little black dresses (the lace lbd from first photo? ♥) and besides of that there's also Home category with all the  wonderful decorations and wall papers, pillows,… Esprit goes into the right direction and I'm glad I discovered something new and I hope you'll like my tips. PS: Every piece has a detailed information chart with measurements, which body type will the dress suit, info about the material, how to wash and iron them. And that's what I appreciate!
FOLLOW: INSTAGRAM    FACEBOOK    BLOGLOVIN'    ASK ME    SHOP MY STYLE

12 komentářů:

  1. V Espritu jsem nějaký čas pracovala a tak není divu, že mám jejich věcí plnou skříň. Protože to pro mě i se zaměstnaneckou slevou bylo trochu dražší, tak jsem tam nakoupila hlavně základní věci a musím říct, že je mám už několik let a jsem s nima naprosto spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí ty 3 šaty z první fotky :) Esprit vůbec nenavštěvuju, ale to od té doby, co jsem tam dělala na brigádě a hrozně se mi nelíbil pracovní přístup- ale co se týče chování k zakázníkům, ten je tam super.

    OdpovědětVymazat
  3. Lovely selection!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat
  4. I LOVE those striped dresses. So cute. I need a little more stripes in my life.

    xx
    Ellie
    www.citybrewed.com

    OdpovědětVymazat
  5. No po pravdě bych měla hooodně velký problém si vybrat...brala bych totiž všechny :D

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty červené šaty bych brala hned! Bohužel mi ale tento střih vršku nesedí, takže i kdybych chtěla objednávat, můžu si leda tak trhnout ploutví :D Ale jak tak koukám, oblečení tam mají fakt úžasný ...♥
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  7. no teda, nestačím se divit, nabídka celkové všeho zboží je moc super. děkuju za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Love them all! super cute x

    www.mandybajwa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Esprit mě teda hodně příjemně překvapil, skvělé kousky! občas okolo tohoto obchodu chodím, ale nikdy mě nenapadlo jít dovnitř. ty pruhové šaty jsou fakt pěkné a tenisky k tomu úplně geniální :)

    OdpovědětVymazat