sobota 12. listopadu 2011

Mobile random

Chcete vidět nějaké starší fotky z doby, kdy jsem ještě neměla blog? Taky tu jsou fotky, které se podobají těm, které už znáte. Prostě směs fotek vyfocených někdy v posledních měsících až tak 3 roky zpět.)
 Tahle fotka je z minulého léta, kdy jsme byly odpoledne s kamarádkama v tom největším horku v centru, šly na radniční věž (doufám, že víte, že Ostrava má nejvyšší radniční věž v republice?!:D), posílaly z ní balonky s přáníma k řece a pak šly na kafe (kecám daly jsme si napůl 3 litrové Sangrie a pak nemohly dojít domů) do naší nejoblíbenější kavárny a objevily, že se může sedět i na jednom miniaturním balkonku, kde se vlezou jen 2 proutěná křesla a stoleček. Byl to nádherný den, stejně jako všechny ostatní, které strávím s kamarády. Můj celý tehdejší outfit můžete vidět na FB.
 Takhle jsem šla myslím před rokem o prázdninách s mamkou do kina. Vzbuzovalo to strašnej rozruch. Byla jsem tenkrát šíleně opálená od moře a pořád jsem nosila nějaké minišortky, ať to jde, co nejvíce vidět.)
 Na téhle fotce se můžete seznámit se zástupcem mé polštářové sbírky. Polštářky na posteli se stále rozrůstají a postupně je obměňuju. Tohohle pandu jsem si dovezla z Pekingské ZOO, která je unikátní právě velikou pandí rodinnou (kde mají pandy ve výběhu třeba své vlastní houpací křeslo, na kterém chroustají bambus) a těchhle suvenýrů s pandama tam měli šílené množství.
 Vzpomínka na párty řekla bych tak před 2 měsíci. Klasicky jsme hledaly s kamarádkama to nejlevnější, co bude ve skle a zároveň se to bude tvářit, že to bude dobré. Objevila jsem australské "surfařské" víno, které jsem pojmenovala po surfovacím prkně, které má na etiketě. (Měli ho i bílé in case you are interested. :D) Donutila jsem holky, ať ho koupíme. Bylo kyselé, musela jsem ho za trest dopít. Ale každpádně je to nejhezčí víno, co jsem viděla (aspoň mezi těma do 70 kč).
 Foceno na Havaji den před odletem domů. Za poslední dolary jsem si koupila nové conversky, které nahradily úplně stejný model, který jsem si kupovala už fakt strašně dávno. Nejvíc spokojená jsem s touhle barvou, ikdyž se mi v obchodě docela líbily i krémové. Na fotce můžete vidět jednu stoletou a druhou úplně novou. Mám stále oboje, nemám to srdce ty starší vyhodit. A přísahám, že původně měli stejnou barvu, ale takhle se postupem času z tmavě modré vyšisovaly sluníčkem na světle šedou.)
 Před Uměleckoprůmyslovým muzeem někdy letos v létě. Výstava Glamour, psala jsem o tom i tady na blogu.
 Fotka stará už pár let. Kdysi jsem měla takových fotek plný facebook.
 Letošní léto. Jela jsem myslím za kamarádkou a pak na nákupy. Měla jsem květinové minišortky, do nich zastrčenou oversized košili a na hlavě bílý slamák.
 Ale pak začala škola a s ní i pekelný režim naší nejlepší matikářky. Pokud v CERNu naměřili rychlost větší než světlo, byla to rychlost ruky naší učitelky na matiku, když píše po tabuli.
 Datum téhle fotky bych tipla na letošní květen. Tetování mám od dubna a sukni jsem dostala 16. května na narozeniny.
 V tomhle jsem šla do školy v červnu, bylo hrozné horko a já měla potřebu hrát si na fanynku Davida Bowieho. Vestu jsem si sama vyrobila (koupila v secondhandu, vypárala rukávy, roztřepila rukávy, ocvočkovala ze všech stran) a džíny jsem si kupovala před 3 lety v New Yorku a bohužel už jdou hodně těžce zapnout, což mě strašně mrzí, protože jsou to mé jediné potrhané a orvaná džíny (a navíc jsou z Roxy z Times Square).
 Jedna z mých kreseb. Návrhy oblečení kreslím už odmala, ale vážně jsem to začala brát až letos. Můžete tady vidět moje oblíbené nadkolínky House of Holland for Pretty Polly.
 Tady vypadám hrozně dětsky, triko je Jakub Polanka pro Elle, takže datuju fotku tak nějak do tohohle období.
 Můj oblíbený outfit z loňského léta a pokračování mé mánie odhalování opálení. Tuším, že jsem šla tehdy k doktorce. Je to můj oblíbený outfit, ale už jsem ho na sobě dlouho neměla. Měla bych to napravit, jen je problém s punčochama, všechny sedy jdou v minikraťasech vidět. Proto jsou tyhle šortky nejlepší na léto na holé nohy.
 Outfit silně inspirovaný fotku Vanessy Hudgens z časopisu. Byl poslední den prázdnin (loni) a já měla spicha s kamarádkama v kavárně, abychom se společně připravily na nový začátek. Měla jsem legíny, tuhle košili po mamce a deštník, protože zrovna pršelo. Taky jsem zrovna v té době začínala nosit vojenské hodnosti jako brože, což v té době ještě nikdo nenosil, proto jsem měla na košili připnutou jednu od tety ze starožitnictví.
 Tady jsem na dovolené v Egyptě. Měla jsem krásné vlasy, když se na to zpátky podívám. Teď mi přijde, že už tak hezké nejsou, ikdyž je mám mnohem delší. Plážová móda u mě vždycky vedla a vést bude.
 Letos v září v Ostravě na kolotočích. Byla jsem několikrát s mamkou i s kámoškama. Můj nejoblíbenější kolotoč byl vždycky velký řetízkáč. Na tom se můžu vozit pořád dokola až do aleluja. Když jsem na něm byla po páté v jednom týdnu, už si mě kolotočář pamatoval, dělal si ze mě srandu a prodlužoval mi jízdy.
 Fotka z pouti, když jsem náhodou sladila barvu cukrové vaty s barvou laku na nehty (Essence, kdyby vás to zajímalo).
 Lak, který jste tady na mě mohli vidět naposledy. Tedy respektive dva laky, protože podklad je tvořen stříbrným Golden Rose a vrchní nejlepší třpytky, co jsem kdy viděla, jsou taky GR.
 Moje stoletá kabelka z Londýnského H&M (echm, mám ji teda asi 5 nebo 6 let, ale jelikož jsem ji nosila do školy každý den, umřela pod vahou knížek) a oblíbené papučky z F&F. Papuče (ať už do školy nebo na doma) nakupuju už jen výhradně tam, líbí se mi nejvíc, ikdyž nemají vůbec žádnou podrážku. Měla jsem dřív tyhle v růžové a teď mám do školy takovéhle ale leopardí.

