pátek 4. března 2011

Fashion Blogger Meet-Up 3

Minulou neděli jsme se s D. a N. rozjely vlakem do Prahy na setkání českých a slovenských (nejen) fashion bloggerů, pořádaného nejmilejší Rachel, šéfredaktorkou českého InStylu. Některé fotky jsou z cesty po Praze, některé přímo z meetingu. Ve Starbux to bylo moc příjemné, výborné kafe, samí styloví a inspirtivní lidé a dva (teda s Rachel tři) profesionální stylisti, kteří nám vysvětlovali, jak jejich práce chodí do sebemenších detailů a ochotně odpovídali na dotazy:) Myslím, že jsem se vážně dověděla hodně a Rachel patří velký dík, že to pro nás dělá:)

Známé tváře určitě znáte - já osobně byla moc ráda, že jsem mohla na vlastní oči:)) vidět Lucy, Agatkuu, Lady Lui, Agnes, Evu, Sofii, Miu, Ejvi, AdrianuPaulínu a spoustu dalších a vím stoprocentně, že jsem na hodně hodně lidí zapoměla (ano, handba mě fackuje! :D) a nebo zaboha nemůžu najít jejich blogy (fackuje mě ještě víc!), ale bylo nás tam tolik, že jsem ztrácela přehled i místo k sezení..

Dears, last Sunday I was in Prague with D. and N. cuz super sweet Rachel (inStyle editor-in-chief). Some of these pfotos are from a walk in Prague, some of them from the meeting. Everything was wonderful in Starbux, coffee was delicious, all stylish and inspiring people around and two (three with Rachel) professional stylists, who told us everything how it works in fashion magazine and also answered our questions:) I think I found out many new things and we have all hve to thank Rachel for organising this:)

There are some amazing fashion bloggers I have met (well, I would like to meet them more;): Lucy, Agatkaa, Lady Lui, Agnes, Eva, Sofia, Mia, Ejvi, AdrianaPaulínka and lots of others!

19 komentářů:

  1. Moc pěkné fotky. Všem to sluší, ale já vypadám jak... :D

    OdpovědětVymazat
  2. pekne fotky, taky bych se jednou rada zucastnila:/
    btw. moc se mi libi novy design:)

    OdpovědětVymazat
  3. No, krásně jste se měly, to věřím :) Tak snad někdy příště pojedu s vámi :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé...moc vám to všem slušelo :-) miluju tyhle vánoční kelímky Starbucks^^

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé. Super fotky. :) Parádní den určitě.

    OdpovědětVymazat
  6. :-) Jéžiš, já vypadám:-)) Fotky krásné, ale radši bych se neviděla, to je tak vždycky, když by měl člověk vypadat k světu, že se to nepovede:-)) Jak to, že Vám to tak sluší?! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. great pics!
    nice blog =)
    oehh starbucks, I really love it!!

    OdpovědětVymazat
  8. jste dokonale, muselo to byt paradni setkani

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky, věřím, že to bylo super :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelé fotky, Martinka! (BTW, linka na mňa nefunguje.. ja som Schön.. ale fakt je, že ľudia si to často mýlia so Shon.) Pekný víkendík!

    OdpovědětVymazat
  11. LadyLui: Nevypadas :) Ja si to na tehle fotkach o sobe myslim taky :D

    Eva: jajjj, promin! Jdu to napravit;)


    A dekuju vam vsem! I za pozitivni ohlasy na design, mam radost, ze se libi:)

    OdpovědětVymazat
  12. Slušelo vám to holky :)

    http://kockandy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. No koukám, že jste si to pořádně užili/y (?), akorát od oufitů bych čekala větší "odvaz"....

    OdpovědětVymazat