středa 28. března 2012

High Life


Má oblíbená písnička a pár věcí, které mi udělaly radost v uplynulém týdnu. Kniha k příjmačkám, haircuff s leopardem, který je sice předražený, ale je to leopard s kamínkama místo očí! :D Gumička i náhrdelník jsou oba z háemka. Náhrdelník je prostě skvělý, je správně kýčovitý, hodí se ke spoustě pastelových i tmavých barev a nosím ho už týden každý den, v nejbližším outfitu ho uvidíte na blogu.) A lak je mnohem světlejší, pastelový, pistáciový a vůbec ne šedý, jen je chameleon a na fotce se tváří úplně jinak.)

18 komentářů:

  1. dost mě udivuje, jak si všechny blogerky vždycky postupně nakoupí to samé :-D ten náhrdelník jsem už viděla asi na 5 blozích, nepřijde mi zrovna 2x vkusný a stejně si ho každý koupí.. zajímavé!
    zato leopard, to je něco jiného, u toho dost chápu, že ho musí mít každá, vypadá totiž skvěle! :-)
    a barva laku takhle vypadá nic moc, tak se těším, až nám ho předvedeš :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá na barvu laku a náhrdelník je krásný. A já se nedivím, že to Mar viděla na jiných blozích, je super! Já mám teď měsíc bez nakupování, takže nic nekupuji. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný řetízek! :)

    http://michellecakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. ale je to fajn a co, že se třeba hodně lidem líbí to stejné já si myslím, že zrovna ty jsi ta co se ti to opravdu líbí na na druhé nehledí :)
    krásné věci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti.) Taky na tom nevidím nic špatného, když se to protě hodně lidem líbí a zrovna tento náhrdelník jsem zatím viděla jen na Verči u nás, tak to podle mě není až tak ohraná věc:)

      Vymazat
  5. zase tyhle velmi příjemné komentáře... bóže, tohle nikdy nepochopím :) člověk si dnes už asi nic nekoupí aniž by nebyl zkritizován, že to má i někdo jiný. to bychom si pak asi nemohli koupit nic, no nebudu komentovat... každopádně jsem na ten řetízek také koukala, ale nijak mě nezaujal. naopak ten lak má prostě skvělou barvu :) a mohu se zeptat na jakou vysokou školu se hlásíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za rok až, a budu se hlásit na víc škol, tohle je konkrétně jedna část přípravy na DAMU:)

      Vymazat
  6. Pekný lak, mimochodom práve v tomto období ma pochytila laková mánia /viď môj blog ak niečo :D / a aj doplnky chválim ! :) Kam chceš ísť na školu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatim na DAMU a UK, uvidime ale, jak to vsechno nakonec dopadne, jeste mam na to rok:)

      Vymazat
  7. mně se ten náhrdelník taky líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  8. leoparda na culík bych taky brala, jenže s mikádem by mi byl asi k ničemu...ale mohla bych se s ním mazlit před spaním :))

    OdpovědětVymazat
  9. ten nahrdelnik!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. ten gepard je super! a kam se hlásíš na školu?

    OdpovědětVymazat