pátek 30. prosince 2011

Od Ježíška


Jak jsem slíbila na formspringu, můžete se teď podívat i na moje vánoční dárky. Mně osobně vždycky baví prohlížet, co dostali ostatní a taky se na to vyptávám kamarádek. Momentálně jsem pohlcena do plánů ohledně Silvestra, tedy konkrétně do jediného plánu, jak ukecat kamarádku, aby šla s náma taky. Co vy, trávíte Silvestra někde na párty, na chatě, nebo u moře? Já bych brala všechno, jen ne Ostravu, ale tak bohužel se nic lepšího nepoštěstilo. Koupila jsem si ale v Globusu párty brýle s plameňákama a palmičkama, tak si udělám Silvestrovské tropy i v Ostravě:))

  • Knížku Léto ve městě jsem si přála hned, jak vyšla. Četla jsem už první díl Deníky Carrie B. a jsem do toho stejně zamilovaná jako do samotného Sexu ve městě. Jsou to vlastně dvě knížky o tom, jaká byla Carrie Bradshaw před SATC a jak poznala své tři kamarádky.
  • Pak jsem dostala pudromejkap Kind-a Gorgeous od Benefit, který používám už roky a podle mě je to nejlepší pudr i mejkap dohromady. Používám ho jak samostatně, tak buď na mejkap nebo naopak dám ještě přes něj normální rozjasňovač.
  • Potom je tam růžová kytičkatá kladka, protože minulou obyčejnou mi rozřezali při cestě zpátky z Havaje.
  • Vedle ní jsou rybí náušnice z Bijjou Brigitte, které pohužel na přehozu moc nejdou vidět. Jsou bohužel dost těžké, ale krásné.
  • Peněženku LV jsem si vybrala ve Vídni, protože moje minulá peněženka Hello Kitty ze Zakynthosu se doslova rozpadla. Tak to byl takový dražší a hodnotnější dárek letošních Vánoc.
  • A kabelku mám z Topshopu od babičky. Moc se nám líbila ta fialovo-hnědá barva.
  • Tohle jsou dárky od taťky, psaníčko ze Zary je teď snad na všech blozích, což mně trošku irituje, ale málo kdo ho naštěstí má, spíš se vždycky objevuje ve Fashiolista. Candy od Prada mi nahradila moji dosavadní vůni Funny od Moschino. Voní stejně jako se jmenuje - po cukrové vatě. Sladké vůně jsou vždycky moje favoritky. Lak je z Topshopu a za těch pár dní, co ho mám, už mi ho spousta lidí pochválila, je to fakt zajímavá barva, kterou jsem ještě jinde neviděla - něco mezi korálovou, dýňovou a nude. Ponožky z Topshopu jsou vždycky moje nejoblíbenější, všechny tam mají rozkošné zvířátka a tentokrát jsem si vybrala s lištičkama na bruslích.) A mokasíny z Accessorize jsou moje první boty tohoto typu a jsou navýsost pohodlné.
  • Tyhle všechny dárky od mamky byly překvápko. Zlatá vanička je z This&That, stejně jako sprchový gel z kolekce s Marilyn Monroe. Tělové mléko Nivea jsem dostala už loni a má tak příjemně osvěžující vůni, že se stalo mým oblíbencem. Šampon BIG z Lush jsem dostala nedávno jako vzoreček a má tak skvělou vůni, že nám ho mamča koupila. K tomu jsem ještě dostala tuhou pěnu do koupele (nechala jsem ji v sáčku, je to kytička, kdyby vás to zajímalo:)
  • Nahoře klučičí tílko z Asosu, vedle krajkované tričko ze Zary, pod nimi tričko Los Angeles z Topshopu a vedle něj krajkovaná halenka ze Zary, kterou už jsem jednou ukecala a vzala si ji na Halloweenkou párty. A z boku zase překvapení, je to halenka s ptáčky z Háaemka, mamka ji prý viděla v Praze a hned si vzpomněla, že ti ptáčci vypadají přesně jako ten z mého tetování, že mi prý budou ladit.) Mají je prý jen v limitované edici jen v pár kusech. Pak dole psaníčko se zlatými koníky z Asosu a vedle ty nejlepší a nejteplejší rukavice na světě z Lindexu, měli je úplně poslední a já se ani nedivím, protože mají vevnitř filc, z venku vlnu a nahoře ještě kožíšek. Hřejí stoprocentně.
  • Nakonec svetřík z H&M a detail nové peněženky. Svetr sice není to, co obvykle nosím, je dlouhý, babičkovský, melírovaný a nic takového ještě ve skříni nemám, ale nadruhou stranu, když jsem si ho  v kabince zkoušela, přišlo mi, že i tak k mému stylu hezky sedí a navíc je to asi nepraktičtější svetr, co mám. Hlavně prarodiče jásali, že mi konečně nebude táhnout na ledviny:D
Pošlete mi prosím odkazy na vaše vánoční dárky, moc ráda si je přečtu:) A jestli chcete ještě dárek ode mně, nezapomeňte na Giveaway, nahoře v Menu máte odkaz.)

