čtvrtek 10. listopadu 2011

A girl with perfect nails never fails



 more on my tumblr here: www.emgolightly.tumblr.com

Mám strašně ráda lakování nehtů. Ač to zní sebeprostoduše, mám ráda uprevené nehty. Moje nynější vidíte tady a spoooousta další nehtové inspirace vás čeká na mém tumbleru, kam jsem vybrala ty nejhezčí inspirační fotky, co jsem našla.) Jaké máte zrovna nehty vy?

Novinka dne: Tak se mi vyprodaly ty šaty, které jsem se rozhodla koupit na Asosu.. vyprodali je v barvě, kterou jsem chtěla a v mé velikosti. Což je.. SUPER! Protože jsem tam našla TY dokonalé, v nádherné barvě, v poloviční ceně a ještě tisíckrát hezčí. Dík osude.)

Novinka dne dvě: Na Zoot.cz, který stoprocentně znáte už z jeho projektu ZootLook, prodávají Asos v Kč a s pořádnýma slevama. A nejen Asos samozřejmě, ale ten mě zaujal nejvíc. Viz. banner nalevo, do kterého budu přidávat oblečení, které mě nějak zaujme, něco jako dělám pravidelně (echm echm) na Fashiolista.


15 komentářů:

  1. Rudé - mikroskopicky oprýskané, čímž neskonale trpím, protože to nesnáším. Aneb, jak jsem zase narazila na "kvalitní" červený lak. Ale nemám tenhle týden čas si odklakovat ani nehty. (Možná jsem mohla místo tohohle komentování blogů :D). Už se těším, až zítra půjde dolů.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky:)

    Lindo, takové dny mám taky:D Je to bída, když je tolik blbých věcí na práci, že není ani čas si odlakovat nehty:D

    OdpovědětVymazat
  3. neskutočný lak a ešte neskutočnejšíííí hrnček !

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna som si dorobila nechty ...potom ich hodím na blog možno dnes alebo zajtra...tiež to milujem podľahla som tomu len nedávno a nakazila ma tým sestra...zrovna som si z ebay objednala nail pen...tak sa teším na nové variácie...nechtov...
    Inak lak je veľmi pekný

    OdpovědětVymazat
  5. Třpitky na nechtech mám taky ráda (třipitivé laky) a Audrey MILUJU! :D :)

    http://michellecakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. nechty pekné, a šálka s Audrey tiež.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten hrneček je myslím Snídaně u Tiffanyho? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkujii!

    Jay Donleck., je, máš pravdu:)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný lak a Audrey je prostě nejlepší. :)

    OdpovědětVymazat
  10. naprosto souhlasim..jestli neco nemam rada, tak jsou to radoby vystrojeny a stylovy holky ale s otriskanejma hnusnejma nehtama.. :-/

    OdpovědětVymazat