sobota 14. července 2012

Balzámy a lesky na rty


Balzámy na rty jsou kapitola sama o sobě - máme jich mnoho, ztrácím je, těžko se odolává kupování nových, protože nás jejich koupě nezruinuje a pak se hromadí. Při pořizování fotek k článku jsem pár starých a ulepených vyhodila a upřímně se budu snažit nejdřív vypotřebovat ty staré, než si koupím nový:)) Já všechny skladuju v krabičce LV, která mi zbyla po nákupu, ale už se tam opravdu nevleze ani jeden :D A jaké, že jsou ty moje nej?

Labella mám ráda, jejich plus je, že hydratují a lehce zabarvují, takže když se ke mě dostanou třeba o Vánocích od známých, ráda je využiju třeba na horách. Navíc příjemně voní, prostě klasika.
Mini Lip Gloss od Essence, v sadě byli tři, nejsou špatné, lepí, protože je to prostě lesk, ale neleskne se příliš, ani málo, třpytek je tak akorát, na to, jak nemám lesky ráda a moc je nepoužívám, to byl docela dobrý dárek. Navíc se hodně rychle vypotřebuje, takže nehrozí, že by zaschl.
přejděme k mému nejoblíbenějšímu balzámu vůbec, kterým je ananasový balzám z plantáže Dole na Havaji. Nejhorší je, že ho nikde neseženeme, já ho kupovala přímo v obchůdku u plantáže asi za dolar a doteď tu cenu nechápu, je prostě dokonalý a naše balzámy, které normálně v drogerce seženeme tak do 50 korun na něj nemají ani omylem. Nejen, že DOKONALE voní po ananasech, skvěle hydratuje, má SPF 15 a vydrží na rtech pěkně dlouho. (PS: Plantáže Dole asi budete znát, pokud jíte banány a nekupujete Chiquitu, další značka, která se u nás prodává je právě Dole:)


Lesky na rty Color Trend od Avonu mám hrozně dlouho, ale pořád nezaschly, ani se nezkazily. Stále krásně voní po čokoládě a ještě lépe chutnají:D Dřív jsem je používala hodně, teď už lesky moc nepoužívám, ale tyhle jsou zaručeně ty nejlepší, co mám. Další lesk je z nějaké drogerie, tuším Denny Rose nebo jak se ta značka jmenuje a má krásnou barvu, starorůžovou, až do fialkova, ale hrozně lepí:(


Leksy Hello Kitty a Barbie jsou taková hezká klasika, mám ráda tyhle komiksové postavičky i růžovou, takže tyhle balzámy ráda dostávám, jsou barevné, takže pusu hezky zabarví (asi jako Labello), skvěle voní a vydrží tak normálně. Lesk na rty s dortovou příchutí jsem dostala od kamarádky na Vánoce, takže netuším odkud je, ale voní nádherně kakaově a je na rtech moc příjemný. Je ovšem stejně jako všechny tyto lesky docela řídký, teda spíš prostě není tuhý, takže ho stačí nanést opravdu málo na celé rty, díky tomu hrozně dlouho vydrží. Přeborníkem v tekutosti je ten jahodový od Body Basics, který sice hezky voní, ale je hodně mastný a hlavně v létě má tendenci se úplně roztéct, takže ho pak skladuju převážně v ledničce, když zatuhne, je super!


Lesk na rty z H&M ve tvaru muffinu jsem dostala od kamarádky a je naopak hodně tuhý, těžko se z kalíšku vytahuje, kvůli onomu muffinovskému tvaru. Je lehce třpytivý a nelepí, jediná potíž je s tou aplikací.
Druhý balzám z Havaje je ten zlatý s vůní kokosu a papáji - dokonalá vůně č. 2. Je mi ho úplně líto používat, mnohem raději ho očmuchávám, voní lahodně a je skvělý i konzistencí, ani v největším vedru se nerozpustí, naopak mi přijde, že se snad ještě více srazí.
Kokosový balzám na rty vlevo dole je zase dárek od kamarádky, je úžasný, mám už druhé balení, předtím jsem měla vanilku, a nemohu si ho vynachválit. Dá se koupit třeba v Douglas u kasy, nejlepší balzám, který se dá u nás sehnat.
Pak tady mám barevný lesk od Avonu, který má krásnou barvu, barví hodně, takže je skoro jako rtěnka, ale nemá třpytky, takže vypadá opravdu nádherně. Vydrží obstojně a hezky voní. navíc má super krabičku, která jako zápalky vyjíždí zpod víčka.


