neděle 6. května 2012

Cesta z města


Víkend trávím pryč z města, je dokonalé počasí, učím se venku se venku na zahradě a u toho se opaluju, jak se máte vy?.) Šortky jsou můj poslední DIY výtvor, narazila jsem po hooodně dlouhé době v sekáči na džíny Wrangler s vysokým pasem a bylo hned jasné, co z nich vznikne - nejdřív teda měly být odbarvené savem, pak ocvočkované, ale nakonec se mi nejvíc líbily takto, tak budu muset někde splašit další, ať můžou být zrealizované i další nápady:D Je mi líto, že na fotkách není dobře vidět halenka, protože má skvělý vzor a je moje oblíbená. No a celé doplněné Vans slippers a copem - rybí kostí, který mi dal pořádně zabrat, plést to sobě a na dlouhých vlasech je dobrá vražda:D

DIY jean shorts + Zara blouse + Vans slippers + vintage belt

49 komentářů:

  1. ta halenka je uzasna a rybi cop taky!:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Tie šortky sú super a pristane ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle se mi na Tobě nelíbí:(

    OdpovědětVymazat
  4. jsi nádherná, ty vlasy jsou užasné!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty Vans slippers se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Prosím, až si budeš kupovat ty další, ať jsou tak o 20 cm delší. Šortky s vysokým pasem, těsně pod zadek, jsou pro uhihňané německé turistky. Ty taková nejsi, jsi krásná. Tak si to nekaž špatně zvoleným oblečením. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti, ale stříhala jsem je takhle z dlouhých riflí sama, bez ohnutí jsou o těch 10 cm delší a kldině ti to vyfotím a uvidíš, že to vypadá blbě.. aspoň mě se to teda líbí víc tak.)

      Vymazat
    2. Nesmíš mě zase brát moc vážně, já jsem už třetí týden na dietě abych mohla nosit něco podobného. Pořád mi v hlavě zvoní, co mi řekla jedna návrhářka, že to, co není dokonalé dáma neukazuje.
      Jenom prostě, dej si pozor, abys u lidí nebudila dojem, který nechceš budit. Propírání v internetových diskusích na nyx nebo okounovi je jenom drobnost oproti tomu, když se k tobě začnou s despektem chovat lidé v realitě. :-)
      Přeju hodně štěstí :-)

      Vymazat
    3. No jasne, ale kdyby se hralo jen na dokonalost, tak 99% zen chodi v burce;) A zase mi neprijde, ze by se na me nekdo v kratasech dival s despektem, samozrejme bych tak nesla do skoly, ale o vikendu a v horku se nad sortkama pod zadek nikdo nebude pohorsovat, ne? Stale lepsi, nez sortky, ze kterych zadek kouka, na ty ja se divam se znacnym udivem:D Ale jinak chapu, jaks to myslela a dekuju za zpetnou vazbu:)

      Vymazat
    4. Milá Durduin, sorry, ale tvůj příspěvek mi přijde úplně mimo. Martina se zřejmě pohybuje v jiném světě než ty, nedovedu si představit, že by kvůli tomuto modelu s ní měli lidé začít jednat s despektem. Uvědom si, že ne každý je posedlý vlastní dokonalostí za každou cenu a že i dívka s plnějšími stehny je může považovat za pěkná. Ostatně neshledávám na jejích nohou nic špatného, má hezkou, pevnou pleť, takže jde asi o něco jiného, než kdyby ukazovala nohy s celulitidou nebo křečovými žilami. Navíc je ve věku, kdy si opravdu může krátké kalhoty dovolit, tak proč si toho neužít. Ty sama se pohybuješ ve světě časopisové nereality a dost tě to semlelo, jak je patrné z tvého blogu, takže se sebou si dělej, co uznáš za vhodné, a žij ve strachu, že si tě lidé nebudou vážit kvůli 3 kilům "nadváhy", ale netahej do toho ty šťastné, kteří mají hodnoty trochu někde jinde a sebevědomí nemají v pr...

      Vymazat
    5. Myslím, že lidé, jichž názory na martininu osobnost a chování k ní Martinu zajímají, jsou dost inteligentní na to, aby nesoudili podle oblečení natož podle délky šortek. Slečny uvědomte si nekdy, že opravdu malou sortu lidí v reálném světě zajímá a vůbec vnímá co máte na sobě, pokud vám to teda nějak mimořádně nesekne;)

      Vymazat
    6. Páni, děkuju vám:) To mě fakt neskutečně potěšilo taková podpora:)

      Vymazat
  7. skvělé! zrovna se mi tu válí dvoje staré džíny na ustřihnutí.)

