čtvrtek 19. dubna 2012

Tres

 
Seznamte se s mými třemi posledními přírůstky do šatníku! Sice to není navždy, ale už jsem si řekla dost a do července, kdy jedu pryč si nic nekoupím. A že je to těžké odolávání (už je to týden:D)! Jedinou výhodou těchto věcí byla jejich cena, jinak bych je tam bez milosti nechala, ikdyž se mi ukrutně líbí. Tahle ukořistěná mikina Berkeley, The University of California je z votočvohoz za 130 Kč, lodičky z F&F, které jste už mohli vidět u mě na FB i na Instagramu, byly dvakrát slevněné, já je mám za finálních 165 Kč (plus jim přálo, že byly poslední a v mé velikosti - osud:) a šátek s lebkama je z topshop.com za 22 liber, což je o 3 stovky méně, než když jsem ho viděla v kamenném Topshop v Kodani a nechala ho tam, protože se mi zdál příliš drahý, plus jsem měla poštovné nevím proč zadarmo:) No ale vážení, to je konec mým pátečním poškolním nákupům kosmetiky v Rossmanu a jakéhokoli oblečení internetového i neinternetového, protože to už vážně nemám kam dávat a nestíhám ty krásné věci nosit. Z těchto důvodů už nějakou dobu prodávám své věci tady, tak se mrkněte, kdybyste měli o něco zájem:)  


23 komentářů:

  1. mikina je skvělá i lodičky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta mikina je úúúúúúúúúžasná :)

    OdpovědětVymazat
  3. tá mikina je supeeer asi začnem pečlivejšie sledovat votočvohoz :D
    http://arainbowswan.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ta mikča je super mám ráda takové univerzitní mikiny.. :) Nejvíc miluju tu mojí Oxfordskou. :) Jinak ten šátek je vážně super! :) Lodičky taky super,ale můj styl to není :)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno super, ale nejlepší je mikina! :) Musíš se v ní brzy ukázat :)
    Pokud chceš, zapoj se do mé první Giveway: 1st Giveway

    OdpovědětVymazat
  6. ty boty jsou aaaach:)
    http://sienastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Lodičky mám taky, jsou perfektní=)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je fakt vrchol nevkusu
    lodicky ala loafers, hnus (totalni nekvalitni umelotina, vazne ani nejsou hezke)
    hlavne ze kritizujes ostatni, o co ty se snazis?

    OdpovědětVymazat
  9. lodičky mám ty samé, ale měla jsem je na sobě jen jednou a pěkně mi zničily nohy :D ale to skoro každý boty, když je mám poprvý, to nechápu. ale zas je musím vytáhnout, dík za připomenutí ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Krasny satek!
    http://jewerellytobuy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat