pondělí 29. srpna 2011

News

Chtěla jsem se s váma podělit o nějaké novinky kolem mého malého módního světa z poslední doby.)

Začla bych s Módní Unií. Je to projekt  Rachel Kanarowski, kterou znáte jako šéfredaktorku inStylu a jeho hlavním záměrem je sdružovat články nejzajímavějších blogů na jednom místě, aby se k nim dostal větší okruh lidí, taky by se tam v blízké době měly oběvit nabídky spoluprácí s bloggery atd. Připadá mi to jako docela dobrý nápad, navíc jak jsem poznala na Rachel během meetingu, který pravidelně pořádá pro bloggery, je do celé věci ohledně blogerství zapálená a mladým lidem v tomhle hodně fandí, takže bych řekla, že se projekt určitě povede. Rozhodně už teď slouží dobře k rychlému najití toho, co vás v módě právě zajímá. (http://www.modniunie.com/)

Další je už věc čistě soukromá. Teda.. Blbý slovo, blog není až tak soukromý.) Každopádně, na chatě jsem se sice nenudila, ale napadaly mě tam bez internetu různé nápady jak blog vylepšit a čím vás třeba překvapit. Proto jsem vymyslela takovou blbost na zkrácení volné chvíle - kvíz Jak dobře znáte můj blog? Všechny věci, na které se v něm ptám, jste se mohli dočíst buď tady nebo na facebookovém profilu mého blogu. Určitě mi napište do komentářů, kolik procent jste získali a co jste třeba vůbec nevěděli.)

Dále chystám menší změny, co se týká tématu blogu. U módy sice zůstane, ale budu se snažit to ještě trochu vylepšit. Co vám můžu říct už teď je, že doděláme moje letní cesty a pak už to bude více méně jen o módě. Někdy sem přidám i něco jiného, ale.. prostě chci zkusit, co mi bude vyhovovat víc. Uvidíme.

A poslední věc. Tramtadadáááá! Je vás 400! Doufám, že to nezakřiknu a jeden teď neubyde.) Mám z toho velkou radost, zvlášť když to přišlo právě teď spolu s tím zařazením mého blogu na Módní Unii - myslím, že to dohromady znamená, že máte můj blog rádi a někam se stále posouvá. DĚ-KU-JU! .)

P.S.: Tak dnes odpoledne mě čeká blogo-dýchánek s Natali a Dasdushou. Nevím, jestli brát foťák, protože jdu hned potom na grilovačku se třídou a bojím se, že tam v zápalu noci nepřežije.) Snad holky foťáky vemou. Určitě o nic nepřijdete, teď jen zbývá vyřešit nelehký úkol.. Co si mám doháje obléct na sraz bloggerek, když je hned potom grilovačka na zahradě??

P.P.S.: Jsem stoprocentě jediná osoba na celém širém světě, která dnes píše čtenářský deník. A pekelně mě to neba...


14 komentářů:

  1. gratuluju, 400, to je teda už docela velké číslo :) toho já se asi nedožiju :D

    OdpovědětVymazat
  2. gratulejem, a tiež chcem povedať že to s MU je super nápad, vždy tam rada prebehnem a mám aspoň prehlad o novinkách na tom najlepšiom!

    OdpovědětVymazat
  3. dobře ty, jen tak dál :)
    je hezky, takže veselý top a kraťasy, na večer přidej džísku nebo lehkou parku

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluji :)
    A jsem zvědavá, jak to tvůj blog změní...:)
    Ehm, popravdě, vyšlo mi, že tvůj blog znám na 31% :D Promiň, já se polepším o:)

    OdpovědětVymazat
  5. gratulujem :) Módna únia je skvelý projekt :)

    OdpovědětVymazat
  6. gratuluji k zarazeni do modni unie..zrovna dneska jsem o ni taky psala post..skvely projekt :-))

    OdpovědětVymazat
  7. uz 402 :))
    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Strašně moc gratuluju! Je to úžasný a jsi vážně šikovná..! A my ostatní můžeme jen tiše závidět :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Thanks for the mention Martina! :-) Glad to have you in the "Union"!

    OdpovědětVymazat
  10. Vždyť tobě to sluší pokaždé, když tě vidím :)

    OdpovědětVymazat
  11. congrats, same dobré novinky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji k 400 followers! Zasloužíš si ještě víc zlato. :)
    A samozřejmě ti to dnes slušelo, jako vždy. .)

    OdpovědětVymazat