čtvrtek 30. prosince 2010

Předsevzetí pro rok 2011

Haha, prý předsevzetí. Ono jsou to spíš zbožná přání.. Chci být dobrý blogger. Netuším, jak to poznám, až jím budu (dobrá - POKUD jím budu), ale chtěla bych to. Však víte - těch 50 nových komentů denně, 1 000 návštěv denně a pozvánky do showroomů. Všechno to, co mají zahraniční bloggeři. Například Bryan Boy. Nebo Sandra, pokud hodláte tvrdit, že to v Česku není možné. Ale to není ani hudba budoucnosti, to je spíš výplod mé fantazie zblblé americkým snem .) Ale Bryan je super, má fotky s Marcem Jacobsem a s Annou Wintour si může pokecat, kdy se mu zachce.

Ale já mám v sobě ještě trochu realisty (čti: pud sebezáchovy) a jestli aspoň jednoho člověka cokoli z mého blogu bude inspirovat, beru to jako krok vpřed .) Navíc mým životním snem není být jen blogger. Mám nějaké ambice, co se týká navrhování oblečení, botů, doplňků... Miluju módu. Strašně mě to baví. Každý večer stojím před otevřenýma skříněma a snažím se vytvořit kombinaci, která něčím bude bavit. Miluju galerie, blogy, výstavy, občas i muzea, filmy, hudbu, ulice, knihy.. a v úplně první řadě oblečení a hlavně lidi! Protože to všechno mě inspiruje, baví, něco mi to dává .)

A teď k věci, filosofuju už příliš :D

  • Naučit se s novým Canonem a za rok být na svoje nové fotky hrdá (na všechny!)
  • Nakreslit aspoň pár skic oblečení. (Na co mám ty knížky?!)
  • Naučit se dělat puding. (Fakt se stydím, ale mám respekt z hořáku :D Trapás.)
  • Koupit si jedny z těch dokonalých bot z Urban Outfitteru (a kabelek).
  • Překročit 500 followerů. (Já vím, že číslo nic neřekne, ale kruci, je to tak dobrý pocit nějaké mít.)
  • Vyfotit konečně naši fotogenickou školu jako pozadí mého outfitu.
  • Vyzkoušet snad všechny fotografické triky z té nové knihy o focení (smějte se mi, že jedu podle návodu, ano :D)
  • Být v ELLE (haha, teď se směju i já..)
  • Nechat si udělat tetování.
  • Vykoumat, jak se dělají ty křížkovací okýnka pod příspěvkama, vím, že to všichni beztak umíte, ale já bloguju 14 dní a nejsem talent od přírody :D Pokud by se vám někomu chtělo mi to sdělit, budu moc ráda .)
  • Vejít v Praze do Simple Concept Store. Vždycky stojím jako idiot před výkladem a říkám si "Proboha, kdyby tam aspoň někdo byl!"
  • Vytřídit skříň a dát to všechno, co už nenosím na eBay (možná, že sem něco hodím, kdyby se to třeba líbilo někomu z vás).
  • Najít někoho, kdo se mnou bude ochotně fotit i v minus dvacetistupňovém mrazu. Uctívala bych ho.
  • Koupit si nošené šortky Levi's a taky řetěz s křížem. Vlastně cokoli s křížem.
  • Změnit svět.
Dál je toho asi milion, ale buď je to tak trapné, že se za to stydím, nebo tak osobní, že se to na blog o oblečení nehodí .) Mějte se a dávejte si předsevzetí - stejně na ně zapomeneme, ale co když se to doopravdy vyplní - vysnít si můžem cokoli.


"Co je vysněno, nemůže být nikdy ztraceno. Nemůže být nikdy odesněno."


Díky téhle reklamě Comptoir Des Cotonniers v časopise jsem se jednou asi před dvěma lety dozvěděla, že vůbec existují lidi, co blogují o módě. Předtím jsem asi žila v domnění, že blogy píšou jenom růžové holčičky, které mají blog hlavně kvůli tisícům blikajících neonových widgetů.

Kdybyste ji neznali, slečna výše je Miss Pandora. Francouzka. Je osobitá, ale nepůsobí tím pozerským dojmem. Je super.) Na to, jak je slavná, působí, jakoby blogovala a fotila jen o tom, co se jí líbí a ne,  kvůli tomu, že od toho a toho dostane něco zadarmo, jako se to hodně vidí na blozích u nás.


Přeju, ať jsou všechna vaše přání a sny v roce '11 splněná a držte mi palce!

