úterý 10. dubna 2012

Goodies

Dnes nad ránem jsem se vrátila z Kodaně, nemocná jako dlouho ne a tak sem aspoň přidávám pár novinek, které jsem nafotila během několika uplynulých týdnů. Já teď jdu strčit hlavu pod peřinu a koukat na dva propásnuté díly Gossip Girl, ikdyž pokaždé šílím, že je Blair s Danem a přísahám, že už se na to nebudu dál dívat, což samozřejmě nejde dodržet:)) Fotky z Kodaně podle mě nejsou tak povedené, protože se střídalo počasí jako na běžícím páse a většinou pršelo nebo chumelilo, tak nešlo nic moc nafotit. Kdyžtak vám ale něco ukážu, pokud budete chtít.)?

 1. Náušnice z Forever 21, které jsou nádherné, ale neskutečně těžké, na pár hodin na ples se to dá, ale můj původní plán s každodenním nošením bohužel ztroskotal. Zkoušela jsem je ale zabodnout do svetru jako brož a vypadá to překvapivě dobře.
 2. Šaty z H&M. Naposledny jsem měla na sobě džínové šaty asi tak před 5 lety a od té doby mě žádné nezaujaly - až na tyhle! Jsou lehounké - spíš plátěné než z denimu - mají kolovou sukni a docela odvážný výstřih.
 3. Tužka s gumou z kodaňského muzea Arken, které je na úplném kraji města. Kromě fantastické výstavy Damiena Hirsta, kterého miluju už strašně dlouho (budiž mi důkazem, že mé první dítě dostane jméno Damián), tam bylo i mnoho jiných expozic, včetně děl dánské královny Margarety II. Vůbec jsem předtím nevěděla jaká odvážná díla vytváří, typla bych je na nějakého extravagantního bohéma, ne do dánské královny.
 4. Kabelka z H&M mě upoutala hned poprvé, co jsem ji uviděla, pak jsem se na ni chodila ještě pár dní koukat a nakonec ji ukecala a dostanu ji na narozeniny (za měsíc!) Před Kodaní jsem byla den v Praze, kde jsem šla primárně na výstavu Pražské módní salony, která se koná v Umělecko-průmyslovém muzeu, určitě si na ni zajděte, mě nejvíc fascinují ty hmatatelné důkazy, jak se móda stále opakuje dokola, že se nosí stejné krajkované šaty s límečkem jako v roce 1930 a holá záda jako u šatů z 50. let, taky mě překvapilo kolik nadějných krejčí a návrhářů v Československu působilo a že některé módní domy zanikly až třeba v 90. letech. Oblečení z těchto salonů mělo stejně špičkovou kvalitu a prestižní pověst jako to v Paříži, je opravdu velká škoda, že se v tradici nepokračovalo a nestaly se z nich světoznámé módní domy působící dodnes.
 5. Na péči o pleť jsem v poslední době zameřená. Začalo to, když došly všechny krémy, které jsem tak nějak sporadicky používala a já musela vybrat něco vhodného na jarní prázdniny do hor. Konkurz vyhrál L´Occitane a Ryor. Oba mi vyhovují, krásně voní, jen je Ryor příliš mastný a málo hutný, ale neberu to jako žádný větší problém, protože na noc mi to vůbec nevadí, jen jejich denní krém bych si tím pádem nekoupila.
 6. Náhrdelník z H&M byl dokonce už v jednom outfitu tady na blogu, opravdu jsem si ho oblíbila a dá se zkombinovat téměř s jakýmkoli vrškem, když zvolíte přiměřený spodek.
7. Kabelka ze Zary, hodinky Jet Set, gumička s leopardem z H&M a má úplně první rtěnka, kterou jsem si koupila asi před 2 lety a stále je v super kondici. (Estée Lauder)

23 komentářů:

  1. ty hodinky se mi strašně líbí!
    na stejné denim šaty jsem se dívala taky, jenom jsem na ně zrovna neměla, těším se až je uvidím na tobě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, máš se, v Kodani! A nakoupila sis úžasné věci. Ted už se jenom uzdravit :)
    A přesně s těma Gossipkama, taky si vždycky říkám, že už na to nebudu čumět a zase u toho skončím, i když mě Dair neskutečně štve :/

    OdpovědětVymazat
  3. tie hodinky sú krásne a kabelka v mint farbe tiež,krásny darček na narodeniny :)! rúž je tiež veľmi pekný

    OdpovědětVymazat
  4. hodinky mají paráádní barvu?
    Ty nefandíš Blair a Danovi? Ježiš já je neskutečně žeruuu :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Chceme fotky z Kodanee :D
    Inak skvelé fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  6. samé krásné věci!
    a Kodaň závidim a jistěže chci fotky! a jsem zvědavá na fotku v těch šatech :)

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě také ftoky z Kodaně. :)
    Krásné kochací fotky a ta kabelka z H&M je moc pěkná. :) Já mám první rtěnku od Clinique a také je pořád v dobré kondici.

    OdpovědětVymazat
  8. hodinky jsou uzasne uplne<3 a barva te tasky co dostanes na narozky je ted moje oblibena:D mint<3.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj budem rada ak klikneš na moj nový blog je hlavne o zdravej strave, cvičení, jedle:)ale nájdeš aj mnohé iné zaujímavé články
    http://missbartley.blog.cz/
    Have a nice day

    OdpovědětVymazat
  10. výborný výběr, ta kabelka je úžasná! a na fotky jsem zvědavá, v kodani jsem virtuálně ještě nebyla :D mimochodem, teď jsem si zrovna stáhla poslední díl GG, tak jsem zvědavá co to bude tentokrát a čekám až dana zase osvítí a zamiluje se pro změnu do někoho jiného než do blair... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anooo, nebo až Chuck znova udělá nějaký hrdinský čin a Blair se k němu vrátí:D

      Vymazat
  11. po denim šatách som sa pozerala aj ja no videla iba jedny a tie vyzerali popravde strašne, takže ti ich celkom závidím (mne by bol na týchto priveľký výstrih :D).
    a aj môj syn bude Damián! na to meno som zaťažená odmalička, paradox je že žiadneho Damiána nepoznám :D
    www.fash-passion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. ÁÁÁÁ CHI VŠECHNO!! :) krásný krásný krásný

    OdpovědětVymazat
  13. Poslední fotka, no vlastně všechny fotky!! Tak krásnýýýýý. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásne vecičky si si zadovážila, RYOR kozmetika je báječná skúsila som ju a náhrdelník s naušnicami súúúúú úúplne bohovské ! :) a rada si pozriem fotky z Kodane ! :) Prajem skoré uzdravenie :)

    http://lamodetoujoursavecnous.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. ružový rúž a hodinky! krásny odtien.. :)

    OdpovědětVymazat
  16. ty hodinky jsou jak pro barbie, ale me stejne berou!

    xxx
    www.cristeene.blogspot.com
    www.cristeenepics.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. ty džínový šaty!! :) už se těším, až je budeš mít na sobě ;)

    OdpovědětVymazat
  18. ty naušničky jsou fakt krásný, ale chápu, že je to nepříjemné. také mám /měla jsem/ těžké naušnice a uši mě z nich bolely ještě pár dalších dní :D jsem zvědavá na jeanové šaty! :))

    OdpovědětVymazat