středa 15. prosince 2010

Prosincové must-haves

Spousty spousty kosmetických novinek mám! Některé už si hoví v koupelně na poličce a na některé teprve chystám lov, potřebuju se předsvědčit, jestli jsou vážně tak báječné, jako se zdají na monitoru notebooku .) Tak na tohle se těším v listopadu já.. A o co se chystáte obohatit vaši kosmetiku vy?

Tvářenky

Tvářenka Leopard Love od Too Faced. (Viděla jsem je na netu i samostatně, ne po třech! .)

M.A.C & Disney
Disneyovská temná kolekce pro kosmetický gigant M.A.C. je plná záporných postaviček z kreslených filmů! Nechybí tedy rudé rtěnky, ani tmavě fialové stíny.

Tužka na obočí
Zbrusu nová tužka na obočí Clinique.

Paletka očních stínů
Paletka očních stínů těch nejpodzimnějších odstínů z Benefitu včetně návodu, jak přesně to kouřové líčení očí vykouzlit.
Tvářenka-pudr-bronzer dohromady
Pudro-bronzero-tvářenka dohromady se zrcátkem a popiskem, kam kterou barvu nanést. Alespoň už se nestane, že si ještě někdo nanese bronzer na celou tvář.)
(paletka Contour Palette Monaco)

Pantene je klasika, ale tenhle šampon a kondicionér ze stejné řady jsou úžasné! Nejenže krásně voní samy o sobě, voní po nich úžasně (a hlavně dlouho!) i vlasy, navíc jsou lesklé, pevné a silné - vlasy po nich viditelně méně padají. Ještě je prý k dostání třetí produkt ze série, ale ten jsem u nás nikde nesehnala, na netu jsem ale viděla ještě nějaku pěnu, pravděpodobně s funkcí séra.

Novinka: Šampon Pantene v novém provedení
Pantene, Nature Fusion, NEW edition
H&M lak na nehty
H&M lak na nehty, odstín Midnight

Obchody Sephora se po celém světě plní medvídky panda! Může za to čínský designér Jiji, který spojil síly se Sephorou a vytvořil vánoční edici plastové postavičky, jejíž koupí samosebou, jak už to tak před Vánoci bývá, přispějete nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek.. No nevím, jestli by mě ta mračící se panda trochu neděsila, něco mezi Burtonovými filmy a hororem Krvavé Vánoce ke klidu vánočních svátků nepotřebuju .))
Sephora
Panda od Jiji

(vánoční kolekce Sephory s charitativní pandou)

8 komentářů:

  1. Ty tvářenky vypadají hodně dobře! Nevíš,kdy budou na pultech tady? Nebo to si musím vyjet za hranice?! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Řada Too Faced se prodava v Sephoře v Palladiu v Praze, některe kousky jsou i na eshopu, ale tahle tvářenka ještě bohužel ne:(

    OdpovědětVymazat
  3. Grr, do Prahy se jen tak nedostanu, ale zase mam duvod tam jet ^^ Dik za tip!

    OdpovědětVymazat
  4. tak to prvé a posledné by som chcela už len kvôli obalom!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. blogspot? bomba ;) a máš opravdu pro to cit, klobouk dolů ^^ bude časem i haute couture? :P

    OdpovědětVymazat
  6. Nesmim to prehanet s vysokyma cilema :D Ale to vis, az budu sedet v prvni rade prehlidky Galliana, tak dam vedet :D:Dhaha Dekuju moc za uznani:)

    OdpovědětVymazat
  7. No tak toto som si nemala ni pozerať, okamžite idem na nete pozerat a zaujimat sa o to viac. btw zatial sa mi blog velmi paci :)

    OdpovědětVymazat