pátek 19. srpna 2011

Travelling is a way of escaping but also a way of love



I have never found out who I want to be or what I want to do. The only thing I enjoy during my whole short life is travelling. I feel free on an airport, I feel comfy in a plane. I enjoy riding in train with a sunlight on my skin, I adore putting my legs on a dashboard while sitting in a car. My dotted suitcase experienced a lot with me and I guess that my strongest relationship is with my passport now. Do you feel the same way while travelling?

In future I would like to travel over the whole world and find the best place for living for me - it might be some huge city, might be a villige or might be even my hometown. My favourite world's destination is deffinitelly Australia, where I have never been yet, but in the future I would also like to visit Bali, Alaska, Mexico, Tijuana, Finland, Moscow, Kamchatka, Japan or JAR. I adore northern Poland, Barcelona, O'ahu, London, Beijing and many other places. I love how people acts to each other in different countries. I am getting sick when I imagine spending my whole life in Czech - I may change my mind in future but nowadays the air smells better for me when I am abroad.

I do NOT like when someone is playing games and is boring in fact. I'll always love my friends, hate poseurs and have my own opinion. I enjoy coming home in the morning from Amsterodam and getting drunk the same day in the evening with my whole-life drinking buddy:)
Let's catch some inspo from these photos and enjoy being young.)


Source: weheartit.com or pinterest.com




16 komentářů:

  1. Miluju cestování! Už teď se těším na příští léto do Cornwallu..

    OdpovědětVymazat
  2. Taky miluju cestování, je to úžasný pocit a nic se mu nedokáže vyrovnat :) Taky jsem kdysi měla sen procestovat celý svět, ale bohužel je cestování spojeno s penězi a kdo jimi zrovna neoplývá, nemá tolik možností :( Závidím ti, že se můžeš podívat do tolika krásných a vzdálených míst :) Hlavní je, aby sis to užívala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný fotky! Já miluju cestování, bohužel letos mi nebyla dopřána žádná dovolená v zahraničí, pokud nepočítám pobyt v Německu do půlky února. :( A dost mi moře chybí, zvykla jsem si jezdit každý rok a letos nic. Tak snad příští rok. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. cestování mě taky neskutečně baví. Jenže doma máme teď malé mimčo, tak jsme se nevydali nikam do zahraničí.. no co už..
    hrozně se mi líbí všechny ty fotky, jsou kouzelné!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky "Miluju cestování"... jednou za celý život v chorvatsku (nejdál kde jsem byla!!!!), jinak polsko, slovensko, bomba:-D Ale já si to vynahradím. Mimochodem jop, blog O:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Fakt úžasné fotky, prostě nádhera!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. napísala si to veľmi pekne :)
    mojím snom je amerika...totálna klasika,ako je NYC :)

    OdpovědětVymazat
  8. I so enjoyed reading this post!!! Traveling is my passion too!!Love those pictures!!

    Kisses

    OdpovědětVymazat
  9. úplne súhlasím a tie fotky sú nádherné ♥

    OdpovědětVymazat
  10. myslím, že necestovat znamená okrádat se o krásné zážitky a spoustu nových rozměrů pohledu na svět! bohužel je mi líto lidí, kteří nemají na cestování finance..
    já sama byla několikrát v sousedních státech, Itálii, potom v Belgii, Anglii a 2x v Mexiku - to je má srdcová země. ještě toužím po Francii, kterou si snad splním na podzim + NY (vlastně celá Amerika + Kanada.. a ono toho je vlastně mraky :D)

    nejradši bych taky bydlela někde jinde než tady v ČR.. ale bůhví, co bude za pár let.

    OdpovědětVymazat
  11. Diky.)

    Slecna L., uuu Mexico strasne zavidim!!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Je super poznat další nová místa, kde si to za chvíli zamiluju. To je na cestování to nejlepší :).

    OdpovědětVymazat
  13. good phtoos! i follow you, follow me back, please, thanks

    OdpovědětVymazat