čtvrtek 24. listopadu 2011

Topshop kosmetika v Praze + video-návody na líčení


Možná už jste ho někteří bjednávali z netu, možná ještě ne (jako já). Od pátku máte ale možnost si produkty Topshop Make-Up koupit i v Praze v Topshopu v Palladiu.
Prezentace o kosmetice se můžete zúčastnit už tent pátek od 15 do 19 hodin a následující den od 14 do 18 hod. Stálou kolekcí i tou úplně novou (Smoke&Mirrors) vás provede vizážistka Lucie Janků. Já bohužel v té době v Praze nebudu, chystám se tam v neděli (klep klep, protože jsem šíleně nemocná), tak se zajdu stoprocentně mrknut a už mám i pár skvělých líčidel vybraných. Na stránkách topshop.com si můžete prohlédnout i všechny video tutoriály líčení, které nejsou přehnané, jsou nádherně přirozené a brzy se podle nich zkusím sama nalíčit. (Navíc k nim hraje má oblíbená písnička.) Topshop je jeden z mých nejoblíbenějších obchodů, ale přesto, že je trochu dražší, kosmetika drahá  není. Laky stojí na stránkách 6 liber, stíny do 12. Nevýhodou je vysoké poštovné, proto jsem ráda, že bude přímo v Praze. Dívala jsem se letmo na ceny a rtěnky se pohybují kolem 300 Kč, slibný rozjasňovač, který bych si přála nejvíc stojí taky tak a úžasné barvy laků na nehty 200 Kč. Určitě vám doporučuju zajít se na Topshopovou kolekci kosmetiky podívat, já mám od ní velké očekávání. Nabídka na netu je vážně široká, zahrnuje i matné stíny, které se těžce shánějí, tak snad bude takhle pestrá nabídka i v Praze.



7 komentářů:

  1. Prahu mám daleko.Ale ráda bych ji vyzkoušela,moc se mi líbí odstíny jak laků,tak rtěnek.A hlavně je úžasný ten obal.:)

    OdpovědětVymazat
  2. V Sephore ne! V Topshopu.

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuju za upozorneni! Nevim, proc jsem z toho mejlu pochopila Sephoru, jeste jednou diky:)

    OdpovědětVymazat
  4. skoda, ze Topshop je len daleko, ja uz dlhsie tuzim nieco od nich vyskusat, mam uz nieco aj vyhliadnute..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, máš recht, já v mejlu taky pochopila Topshop :D No nevadí. Asi to zajdu příští týden omrknout .)

    OdpovědětVymazat