21 komentářů:

  1. Jedním tvým předsevzetím je tetování, jaký bys chtěla? Taky bych totiž na nějaký měla zálusk, ale chci buď hvězdičku a nebo nějaký slovo, co pro mě v životě dost znamená jako třeba důvěra, láska, sex :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem se upřímně pobavila :-)) Tedy hlavně tím množstvím pří¨ání:-)) Ale na druhou stranu myslím, že to zas tak nereálné není:-) Přeju Ti, aby se Ti jich co nejvíce splnilo, snad jen to tetování bych na Tvém místě ze všech stran dobře zvážila, ale pravda netuším, jakého rozsahu jej chceš, takže vymlouvat Ti jej nebudu;-)
    Šoka, žes až ze druhé strany republiky, fotila bych s Tebou venku hned, mně taky povětšinou chybí fotograf a když už se manžel uvolí, tak zas nemá moc trpělivost a má občas nevhodné komentáře:-)) takže Ti rozumím :-)
    Tak ať Ti vše vyjde a třeba někdy příští rok v nějakém Showroomu se potkáme :-))))

    OdpovědětVymazat
  3. Díky :D Moje naivita určitě pobaví, ale je to vážně to, co bych chtěla, ikdyž je to spíš zbožné.) Stejně tak jsem mohla napsat, že chci soukromý vrtulník a limuzínu s řidičem.)

    Tetování bych chtěla na předloktí. Źádný nápis, ani nic konkrétního. Měl by to být tvar kolečka (nebo třeba dvacetiúhelníku, to už je jedno.) a konkrétně co, bych si vybrala až v salonu, podle toho, jaký bude výběr.)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to Ti držím palce i na nohou :) já se teda fakt držím při zemi a mým předsevzetím je již tradičně "zhubnout" :D známe svoje lidi :D

    OdpovědětVymazat
  5. Zopár ich máme spoločných :) hlavne ten prvý odstavec, o tom, ako by sme chceli uspieť a napredovat v blogovom svete :) to by som velmi chcela aj ja...tych 500 followerow tiež nie je od veci :D
    držím palce s pudingom, je to fakt jednoduché a som si istá že to zvládneš :) ale každopádne držim palce :)))
    http://fashionfairyblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Celý jsem si to řpečetla a napsala jsi to suprově. :) Ty by jsi chtěl atetování? jaké jeslti se mužu zeptat a kam?:) Napsala jsi to fakt suprově. :) Máš super blog, sleduji sleduji. ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Nereálná pčání? Mě přijde, že se všech dá dosáhnout ;)
    Napsala jsi to skvěle ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé další blogerka z Ostravy, to mám radost! :)
    Přeji ti krásného Silvestra a Šťastný Nový rok!!

    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Ano já jsem taky z Ostravy! :) Já taky dlouho nemohla nikoho najít, kromě tebe z nám z blogspotu,ještě 2 blogerky z Ovy. A včera jsem se zrovna z jednou bavila, že můžeme udělat nějaký srazík. :)
    A dík za komentář na mojem blogu. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak přeju,at´ se Ti to podaří :) Hodně štěstí do nového roku :*

    OdpovědětVymazat
  11. Thanks for your lovely comment.
    You have a new follower girl.
    Happy new years Eve!!

    x Floor
    www.mood4mode.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ale já ty holky neznám osobně, jen tady na blogspotu :) A o tom srazu jsem se zatim bavila je s jednou holčinou. Ještě jsem žádný neměly, ale kdyby někdy něco bylo, tak se neboj, určitě ti dám vědět! :)

    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. tolik předsevzetí?? :) mám tři a stejně je nesplním:D Šťastný Nový rok!
    P.S. psala jsi mi na blog i bývalý blogspot, teď jsem rozjela ten nový:)

    OdpovědětVymazat
  14. to je pekny post, myslim ze sme na tom podobne, ak berieme blog aspon trochu vazne :))
    pridavam sa ako dalsi follower k tej 500!
    kuk ku mne...?
    xx

    lesimple.sk

    OdpovědětVymazat
  15. haha, niektorými si ma pobavila :) ale myslím si ze je tam aj niekoľko takých predstavzatí, ktoré by sa dali dosiahnuť...šťastný nový rok!

    Simona
    http://thepicnicwithzebra.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to máš co dělat! ale je rozhodně lepší stanovit si cíle vysoko a případně slevovat. Obráceně je to horší. Naštěstí - my ženy jsme cílevědomější a ambicióznější než muži. To dáš....

    OdpovědětVymazat
  17. Seznam "zbožných přání" se mi moc líbí a ten puding mě pobavil, ale je hezký, že máš s blogem přesně vytyčené plány, přeji ti to a držim palce:)

    OdpovědětVymazat
  18. mile predsavzatia, drzim palce, aby sa ti podarilo ich splnit.

    OdpovědětVymazat
  19. Mě například inspiruješ hodně :) Mám stochutí dycky po každém článku vyrazit nakupovat.. nebo do domu umění nebo na ostravské kluziště!Jsi úžasná a děkuju ti za inspiraci! :)

    OdpovědětVymazat