pátek 29. dubna 2011

Royal kiss

Moje momentální obsese. Utíkala jsem z autobusu jako nikdy, abych to stihla. Nestihla. Jen konec. Ale díky bohu za youtube. Víte, že miluju pohádky, že? A svatba Williama a Kate je stoprocentně pohádková. A taky se vám tolik líbily 2 (!) polibky? A její šaty Alexander McQueen, které navrhla Sarah Burton? Dojalo mě to moc a asi jsem všechny slzy vyplýtvala včera v kině na Nickyho rodině, jinak bych si totiž zaručeně i poplakala.
Na svatbu byli jako jedni z mála celebrit pozvaní i Beckhamovi. Camillin klobouk se mi moc nelíbil, ale rodiče Kate se mi líbili na první pohled. Královna měla pastelově žlutý kostým a stejně barevný klobouk. Harry a Katina mladší sestra byli za svědky.

My current obsession. I was running from the bus home. I didn't catch it. Only the end. But thankx God for youtube. You know that I love fairytales, right? And that was deffinitely a fairytale. Did you like William&Kate's 2 (!) kisses so much too? And Kate Middleton's Alexander McQueen wedding dress by Sarah Burton? It touched me and if I didn't cry so much yesterday in cinema at Winton's family, I would deffinitely cry today. There were few celebrities on the ceremony, for example Backhams. I didn't like Camilla's hat but Kate's parents were looking so good! The queen was wearing a costume in light yellow colour and a hat in the same colour. Harry and Kate's younger sister were a best man and a bridesmaid.







17 komentářů:

  1. Já informace o svatbě hltám už několik hodin! :D

    OdpovědětVymazat
  2. jsem ráda, že dnes jsme dostali ředitelské volno a mohla jsem se koukat na tu svatbu online :D, ale bylo hrozný pořád čekat než si dali pusu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Bože jak já mám ráda takové pohádky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. taky jsem spěchala domů..musela jsem vědět jaké šaty si nakonec vybrala..a dobře udělala..jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ráda, že už je to konečně za námi a možná se bude psát o něčem jiném...už to bylo trochu únavné.
    Ale musím uznat, že Kate měla nádherné šaty.

    OdpovědětVymazat
  6. Kate to strašně slušelo! :) Ale jinak docela souhlasím s Esencee. I když je to velká událost, tak mě to až tolik nebralo. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se to moc líbilo, taky jsem to viděla online Není zas tak časté vidět královskou svatbu. A ti kterým se to nelíbilo, přece mohli přepnout program. :) Kate měla úžásné šaty! A Bětuš to to taky slušelo v té žluté. :) Ale líbilo se mi jak si dav vynutil druhý polibek. :)

    OdpovědětVymazat
  8. No, teda, nevím, kde vidíš uklizeno, ale budiž :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Krása krása krása:-) Romantický film realitou..:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky miluji pohádky a bylo to opravdu krásné!

    OdpovědětVymazat
  11. Kate mala krásne šaty..to už som videla všelikde :) a dnes som si pozrela kúsok z opakovania v telke.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. ta svatba byla vážně pohádková! Kate vypadala prostě senzačně, ty šaty byly perfektní =) a u těch polibků jsem byla vážně naměko :D

    OdpovědětVymazat
  13. Dokonce i taky z Poruby, jestli jsem si tě správně zařadila:-) Mě taky, málem i slza ukápla :-D

    OdpovědětVymazat
  14. aawww, this was so romantic, her Alexander Mcqueen dress was beautiful!! I really like your blog, especially the pictures! Maybe you will have time to check out mine : http://indie-and-fashion.blogspot.com/ hugs :)

    OdpovědětVymazat
  15. Pohádková svatba to rozhodně je, je překrásná) Ikdyž já to tolik neprožívala, nevidím důvod..je to takový "vzdálený svět". .ale šaty měla nádherný-

    OdpovědětVymazat
  16. jsem se málem rozbulela, jak mě to dojalo :D po dlouhý době bylo v televizi něco, na co jsem se těšila! ;)

    OdpovědětVymazat