Pokud jste dočetli až sem, tak vám gratuluju a zároveň děkuju za loajálnost. Příště se můžete těšit na DIY návod a pokud si na něj netroufnete, klíďo se můžeme domluvit a já vám ho vyrobím, protože mě výroba fakt bavila.

16 komentářů:

  1. Mám rada takéto fotky "zo života", je to také sympatické, osobné :) a inak na tej výstave glamour som bola v lete aj ja, narýchlo som kvoli nej cestovala do prahy, dobra bola :)

    OdpovědětVymazat
  2. mě se líbí ta hnědá sukně!!!
    máš krásné fotky!
    já bych si netroufla je sem dát všude vypadám strašně

    OdpovědětVymazat
  3. Mám rada články s veľa fotkami, takže super článok. (:

    OdpovědětVymazat
  4. seš číča, víc snad nemusím dodávat :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý! :) Pěkný fotky a líbí se mi tvá kresba :)

    OdpovědětVymazat
  6. pekne fotky..vsetky su dokonale.. ale najviac sa mi paci ta prva fotka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný fotky. Ty ťapky jsou super. :)

    OdpovědětVymazat
  8. jéj, veľmi pekný post, takéto fotky mám doma tiež :D teda tie také staršie, ale sú omnoho pofidérnejšie :D

    OdpovědětVymazat
  9. Vtipné randoom fotky, občas je fajn se podívat zpět !

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek! :) Hezké fotky a k tomu hezké komentáře..! :) A čemu se divím? Jak si pamatuješ přesně z jaké situace jsou ty fotky! Mazec! ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné fotky, jsou takové zajímavé :D
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. super fotky, na tý 1. ti to moc sluší:)

    OdpovědětVymazat