středa 23. listopadu 2011

Hey Boy!

Ty vánoční procenta dolů na Asose, Urban Outfitters a všude možně mě (čti kreditku) přivedou do hrobu. Před pár dny mi přišel balíček s šaty z Asosu, které jsou úžasné a určitě je uvidíte, jak v nich půjdu brzy na nějaký ples, párty nebo nejblíž asi na mamčin svátek.) A teď jsem objevila geniální trička. Klučičí. O půlku levnější než holčičí. Dvakrát hezčí. Dvakrát kvalitnější. Dvakrát originálnější. A třeba s kapelama, který miluju. Fakt nevím, jestli je tak těžký vyrobit holčičí kvalitné bavlněný originální triko hezkého střihu. Co nejjednodušší. Když jsem byla v létě na Havaji, koupila jsem si v American Eagle (kupodivu holčičí) tank top za 7 dolarů (asi stovka) a je to moje asi nejnošenější triko, hodí se ke všemu a je tak správně "cool". Mohli jste ho na mě vidět třeba ve článku z Colours of Ostrava. Tyhle trička jsou z výše zmiňovaných e-shopů, ale kdybyste věděli o nějakém jiném děsně hipsterském a pozerském e-shopu, ráda o něm od vás uslyším. Které se vám líbí nejvíc? A nebo na boy trika nejste a raději nakupujete jen v dámském oddělení? Já mám pár stoletých tílek po dědovi a jsou věčné (stále mě fascinuje, jak má 50 let staré tílko větší kvalitu než týden staré triko z háemka/ny/céáčka/.. po prvním vyprání) a taky plánuju ještě pokrást dva tak 20 let staré taťkovi.

PS: Na tumblru máte moji boy-tee inspiraci na klukovi, kterýho si jednou bezpodmínečně vezmu.)

18 komentářů:

  1. tak z toho by som určite vedela vybrať darček pre môjho milého :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty trička jsou úžasná! :)
    Ale tílka na chlapech se mi nelíbí :/

    OdpovědětVymazat
  3. :D Tak to mě baví. Vždyť vy, holky, máte pořád nějaké slevy... schválně si někdy všimni věšáků se zlevněnými věcmi a srovnej poměr a různorodost pánských a dámských věcí ;) Holky tam toho mají vždycky víc a větší výběr ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Vito, mozna, co se tyce kvantity, ale neprijde ti, ze jsou klucici veci kvalitnejsi? Potrebuju jednoduchy tilko, ktere neco vydrzi a vlneny hruby melirovany svetr.. to se muzes zblaznit, kdyz hledas po damskem oddeleni, pak projdu panske a brecim vzteky, ze vy je tam mate za skvelou cenu (ale jsou mi velke).. Takze asi kazdy chceme to, co ma ten druhy:D

    OdpovědětVymazat
  5. No, nevím :D Ale co se týče třeba bot a tašek, máte určitě větší výběr ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to uznavam no, ale ty basic veci zase spis vy:))

    OdpovědětVymazat
  7. když ty trička vidim, tak bych si dokázala vybrat i pro sebe:DD

    OdpovědětVymazat
  8. musím souhlasit tílka/trička/košile/mikiny/svetry pro kluky jsou originální a nositelné zatímco spousta těch pro holky je naprosto bez nápadu a špatně nositelná.

    OdpovědětVymazat
  9. To tričko v poslední řadě dole s Eiffelkou bych brala Je z Asosu nebo odkud je? Díky moc. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dík.)

    Katie, však právě, já ho chci taky pro sebe:D
    Petra, big yes!
    Veronique, hele promiň, asi jsem slepá (což je pravděpodobný, mám zánět spojivek:D) nebo blbá.. ale úplně dole vidím maják a Empire State Building.. Kde máš Eiffelovku?

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý, spíš já jsem slepá. :D Myslela jsem Empire State Building, když jsem to psala, tak jsem akorát řešila něco ohledně Eiffelky. Tak pardon. :)

    OdpovědětVymazat
  12. I really enjoyed this post! I love your sense of style!

    Fox House giveaway on my blog!
    Take a look and if you like follow me, I’ll be waiting for you: Cosa mi metto???

    OdpovědětVymazat
  13. Veronique, vpohode, ja myslela, ze myslis asi ten Empire, ale musela jsem to overit, at ti neradim blbe:D Je z Asosu;)

    OdpovědětVymazat
  14. 90% těhle triček by si můj muž na sebe nikdy nevzal (hlavně ty nátělníky), zato já bych si tady vybrala nejen na vánoce, ale i dalších několik událostí :D

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Tak všechno musej co nejlépe nafotit žejo. Ale ty moje fotky se tomu ani moc nepodobají. :D Vyfotila jsem to po tmě a fakt hrozně no. :/ Ale uvidíte to zítra v outfitu. :) A proč riskovat? Já jsem si to oblečení sama vybrala. :)

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj, uplny suhlas, rozhodne treba castejsie zabrovsovat aj do panskeho oddelenia, ja zopar chalanskych triciek aj z asosu mam, a ked pozeram na oddelenie topanok tazko odolavam pri oxfordkach a desert shoes, a ano svetre...treba chodit aj do panov...

    OdpovědětVymazat