Nejnovější přírůstek je tento Lip Smacker s vůní vanilkové Coca-Coly. Je ho hodně, takže dlouho vydrží (teda, spíš ne, protože má TAK dokonalou kolovou vůni, že ho budete používat několikrát za hodinu:D) a hydratuj taky pěkně. Pokud se nepletu, má i SPF faktor.


Poslední je lesk z H&M, který má na víčku vzor koníků. Normálně bych si sama lesk nekoupila, ale tenhle se mi tam tak zalíbil i super tmavou barvou i tím obalem, že jsem si ho za tu stovku koupila. Na léto je moc tmavý, ale nosila jsem ho hodně v zimě a na podzim. Moc nelepí a dává rtům extrémní lesk. No a barví sytě jako rtěnka.

24 komentářů:

  1. ja používam lesky už iba zriedka, dávam keď tak prednosť balzamom, ale mám ten muffin z HM, použila som ho pár krát a mám ho iba kvôli tomu obalu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten s vanilkovou cocacolou mám taky a je super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny jsou skvělý :)) A ten od Dole? To vůbec nevim, že by dělali :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. já mám naopak jen jeden, který doopravdy a s nadšením používám už několik let - je to balzám za deset korun, malý, bílý/růžový, prostě nejlepší co do hydratace :)

    OdpovědětVymazat
  5. tiez mam tisicpätsto balzamov,leskov haha
    ten coca cola je top, najradsej by som ho zjedla!

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek! Já se z balzámy většinou vracím do svých dětských let. Mám jich také strašně moc a stejně se ji pořád kupuju. :DD Máš hezkou sbírku:)

    OdpovědětVymazat
  7. Áá ten coca-colový všude sháním, a ten z Avonu vypadá moc zajímavě! Pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě nejvíce zaujal ten zlatý s vůní kokosu a papáji.

    OdpovědětVymazat
  9. kelímkové sú najlepšie a aj najkrajšie a aj lipsmacker môže byť super :)

    OdpovědětVymazat
  10. lip smacker bych chtěla a taky mě zaujala ten poslední :)
    balzámy z body basics jsou fajn, mě se teda ten můj neroztéká a uplně úžasně voní :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vyskoušelas někdy balzámy z The body shop? Jsou všechny dokonalé, nedávno jsem si koupila celou sadu 6 kusů. Jsou vyráběné pouze z přírodních materiálů, netestované na zvířatech a mají perfektní konzistenci, chuť a vůni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, nezkousela. Az vypotrebuju aspon pulku techhle, vyzkousim, dekuju za tip:)

      Vymazat
  12. To je zbierka! :D Som na tom podobne, teraz som v štádiu, že to všetko musím pomíňať... :) Moji aktuálni obľúbenci sú čokoládové kelímky z Body shopu a mentolové Labello. Inak, kde sa dá zohnať ten Coca Cola lip smacker? Na Slovensku som ho v žiadnej drogérii nevidela.

    OdpovědětVymazat
  13. so many great products and beautiful colors!lovely :)

    OdpovědětVymazat
  14. Přesně tak :) balzámů mám strašně moc a vždycky poztrácím, ty který mám nejradši, :D Můj nejoblíbenější je ten s příchutí coca coly a nikdy mi nevydrží dýl jak týden, protože ho vždy někde zapomenu :D

    OdpovědětVymazat
  15. no já lesky nepoužívám, ale balzámovou obsesí trpím taky

    OdpovědětVymazat
  16. Dekuji vam za vsecky komentare a za to, ze jsem dnes otevrela blog a vidim, ze je vas tu uz 600!!! Wau! Dekuju moc:)

    OdpovědětVymazat
  17. az sem citim vonu tych balzamovych prichuti :)

    OdpovědětVymazat
  18. wow! je to sice jen krabice, ale ta značka tomu dává koouzlo :)
    jinak.. vždycky mě zajímalo, jak chutná balzám Coca Cola Vanilka :)

    OdpovědětVymazat
  19. Adorei o blog, muito lindo, amei tudo. Parabéns mesmo, vou sempre estar aqui (:

    ontendency.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Já teda radši balzámy a lesky, co nebarví a nebo jen minimálně. Myslela jsem, že Labello je nějakej super úžasnej balzám, ale po pár měsících se úplně ,,rozjel" a můžu ho vyhodit. No, co se dá dělat :D ..

    OdpovědětVymazat
  21. Nerozumim otazce.Proc to mam V tehle krabici? No protoze doma zadnou jinou hezkou (ani nehezkou:D) nemam a tahle by se mi valela prazdna.. Asi sem tu otazku nepochopila:D

    OdpovědětVymazat