pondělí 13. června 2011

Hair Care


Slíbila jsem článek o tom, co používám na vlasy, protože v poslední době na kosmetice trochu ulítávám :D Takže zleva: šampón od Pantene je můj oblíbený, v kombinaci s balzámem ze stejné řady (třetí zleva), jsou pak moje vlasy krásně jemné, voňavé, lesklé a hlavně SUPER HEBKÉ :D Navíc hodně dlouho vydrží, ale možná, že je to i částečně proto, že ho střídám s jinými šampony - s olivovým Palmolive (úplně vpravo), který používám, když chci mít ten pocit, že pro své vlasy dělám něco zdravého - myslím, že tak na člověka prostě působí fakt, že to jsou OLIVY (=zdravé, chápete :D) a kokosovou Schaumou, která má fakt krásnou intenzivní kokosovou vůni a vlasy mi po ní voní po kokosu ještě druhý den. Další nezbytností je Capillan (druhý zleva), což je český výrobek a má to být vlasový aktivátor, já si ho koupila, když mi na podzim ve velkém vypadávaly vlasy a já nevěděla, co si počít. Má zajímavou silně bylinkovou vůni (trochu jako bylinné likéry :D) a vmasírovává se do pokožky a mokrých vlasů. Poslední jsou tablety Hair Rooster, které se prodávají v lékárně a berou se co dva dny. Taky na růst, objem a zlepšení kvality vlasů. Nejsem si jistá, jestli budou produkty fungovat, i když je budete používat samostatně, každopádně mě už vlasy nevypadávají, což mě nejvíc těší, jsou silnější, zdravější, hebčí a přesně takové, jak mají zdravé vlasy vypadat. A rostou opravdu rychleji;)

14 komentářů:

  1. Ja tiež zháňam nejaké kvalitné výživové doplnky pre vlásky..a neviem si vybrať:/

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tablety vypadají slibně:-) Kolik tak stojí?

    OdpovědětVymazat
  3. přemejšlím o těch tabletkách :) díkes!

    OdpovědětVymazat
  4. Pantene je naj! :) súhlasím :) a tie tabletky zaujímavé, len či to tak dobre zaberá...

    OdpovědětVymazat
  5. já používám Loreal a taky není k zahození=)

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že si zase zajdu do lékárny pro něco na vlasy! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mi padají, už fakt nevím coby :( Blbá státní maturita, určitě je to tím :D

    OdpovědětVymazat
  8. dbáš na to, jestli vlasová kosmetika obsahuje silikony, anebo ne? já totiž od jisté doby mám takovou menší averzi proti výrobkům, kde najdu ve složení nějaké silikony a hned je vracím do regálů. ale na druhou stranu, obsahují je i kvalitní profesionální výrobky třeba od L´Oréal Professionnel a tak si říkám .. že to tak má asi prostě být :) ale mám doma několik šamponů či masek bez silikonů. ale kdo ví, co jiného v tom je, o čem nevím, viď :)
    kokosová Schauma opravdu krásně voní, to máš pravdu! miluju kokosovou vůni!

    OdpovědětVymazat
  9. Po pravdě řečeno, na tohle moc nedbám. Nejsem si jistá, jaký vliv mají silikony na vlasy, do tohohle problému moc nevidím, neumím to posoudit:)

    OdpovědětVymazat
  10. Můžu se zeptat na cenu tablet ?

    OdpovědětVymazat