středa 10. srpna 2011

Christmas wishes


Myslíte, že jsem se zbláznila? Ne! Za půl roku jsou Vánoce a já nevím jak vy, ale mě baví si vybírat dárky. Klidně i v srpnu! Nevím, jestli bude tenhle seznam v prosinci ještě aktuální, třeba se mi ty věci už okoukají, najdu něco jiného a nakonec si to ani pod stromeček přát nebudu, ale momentálně se mi líbí tyhle věci. Nedělám wishlisty jen tak zbůhdarma, za každou z těchhle věcí si stojím a zkusím vám ukázat svůj úhel pohledu.)

1 Po botách UGG Australia toužím už dlouho. Mám doma už jedny boty tohoto typu, tuším kupované v F&F, ale zimu zrovna dvakrát dobře nesnášejí. Promoklé "podrážky" nejsou nic příjemného a tyhle UGG mají podrážku jako normální zimní boty, takže by mě mokrých ponožek ušetily. Navíc mají super barvu a vrchní vrstvu koženou, takže nepromoknou ani shora - můj favorit.

2 Lak z Apparelu jsem viděla u lesimple.sk a je to přesně ta barva, kterou jsem v Americe obdivovala na jedné malé slečně, jen mi bylo blbé se jí zeptat, odkud lak má. Vypadá na nehtech perfektně, září do všech stran a za tu cenu by snad i mohl vydržet.

3  Blazer ze Zary jsem viděla v Heraklionu, nezkusila jsem si ho, protože jsem i bez něj měla věcí do kabinky až nad hlavu, ale zalíbil se mi na první pohled. Tvídového v šatníku ještě nic nemám, protože se mi zdálo, že se ke mě ještě nehodí, ale zipy a stříbrná niť mě přesvědčily, že tenhle rozhodně není pro dámy.

4 Body se mi většinou moc nelíbí, ale tohle mám v oblíbených záložkách už věčnost (přísahám, že přes rok) a pořád se mi líbí. Navíc mám spoustu nápadů, jak jej skombinovat. Body doma ještě žádné nemám a odmítám všechny ty nevkusné krajkované, které se z nějakého neznámého důvodu rojí u nás v obchodech.

5 Tyhle pistáciové tenisky jsou mojí jasnou volbou. Viděla jsem je u nás v obchodě s obuví, bohužel bych potřebovala o půl čísla větší. V Ostravě je samozřejmě neměli, ale na netu byly (ano, Lacoste ještě naštěstí vyrábí půl čísla), sice po těžkém hledání, ale přeci jsem je našla. S vykrojenýma "balerínkovýma" ponožkama budou k džínům i šatům vypadat skvělě.

6 Můj další řecký objev. Army věcma jsem posedlá, ale protiví se mi maskáčový potisk. Proto je tahle AT  digital forma to pravé ořechové. Vždycky cestuju s kufrem, ale na některé cesty je zbytečně velký a lépe by se mi v těchto případech hodila cestovní taška. Dle mého nenuceně stylové, jen nevím, jestli nebude mít problém ochranka na letišti..

A na závěr mi napište, po čem házíte okem vy.)

25 komentářů:

  1. Já si nemyslím, že je to zvláštní, můj devítiletý bratr už si teď píše seznam co nám všem na Vánoce koupí a říká, že se těší až budeme všichni moc šťastní díky tomu co nám koupí :D
    Já teď házím okem po posteli :D Dělám si nový pokoj, takže postel je teď n.1 :D

    OdpovědětVymazat
  2. skvělé věci, ale nemohla bych si svůj Vánoční seznam naplánovat už teď, často měním názory na poslední chvíli. I když je pravda, že už teď vím, že k Vánocům nutně potřebuji snowboard.:D

    OdpovědětVymazat
  3. ja kupujem darceky na vianoce den pred :D nikdy nic nestiham :D asi si vezmem od teba priklad :)

    OdpovědětVymazat
  4. hle dobrý, nejsi blázen, Vánocefakt jsou za chvilku!Bohužel já sem si vybrala notebook, takže už si nějak nic moc přát nemůžu:D Já jsem si jednou vyhlídla levandulové lacosty, jenže na potvoru nikde neměli moje číslo a to se potom stalo i s levandulovýma converskama, nakonec mám světle růžové:D
    - děkuju! fotila jsem to nikonem 3000 a pak sem to upravila ve photoshopu jednou akcí, kterou jsem si táhla a potom sem ve photofiltru udělala ještě světlost a barevnost.

