středa 7. března 2012

Lente Verdriet


Mé nejoblíbenější kousky z Topshopu. Nevím, co se mi líbí nejvíc, ale vedou asi ty největší šaty :D, mikiny Illustrated People a barevná květovaná halenka. Body a podprsenkové topy se mi taky hodně líbí, jeden květovaný mám doma a mohli jste ho na mě vidět třeba tehdy, ale černý z madeiry (tuším) by byl určitě kombinovatelnější. Ombré džíny znám jenom takové ty, co mají třeba vysavovaný pas, ale podobné těmhle jsem ještě nikde neviděla a moc se mi líbí. Třeba s Rihannou nebo s tou květovanou halenkou by vypadaly skvěle. Tričko Wild Hearts Cant Be Broken si asi udělám sama, protože stojí hříšných £40. No a poslední, co bych tady tak napsala, že ty korálové šaty jsou prostě perfekní! :)) No a tip na né tak známou písničku od Lany Del Rey, kterou jsem si teď úplně zamilovala. Hezký den!

18 komentářů:

  1. tá kvetinová košela je PREKRÁSNA!! hned idem asi brázdiť na topshope..aj obidvoje ružové šaty..aj ostatné.. ach :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lana je nejlepší!
    ten květovaný top je skvělý i rifle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem byla dlouho zastáncem Topshopu, ale poslední dobou mi příjde, že dost upadá, osobně se mi už tolik oblečení nelíbí a docela dost zdražily, obyčejné basic tričko tam mají za 600 Kč.

    OdpovědětVymazat
  4. Teda mrkla jsem na to a říkala jsem si nic moc, ale když jsem si ty kousky prohlédla pořádně, tak jsou všechny super! Nejvíc se mi líbí šaty, mikina a krátký černý top :)

    OdpovědětVymazat
  5. milujem topshop!!keby mozem tak celý vykúpim!!!

    OdpovědětVymazat
  6. ach:) Topshop je pro mě jako člověka co spoléhá jen na menší měsíčné kapesné drahý, ale věci tam maj skvělé:)

    OdpovědětVymazat
  7. mně se z toho nejvíc líbí ty korálové šaty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi všechny kousky, jsou báječné!!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty broskvový (korálový) šaty .. jsou nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, vybrala jsi nádherný kousky! dlouho se mi nelíbily trička s potisky/nápisy, ale to se teď skoro bleskovou rychlostí mění. pro to triko s Riri bych snad zabíjela! :D stejně tak pro ty jeany, ach, nestačím achat a ochat :D

    OdpovědětVymazat
  11. Martino tak toto je jeden z nejhezcich listu co jsem za posledni dobu videla. To triko z rihannou a pod ni kalhotky vedou....M*

    OdpovědětVymazat
  12. ta kosela, sortky a korzet su naj pre mna !

    OdpovědětVymazat