středa 30. listopadu 2011

Christmas at Kennedys' (video)

Gant je můj oblíbený obchod. Já z něj mám asi jen jednu nebo dvě věci, ale na klucích se mi značky jako Gant a celkově gentlemanský styl moc líbí. Taky má Gant jednu jedinou parku, která se mi kdy líbila - tu na obrázku, je s kožíškem v kapuci a stojí extrémní peníze.. ale je prostě krásná. No ale nejlepší ze všech jejich kolekcí (hlavně té Christmas in Vermont) jsou bytové doplňky. Jejich polštáře se mi líbí nejvíc, protože miluju typické americké barvy trikolory a kostkované vzory. Jednou jsem v časopise viděla celý dům vybavený nábytkem, dekoracemi a bytovými doplňky z Gant. Byl to dům Kennedyových, který měli někde na severu Spojených států, teď nevím, kde přesně to bylo. Jedinými designéry domu byli právě ti z Gant a ten dům se pak stal prototypem mého vysněného rodinného domu. Video je sice y loňska, ale mě se stejně pořád líbí ty stejné věci. Máte rádi módu, která vypadá jako z Oxfordu v minulém století a/nebo jejich doplňky?

14 komentářů:

  1. úžasné věci :) (probíhá u mě giveaway)

    OdpovědětVymazat
  2. Uhm vybrala by som si :-)
    Ak budes mat chut checkuj shop (nie je to GANT ale...heh)
    www.cnsshop.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tohle miluju a to celoročně, nejen na Vánoce. I když o Vánocích tomu propadnu o sto procent víc a mám chuť vykoupit celý Gant. Škoda jen, že jsou ty věci trochu mimo můj rozpočet, ale nezabrání mi se aspoň dívat. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju:)

    T., mimo můj taky:) Ta parka se mi třeba děsně líbí a i by se mi hodila, ale stojí 13 tis. :(

    OdpovědětVymazat
  5. Ta parka stojí 13 tisíc? Páni...

    OdpovědětVymazat
  6. sice tohle vůbec nenosím, ale hrozně se mi to líbí!

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné. :) U nás máme jakože outlet Gantu, ale i tak jsou ceny výš než mi dovoluje peněženka.

    OdpovědětVymazat
  8. to tvoje aktualizovanie blogu mi uz lezie na city

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju vám, holky.)

    Anonymous, promiň:D Budu si důkladně promýšlet, co tam chci všechno dát a procházet si po sobě chyby, abych nemusela postovat edit:D

    OdpovědětVymazat
  10. ja Gant na chlapoch zbožňujem, ibaže to sú tí iní chlapi, ktorých u nás v meste len tak nevidieť alebo vôbec.. tak sa musím uspokojiť s Reserved, či H&Mkom... :)

    OdpovědětVymazat
  11. Beth, u nas takovi taky zrovna moc nejsou, ale H&M a Reserved je jeste dobre, vetsina stejne bude porad nosit mikiny s kapuci a pohorky..

    OdpovědětVymazat