středa 2. března 2011

Parfémohraní


Plastová zvířátka si hrajou s parfémy.) Moje současné oblíbené jsou Princess od Very Wang, který jsem sháněla šíleně dlouho, v cizině jsem ho sehnala v Římě, u nás se objevil asi po roce.. Druhým často nošeným je Funny od Moschino a moc mě potěšilo, že ho lidé poznávají a chválí, ikdyž mám na sobě tři vrstvy a kabát .)

Blonďatá panenka G od Gwen Stefani voní po kokosu a je krásně sladká.
Její kámoška Black Star od Avril Lavigne je trochu drsnější, nicméně stejně stejně holčičí. Mou ale nejlahodnější, nejjemnější a nejsladší vůní jahod s cukrem je Lollirock Star od Pimkie, která je prostě lahodná.) Zmíněná Vera Wang je typická princeznička s nosem nahóru a Funny šíří vůni multivitamínového džusu - moje úplně nejoblíbenější vůně. Za nimi se krčí starý flakon Barbie voňavky, ve kterém je ještě trochu prošlého parfému - když jsem byla malá, tolik se mi líbil, že jsem si ho roky šetřila, až nakonec příliš zestárl.. Nejnižší flakon patří prvnímu výtvoru Kylie Minogue - Showtime, který voní po cukru a obsahuje drobolilinké třpytky, takže se k němu ráda chovám jako ke sněžnému těžítku.) Wang vymyslela pro Princess i tvrdší ségru, je celá v černo-stříbrném, ale srdce má taky .)

Jaké jsou vaše zamilované parfémy?
Mé další oblíbené vůně jsou XS od Pacco Rabanne, nová verze Opia od YSL a stálice Chloé.


My plastic animals play with parfumes .) My current favourites are Princess by Vera Wang. Another one wearing pretty often is Funny by Moschino and it makes me really happy when people identify it even if I wear three plies and a coat .)

The blonde doll is G by Gwen Stafeni and smells like a coconut.
Her friend Black Star by Avril Lavigne is a bit more dirty, hovewer still girly. The most delicious and the sweetest parfume of mine is Lollirock Star by Pimkie. Mentioned Vera Wang is a typical princess and Funny is the smell of multivitamin juice - my most favourite fragrence. In the background there is an old flacon with the rest of Barbie. The smallest flacon belongs to Kytie Minogues's Showtime, which smells like sugar and includes mini glitters. Wang made for Princess also dirtier sister in black and silver but she has a heart too .)

What are your favourite parfumes?
My other favourites are XS by Pacco Rabanne, new version of Opium by YSL and classical Chloé.

18 komentářů:

  1. Wow! hezká kolekce :) black star mám také :)

    OdpovědětVymazat
  2. já miluju Envy od Gucciho!

    OdpovědětVymazat
  3. Vera Wang má nádherný flakon!Mou životní láskou je ovšem Miss Dior Cherrie! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, ty máš Princess od Very Wang? Sakra já si ten parfém musím koupit! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná sbírka. Miluji Moschino, ale to ty víš. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jojo, Vera Wang je skvela! Ma ji kamaradka, krasna vune :-) u nas bohuzel zase s buhvijakym zpozdenim, co?

    OdpovědětVymazat
  7. Asi před týdnem jsem tuhle AL dopotřebovala. Byla sem s ní hodně spokojená :-) Stejně je ale nejdokonalejší Love od Harajuku!

    OdpovědětVymazat
  8. pekná zbierka.ja mam len Versace VERSUS :D nikdy ma nenapadne kupiť si dáke nové :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já miluju Lanvin Éclat D´Arpege, ale přemýšlím, že bych vyzkoušela to Moschino Funny. Mám od Moschina Glamour a je taky docela zajímavý.

    OdpovědětVymazat
  10. moje oblibena je Acqua di gioia od armaniho

    OdpovědětVymazat
  11. ja jsem zamilovaná do všech svých parfémů, Chérie od Diora, Flory od Gucciho a Hypnose od Lancome a nově také Acqua di Gioia, parfémy jsou pro mě trochu posedlostí :) Jinak se mi moc líbí to víčko od Very Wang!!

    OdpovědětVymazat
  12. pěkná sbírka ;) (a trocha spamu-pořádám svou první giveaway k oslavení rovné stovky followers, kdyby ses chtěla zapojit ;))

    OdpovědětVymazat
  13. Chloe jsem objevila az prednedavnem, ale zda se mi, ze ho miluje hrozne moc holek a zen a citim ho proto vsude!!! Ja osobne zboznuju Scarlet od Cacharel

    OdpovědětVymazat
  14. tyjo ty jich máš :D Ale ta Vera Wang voní krásně :)

    OdpovědětVymazat
  15. looove vera wang! great blog; i'm following (:

    OdpovědětVymazat