středa 16. března 2011

Prázdniny v Římě

 a
Bylo úžasné počasí, které se se mnou asi rozjelo do Ostravy, protože si ho najednou po zimě můžu užívat i doma. Nikdy dřív jsem nenosila baloňáky, začla jsem až na podzim do tanečních a musím říct, že je to láska .) Jen se bojím, že budou stále potřebovat nové a nové (či mamce ze skříně ukradené) šátky, protože jinak by můj camel mohl za chvíli nudit. V poslední době jsem se zakoukala do všech odstínů béžové a moc mě baví si k ní vždycky vzít jednu výraznou barvu. Nosíte taky velblouda?

There was wonderful weather in Rome and it very probably came with me to Ostrava 'cuz I can enjoy all the nice weather now at home. I didn't used to wear trenchcoats in past but I strated in last autumn and I probably fell in love .) I just worry that I will need more and more scarfs (or steel 'em from my mum's closet). Recently I had a crush on camel/beige tones and I love wearing 'em with one violent colour. Do you wear camel too?



Mám docela velkou novinku.. dneska jsem byla v tetovacím salónu a mám domluvený termín! Motiv už je vybrán, barva taky a tatér je vážně sympaťák a na poličkách se mu lesky spousty pohárů, ocenění a skleněné desky zarámovaných diplomů.. Tomu se nebudu bát svěřit do rukou.) Jen stále přemýšlím, JAK MOC to bude bolet? :D

I have a big new.. early today I was in tattoo saloon and I arranged a date! Motive is already choosen as well as colours and the tattoo artist seems to be OK. There was many cups and certifications on shelfs in his studio. I am not going to worry about myself .) But I am still thinking about HOW MUCH does it hurt?










První den jsem nosila džíny z Manga, tenisky z Humanicu - značka myslím Never 2 Hot, baloňák z Orsay (chtěla jsem nejdřív z Gantu s nádhernou podšívkou, ale byl velký.. kdo by řekl, že velikost M bude tak velká:( , šátek je z H&M, stejně jako muší brýle s kostěnými obroučky a tyrkysový lak na nehty, prsten se slonem je Bijjou Brigitte, kabelka JOY a přívěsek na ní Louis Vuitton (kolekce se Stephenem Strousem), sponka se saténovou mašlí je myslím taky z BB, stejně tak hodinky;)

Mango jeans, Never 2 Hot sneakers, Orsay trenchcoat, H&M scarf, H&M sunglasses, H&M nail polish, Bijjou Brigitte ring, JOY handbag, the stuff on my handbag is Louis Vuitton (Stephen Strous collection), band with satin bown from Bijjou Brigitte, Bijjou Brigitte watches

23 komentářů:

  1. dúfam,že nám to tetovanie potom ukážeš :)a krásna taška :)

    OdpovědětVymazat
  2. no krasne jsi mela... a co se balonaku tyce - taky jsem se zamilovala, nemam sice velblouda, ale zabicku, miluju ji ale stejne jako ty... i kdyz na jinem vylete- v Barcelone :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Oh, moc ti to sluší :-) A těším se na fotky tetování ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný fotky.:) Obdivuji tě, že si necháš udělat kérku.:D Ségra má dvě a prej to nebolí, spolužačka má zas na břichu a prej to docela bolelo.:D

    OdpovědětVymazat
  5. wow ty máš ten LV prívesok! záávidíím :) a sekne ti tá piesková farba :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé jsi zase kočka! Frajerka! Nádherná! :) Slušííí. ♥ Super fotky jako vždycky. :P

    OdpovědětVymazat
  7. to tě obdivuji, já bych se asi tetovat nenechala :( bojím se,že by mě to pak omrzelo, nebo by se mi to přestalo líbit. Chce to asi pořádně promyslet :)
    Ale těším se, až se pochlubíš ♥

    OdpovědětVymazat
  8. No ne, tak gratuluji k rozhodnuti a doufam, ze to moc bolet nebude! Jinak balonak je skvely, ja je absolutne miluju!

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky, moc ti to sluší a ten kabátek skvělý, skvělý, skvělý ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. juuu Riiiiim :) co se ti libilo nejvic? super balonak a lak na nehty :) me tetovani boli min nez vrtani u zubare :D

    OdpovědětVymazat
  11. Baloňák mám taky moc ráda... Tetování nemám, tak neporadím, jak moc to bolí. Za tebe doufám, že nebolí :)

    Slušelo ti to tam :)

    OdpovědětVymazat
  12. nechty, milujem tu farbu, zenska inak si od hlavy po paty dokonala, este aj ta masla vo vlasoch!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc Ti to sluší na všech fotkách, baloňák je skvělý a skvěle univerzální:-) S tím tetováním se těším, až se pochlubíš, myslím, že vnímání bolesti je individuální věc a pak taky záleží, kde se necháš tetovat:-) Sama bych to nikdy nepodstoupila, ale to bude asi už trochu i tím konzervím" věkem:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Trenčkoty mám moc ráda. Na jaře jsou ideální. :) Moc se mi líbí Tvoje kabelka a přívěšek. Včera jsem ten přívěšek obdivovala v Elle. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Dasdush: Pani, jsem ani nevedela, ze je ted v Elle.. jsem myslela, ze uz se neprodava:)

    OdpovědětVymazat
  16. Io+tua borsa=amore grande
    (v taliancine som slaba ale snad sme sa pochopili hehe)

    OdpovědětVymazat
  17. uu, aj ja chcem ísť do Ríma :D pekné fotky!

    OdpovědětVymazat
  18. Such a lovely look, you look so chic & so, so pretty. Thanks so much for you super sweet comment + follow, SO great to meet your bloggy too. AND you are czech, so am I ...but I live in Canada. xx veronika

    OdpovědětVymazat
  19. I love your nail polish
    it's a wonderful colour!

    I follow you.. follow you back?
    peaceloveandnailart.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Nádherné fotky!! moc ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat