úterý 28. prosince 2010

Studuji!

Ano, studuju návod k použití :D Protože jsem dostala kromě jiných fantastických oblíkacích, malovacích, čtecích a dalších dárků taky zrcadlovku, na kterou se už celá třesu.) Zatím studuju návod a odolávám pokušení dát nabít baterku, zapnout ji a profotit celou kapacitu paměťovky.) Dokonce odolávám i zapnutí popruhu k úchytům! :D Jediné, co dělám, je, že za ní potajnu chodím (plížím se) do obýváku a koukám na ni v krabici. Joa taky sem si připnula k popruhu přívěšek Hello Kitty, který měl být původně nejspíš na mobil (ale jestli někdo dokáže připnout cokoli na G1, tak ho obdivuju), ale k foťáku se stejně hodí víc, protože kočka je oblečená v detektivovském oblečku a drží foťák. Asi papparazzi nebo Colombo.)


A když nestuduju tohle, studuju obr knížku, jak na digitální fotografie.

Je v ní všechno, co jsem kdy chtěla umět ve Photoshopu, ale bála jsem se zeptat .)

10 komentářů:

  1. ah, tak lepsi fotak by sa aj mne zisiel! dakujem moc za follow-ovanie :)

    Simona
    http://thepicnicwithzebra.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Jéj, super. Ja mám 450D a veľká spokojnosť!

    OdpovědětVymazat
  3. Já odpočítávala dny do doby, než ho dostanu a teď se ho bojím i dotknout :D Ale už asi nevydržím odolávat, zahodím manuál a jdu na to.)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky vřdycky studujhu návody, ale nevím, jestli bych to u něčeho tak skvělého udělala a rovnou se nervhla na zrcadlovku! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Thanks for following, I'm following you also!

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám doma zrcadlovku, ale starší :). Mám Canon 350D, ale návod jsem nestudovala, já všechno zkouším rovnou v praxi, to je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  7. to je super, tešim sa na fotky :)
    http://fashionfairyblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Tedy, gratuluji k super dárku!!! Po zrcadlovce toužím také, možná příští Vánoce.. :-)) A těším se na fotky!

    OdpovědětVymazat
  9. týjo závidím :) také po zrcadlovce moc toužím! ale jsem už na dobré cestě ... vypadá to, že už ji brzy budu mít také :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Poriadna zrkadlovka je môj sen. V dobrom slova zmysle - závidím :).
    Teší ma veľmi, že si si pozrela môj blog a ešte raz ďakujem za chválu. Tvoj blog si nenechám újsť a budem rada keď aj ty budeš ten môj sledovať. :) Už sa teším na ďalšie príspevky.

    OdpovědětVymazat