úterý 20. března 2012

Los Angeles


V oblékání se sama v poslední době překvapuju. Dřív byste mě v šedo-růžové kombinaci nepotkali ani náhodou a teď mám už takhle připravené tři outfity na křesle, ve kterých půjdu tento týden do školy a ve všech je šedá s růžovou. Často si chystám oblečení takhle hodně dopředu, protože ráno vstávám brzo a upřímně, když už musím vstávat, raději to využiju na učení, na které nemám večer ani pomyšlení, než na oblečení. Jak to máte vy? Kdy si chystáte oblečení a kdy se učíte? Raději ráno, nebo spíš dlouho do noci večer:)?

Topshop tee + H&M trousers + Marni at H&M bracelet + ??? belt + Converse RED shoes + ??? buttons with Elvis and an american flag

29 komentářů:

  1. Tak to je krásný, to triko a ty boty <33

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych se ráno učit nemohla..vstávám sice dost brzo, ale ten čas radši využiju k poklidné snídani, mytí vlasů a fintění se :))
    A učím se většinou odpoledne a večer si to v posteli zopáknu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mně by se odpoledne právě tááák nechtělo:D Máš můj obdiv. To jsem schopna dělat cokoli jiného a ráno se to naučim za polovinu času:))

      Vymazat
  3. nádherná kombinace, líbí se mi ta úžasná barva džín!
    já si chystám věci večer před školou ráno mám docela fofr když si chci přispat

    OdpovědětVymazat
  4. No učení po večerech mi nic neříká... :D dokážu se učit jenom dopoledne nebo odpoledne.. ale brzo ráno ani večer ne :D a oblečení si teda chystám taky večer, ráno jsem ráda, že vůbec vstanu a stihnu se aspoň namalovat.. :D kdybych se mohla dopředu i malovat, tak to tak dělám.. :D :) jinak moc hezká kombinace! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kotelně ti to sluší ;) Já si dřív oblečení chystala večer dopředu, ale přes zimu jsem to přestala řešit, protože jsem nosila každý den prakticky to samé, to nejteplejší :D Ale asi si to zase začnu chystat, ušetří to spoustu času ráno. A učit ráno bych se nemohla, jedině odpoledne.

    OdpovědětVymazat
  6. to tričko je parádní!! :)

    http://michellecakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. pěkný jednoduchý outfit ;) tak já osobně se učím někdy večer, někdy ráno, někdy o přestávce nebo při cestě do školy :D co se týče oblečení, chystám si ho podle nálady ;)

    OdpovědětVymazat
  8. ja sa učím neskoro večer aj keď sa priznám že nie vždy si to ráno pamätám :D vždy keď si poviem že sa budem ráno učiť tak po tom čo mi zazvoní budík si poviem aa kašlať nato :D a je po učení preto radšej večer :D

    inak táto kombinácia farieb sa mi strašne páči!

    OdpovědětVymazat
  9. Většinou se celé odpoledne přemlouvám, abych se konečně začala učit, ale většinou začínám okolo desáté večer :D
    Někdy si chystám oblečení večer, ale ráno to stejně vždycky všechno změním podle nálady. Takže chystání si oblečení na týden dopředu? To pro mě opravdu není! :D

    OdpovědětVymazat
  10. dneska se mi líbíš ještě víc než obvykle :)) hm, to bude tím jarem :P :D ne, sekne Ti to :) také si věci připravuji většinou večer předtím, cítím se potom ráno celkem klidnější :D

    OdpovědětVymazat
  11. šedorůžová kombinace je super! Já se učim odpoledne-večer, ráno bych to nestihla a navíc ráda spim, a takhle bych musela vstávat před 5h. Oblečení si připravuju asi 10 min před odchodem z domu, je to celkem ranní rozcvička, stihnout to. Ale dá se to :-)

    OdpovědětVymazat
  12. pěkný náramek! :) a tričko taky !

    OdpovědětVymazat
  13. ja se taky radsi ucim rano, ale nastesti mam skolu vetsinou odpoledne, tak si nemusim pripravovat veci dopredu, navic nekdy si rozmyslim vecer nejaky outift,ale druhy den na nej nemam naladu:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To taky znam, nekdy tam pak to nachystane lezi jeste pekelne dlouho:D

      Vymazat
  14. krááásne boty, presne tieto isté som si chcela kúpiť :)

    OdpovědětVymazat
  15. večer škola, ráno oblečení (ale ranní cesta mhd učení jistí) :D nicméně se snažím vymýšlet oblečení dopředu a pak ráno to využívám :) šedo-růžová je dobrá kombinace, na tobě nezvyklá, ale slušivá ;)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. tričko je osobitý a stylový! sluší Ti !

    OdpovědětVymazat
  17. v posledni dobe mam rada takovyhle lezerni styl. S tim oblecenim jsme na tom stejne, obcas se prekvapim co si na sebe vubec vezmu :D Jinak se mi tady u tebe na blogu libi, takze davam follow.

    OdpovědětVymazat
  18. jasně, taky si připravuju oblečení večer předem - ráno by mě to zbytečně stresovalo. přecejenom, neni to otázka pěti minut, že? ;-)

    OdpovědětVymazat
  19. Já se učím vždycky večer. Oblečení si vybírám ráno a často mě to strašně zdrží :D Nejlepší je, když vím aspoň tak přibližně co bych si chtěla obléknout, pak mi to tak dlouho netrvá :)

    OdpovědětVymazat