26 komentářů:

  1. Wow, taková spousta dárků, musela jsi být hodná :) Já mám dárky ve videu na blogu, taky mě baví sledovat, co dostali ostatní.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárečky jsi dostala! Ráda se kochám co dostali ostatní. :) Tu knížku bych si chtěla přičíst. Četla jsem první díl a MILUJI Sex ve městě! :D No a ta peněženka LV - NÁDHERA! Je fakt krásná a ta se ti určitě jen tak nerozpadne. :)

    OdpovědětVymazat
  3. no ta penezenka je uzasna!!!mas krasny vkus

    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. asi najviac by som si priala tú knižku (už iba kvôli obalu) a Pradu Candy! A nezaškodilo by ani to Zara psaníčko!
    musím ísť do Zary :)

    OdpovědětVymazat
  5. skvělý dárky, ty trička jsou krásný:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárky. Moc se mi líbí peněženka a kabelka! Máš super vkus. :)

    http://stylebyveronika.blogspot.com/2011/12/some-christmas-gifts.html - pokud se chceš mrknout, co jsem dostala já. :) Není toho tolik, jako máš ty, ale vysvětlení je pod článkem. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. tá kniha od Candace mi prišla najprv ako kabelka :) dostala si krásne darčeky, najmä na tie svetríky som zvedavá ...

    OdpovědětVymazat
  8. nejlepší jsou ty palčáky ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Páni, to byl bohatý a krásný ježíšek!

    OdpovědětVymazat
  10. Jééé koukám že Ježíšek měl vkus :) O Vánočních dárcích mám udělaný článek, mrkni ;)

    OdpovědětVymazat
  11. páááááni, byla jsi asi moc hodná :-)) moc hezký článek!

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Páááni tys musela být ale po celý rok hodná.Krásný a bohatý Ježíšek tě odměnil skvělými dárky.Knížku Sex ve městě mám také a je skvělá.Stejně jak se mi líbí Louis Vuitton peněženka,šampon Lush,všechno oblečení v čele se svetrem z H&M..Se vším jistě uděláš parádu..

    www.czechblondyn-blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. taky mě baví prohlížet si cizí dárky a tvoje jsou zatím jedny z nejzajímavějších! :D užij si silvestrovskou párty, já se dnes zaobírám tím, jak vše připravit tak, aby to vážně vypadalo jako ve 30. letech (což je naše mafiánské téma) :D šťastný nový rok!

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. hezké, líbí se mi, že se to všechno k sobě hodí.

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkné dárky, fakt:-) To psaníčko je super, tak jako LV. Nice blog

    OdpovědětVymazat
  16. páni, krásné dárečky! :) ta peněženka je opravdu skvostná. a obě psaníčka, ze zary a asosu, jsou skvělá! Martiii, ty jsi byla ale hodná :))

    OdpovědětVymazat
  17. tedy ty jsi měla ale parádní Vánoce

    OdpovědětVymazat
  18. peknéé, to si musela byť velmi dobrá :D

    OdpovědětVymazat
  19. hodně pěkné dárečky! :))

    OdpovědětVymazat
  20. wow, tak Ti si musela byť veľmi poslušná :)
    brala by som to psaníčko zo Zary a všetky Tvoje topy :)
    btw, limitka to asi nebude, v našom H&Mku toho maju veľa :)

    OdpovědětVymazat
  21. Dekuji vam za pochvaly i za odkazy k vam:)

    Dolcezuzka, tak mozna u Vas na Slovensku, ale prodavacka v Praze rikala, ze jim prislo jen par kousku a v Brne v H&M meli dokonce napis Limitovana kolekce:))

    OdpovědětVymazat
  22. Prosímtě kolik stála ta peněženka?

    OdpovědětVymazat
  23. Promin, uz presne nevim, ale maji ji na strankach louisvuitton.com v katalogu, tak se tam mrkni na cenu a taky se me na to uz nekdo ptal na formspringu, tak kdyztak tam.

    OdpovědětVymazat