    OdpovědětVymazat
  5. jsem pro to sáčko, bude super k džínám i k šatům :)

    OdpovědětVymazat
  6. pekné veci, ale presne ako hovoríš - za tých pár mesiacov ešte možno zmeníš názor :)

    OdpovědětVymazat
  7. zajímavý seznam :-)
    já momentálně toužím po krajkových šatech, slamáku a slunci :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. super seznam.. já si taky takhle píšu :D Jinak už i na Vánoce nakupuji, ať toho pak nemám tolik. To je pak hoňka to všechno nakoupit.

    OdpovědětVymazat
  9. Hezký seznam. :) Já chci UGGs taky jenže se mi začali líbit zimní "sněhulky" od Crocs a sou o třetinu levnější takže se ještě uvidí. Jinak mi doma moc Vánoce neslavíme. Takže sem ušetřená šílenstvím ohledně dárků pro mé blízké. :)

    OdpovědětVymazat
  10. taky miluji vybírání dárků :) ty ugg jsou super, lak má krásnou barvu, blazer je tak pěkný a zajímavý! :)

    OdpovědětVymazat
  11. No pěkný wishlist. :) Já zatím nevím co chci na Vánoce. A kam teda jedeš? :D

    OdpovědětVymazat
  12. UGG potřebuju taky! nenávidim mokrý prsty u nohou z těch nekvalitních... ani nevim odkud je mám už :D

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuju:)

    Dasdush, uvidíš na fotkách, spíš mi řekni, kdy tě potkáááám!!!:)

    OdpovědětVymazat
  14. ja neviem tie boty su ako papucky skorej,ja ich mam na doma:Dcize neriesim ci premokaju alebo nie:D

    OdpovědětVymazat
  15. Můžu se zeptat, co dělají tvoji rodiče? Přecejen průměrná česká rodina nelétá během jedněch prázdnin na Havaj a do Řecka.

    OdpovědětVymazat
  16. Dekuju:)

    Anonymni, myslim, ze oba mi rodice maji plat uplne prumerny, zalezi na kazdem co si koupi, co usetri. Moji rodice proste radi cestuji:)

    OdpovědětVymazat
  17. A mimochodem na Havaji jsem byla s tatkou a v Recku s mamkou, takze na vice mistech jsem byla jen ja.

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkný seznam. Já nad Vánoci ještě nepřemýšlím, ale chtěla bych nové lyže, takže mám na co šetřit. :)

    OdpovědětVymazat
  19. myslim, ze v tejto "zime" uz kludne mozes pomyslat na vianocne wishlisty:D

    OdpovědětVymazat
  20. Já nevím, kdy odjiždíš zlato a tento týden mám bohužel nabitý. A mohla bych jen v neděli nebo na začátku příštího týdne. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Vracim se az v utery, ale treba uplne na konci prazdnin budu mit cas furt, kdybys chtela:)

    OdpovědětVymazat
  22. pravé UGG boty bych taky chtěla, mám doma jejich imitaci a sníh snašejí hodně špatně, skoro pořád jsem měla proočené ponožky :D a barva laku je skvělá, taky bych takový lak brala :))

    www.myamericandr3am.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. tak ovšem ty zelinkavý Lacosty nemaj chybu , bohužel jsem je spatřila asi 5 min co jsem si koupila takový peprmintový podobný v Roxy :))

    OdpovědětVymazat