středa 2. listopadu 2011

Autumn means party!

Taky pro vás podzim a zima znamenají hlavně plesy a párty? Každý pátek nebýt doma a když se sejdou dobré akce, tak ani v sobotu? Začíná být večer v minisukni sice trochu zima a chodit po městě po klubech na 12 cm taky není zrovna jednoduché, ale je dřív tma a všechno má tajemnější atmosféru. Loni jsem se vždycky strašně těšila v neděli do tanečních a pak si užívala ty plesy. Letos jich doufám nebude o nic méně, hodláme s kamarádkama navštívit všechny, o kterých se dozvíme:D Obvykle střídám na párty 2 kombinace: buď tmavé skinny džíny + podpatky + výrazný top a nebo krátké sukně + top s dlouhým rukávem + nízké boty. A na plesy klasicky koktejlky a high heels. V dlouhých šatech mě na žádném plesu fakt nepotkáte.) Letos to ale začínám nějak přehodnocovat a rádá bych oblečení na párty zkusila změnit. Podle mě, když se zkombinují minišaty s podpatkama s rozumným líčením, nemusí to vypadat tak úplně lacině. Zvlášť pokud se vyberou ty správné šaty. Jelikož mám ale všecky až moc sváteční, fakt prostě klasické koktejlky, projela jsem celou sekci Dress na Asosu, pak i boty samozřejmě a dopadlo to tak, že jsem našla největší favority. Které byste mi doporučili a které byste si vybrali vy?



24 komentářů:

  1. šaty - 1.v ľavo
    topánky - 1. v ľavo
    a kabelku poslednú v pravo :))

    OdpovědětVymazat
  2. saty vsetky,topanky s vybyjanou patou a drebenu kabelku :)

    OdpovědětVymazat
  3. saty prve posledne a boty asi prve no :))
    Kate

    OdpovědětVymazat
  4. druhé šaty a druhé lodičky a šiestu kabelku (z akého je materiálu, lebo vyzerá ako drevená)

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty první a poslední, boty se mi libí uplně všechny krom těch pátých a kabelku asi první - takový jedoduchý, elegantní...
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se chystáme oběhat plesy,party jak s přítele tak s nejlepší kamarádkou. :D Už taky sháním plesové šaty a šaty na party. Jinak do vkusu ses mi trefila brala bych všechny a hned! :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, prosím tě ty si tady na blog dávala už párkrát odkaz na youtube na písničku a za boha si nemůžu vzpomenout jak se jmenoval ten kluk co to zpíval a ta píseň..černobílý klip, holohlavý chlapec? :D Nevíš? :D

    OdpovědětVymazat
  8. tie prvé a čierne šaty sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dekuji moc, ja se proste za boha nemuzu rozhodnout:)

    Lavender, jojo, je drevena:)
    Anonymous, holohlavy kluk, rikas? Ted me nic nenapada:( Zkus to najit mezi myma clankama s hudbou (http://dressandheels.blogspot.com/search/label/music) nebo to bude stoprocentne na mem profilu na youtube v oblibenych (http://www.youtube.com/user/ediekid). Good luck.)

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, možná by ses v těch obepatých necítila dobře. Radši bych sáhla po těch, které zvýrazní pas - pro tebe by to měly být z první řady první šaty a ze druhé ty černé na jedno rameno. Když budou malinko volnější, můžeš se na party, rautu aspoň normálně nadlábnout a nic nebude poznat :-) Hlavně ti takové šaty vydrží opravdu dlouho, jsou-li kvalitní.
    Ze své zkušenosti mohu říct, že čím vyšší heels, tím vyšší potřeba židle či případné posezení :-D Z toho důvodu mi taky stojí ve skříni už dva páry naprosto úžasných, ale nenositelných botiček :-)

    OdpovědětVymazat
  11. vybrala bych si!!:))

    nevíš prosím link na ty šaty uplně v levo dole v rohu? ty flitrované?

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji!

    Ef, dík za tipy:) Podpatky mi problém nedělají a šaty ještě hodně promyslím.
    Verčo, tak přesně ty jsou už sold out, doufám, že je ještě někdy obnoví.)

    OdpovědětVymazat
  13. šaty černé na jedno rameno, zlaté střevíčky s otevřenou špičkou a zlatou kabelku - dole druhá zleva! ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Šaty první a páté s šestýma :D :)
    boty druhé a čtvrté :)
    a psaníčko.. druhé a poslední :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ooo ty boty! A ty psaníčka! :) Nádhera!

    OdpovědětVymazat
  16. ja by som si určite vybrala tie prvé biele a posledné čierne a červené :)

    OdpovědětVymazat
  17. díky díky, už jsem to našla Mac Miller - Knock Knock...zase tak holohlavý není no :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Asi bych nevolila ty obepnuté, řekla bych, že jsou na opravdu dokonalou postavu. Taky jsem na ty flitrované koukala, ale pak jsem musela být trošku soudná, protože semtam nějaký ten špíček mám :D ale i tak jsem si vybrala takové, co zvýraznily pas. Za mě ty poslední červené a nude lodičky, ty první. Ale já bych zase nemohla míz otevřenou špičku, to mi vadí :D

    OdpovědětVymazat
  19. ty šaty jsou luxusní! všechny! ale nejvíc asi ty bílé!! nevíš kde by se daly koupit? děkuji

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuju:)

    Anon., na Asosu, hledej party dress:)

    OdpovědětVymazat