    OdpovědětVymazat
  8. myslím, že Ti ty šortky moc nelichotí... ale halenka a cop jsou super - na třetí fotce Ti to moc sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nice casual look!
    http://fashionfriendsdiary.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Tak poraď, jsem otevřená jakýmkoli vylepšením, mi se k tomu z mého botníku zdály nej.)

    OdpovědětVymazat
  11. tak mě se právě naopak líbí, že tu ukazuješ, že holka nemusí být vychrtlina, aby si vzala něco takového! děkuju, určitě tím nejenom mě zvedáš sebevědomí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tos me hrozne moc potesila:) Jsem rada, ze nekoho takhle muj blog inspiruje. Osobne se mi tyhle sortky moc na hodne hubenych holkach nelibi, protoze odstavaji a neobepinaji je, coz je podle me jejich hlavni ucel:D

      Vymazat
    2. Souhlasím, navíc máš stehna krásně opálená a pevná, tak proč ne...já bych si je ale stejně nevzala, ale na tobě se mi to líbí a ten rybí cop...to je děsná piplačka :D

      Vymazat
    3. musím jen souhlasit, nemáš proč bys je neukázala :)

      Vymazat
  12. Mě taky hrozně inspiruješ tím, že dokážeš ukázat, že všechny blogerky nemusí mít velikost 34/XS, a i přesto můžou být krásné a hezky se oblékat :)
    Ale dnes mi přijde, že ti tenhle outfit moc nelichotí :/

    OdpovědětVymazat
  13. Řádně ti to sluší, halenka vypadá skvěle, šortky sis ustřihla fajně, boty se mi k tomu hodí! Není víc co říct :)

    OdpovědětVymazat
  14. krásné šortky :) a ten vysoký pas je super!!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. rybi cop se chystam naucit, moc ti to slusi..

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherná halenka a vlasy máš báječný podle mě by ti náramně slušelo kdyby jsi měla barvu vlasů tmavší blond :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, jednou jsem to zkousela pres taaz.com a vypadala sem kompletne jak Britney Spears:D

      Vymazat
  17. Ta halena je skvělá a rybí cop taky! Sluší ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc se mi ty šortky líbí a vím, že se budu opičit, ale opravdu je fajn, když je nosí nejen děvčata s vel. XS

    OdpovědětVymazat
  19. Ale zato skvelý výsledok k tej vražde. :D

    OdpovědětVymazat
  20. Takovej typ šortek se mi moc líbí sháněla sem klasiku od Levise, ale bohužel bez úspěchu, ale zkoušela sem si podobné a necítila se v nich. Ale tebe obdivuji,že do nich deš! :) Mě z tebe vyzařuje prostě sebedůvěra a to se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, Levisky taky shanim vecnost a nic:/ A dekuju:)

      Vymazat
    2. Tak to nevzdávej možná se ti poštěstí! :) Já když nějaké našla tak to nebyla moje velikost.. :D Není zač vážně ti to sekne! :)

      Vymazat
  21. ty šortky jsou skvělé, takové bych taky brala :)

    OdpovědětVymazat
  22. podobné šortky bych chtěla taky, sluší ti to:))

    OdpovědětVymazat
  23. náhodou, je fajn, že jdeš příkladem.
    že ukazuješ, že nejen hubeňounký slečny mají styl :)
    palec hore!

    OdpovědětVymazat
  24. tie šortky sú super, pristanú ti ;))

    OdpovědětVymazat
  25. Máš můj velký obdiv za rybí cop!! Neměla bych na to tu trpělivost!

    OdpovědětVymazat
  26. Tak tenhle outfit ti vážně moc sluší! ;-)) A musím navázat na komentář od Anonymní z 10.května, protože si myslím, že kdyby si tohle vzala nějáká vyzáblina jako já, tak to tak nevynikne.. Chtěla bych mít takové hezké ženské tvary jako ty ;-)) Tak si jich važ! :-) Chtěla bych tě pozvat k nám na GIVEAWAY! :-) http://handbagforladies.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. Jeste jednou vam vsem moc dekuju:) Moc me to tesi a jsem za takove ctenare vdecna:)

    OdpovědětVymazat
  28. Moc se me libi ta sladenost, tyhle bokovy kratasky shanim uz dlouho, bohuzel ani v sekacich me stesti nepotkalo ((( moc ti to slusi, fandim ti

    OdpovědětVymazat