čtvrtek 30. srpna 2012

Chiffon Stories


20 stupňů je ideální počasí, dají se nosit holé nohy, tříčtvrteční rukávy, otevřené boty a přesto není člověku vedro. Po dvou měsících, kdy jsem nepřetržitě umírala střídavě na různých kontinentech, ale ve stále stejném parnu, máme doma konečně vynikající teploty. Doufám, že to vydrží co nejdéle, na žádný zatracený podzim ještě nejsem zvědavá! (klepklep)
Tuhle šifonovou sukni, kterou mám na sobě, mám ještě v jedné barvě, což jste mohli vidět nedávno v tomhle outfitu. Miluju tenhle materiál a typ sukní, sedí mi délka, to, že je do pasu, splývavý materiál. Řekla bych, že je to jeden ze základních kousků mého šatníku. Ráda bych o nich někdy udělala článek, protože se moc neztotožňuju s těmi všeobecnými články v časopisech a lá "černý blazer+černé lodičky" .)
PS: Jsem nenapravitelný shopaholic a dnes jsem šla na poštu pro nové boty. Jediné, co mě utěšuje z provinění shopaholika je fakt, že byly v 65% slevě a sedí mi i přes tipnutý číslo výborně. (A mají 15 cm zrcadlovýho podpatku - jupí!)
PPS: Další věc je dotaz, který bych vám ráda položila. Chtěla bych si založit PayPal, ale nevím o tom skoro nic. Potřebuju ho pro nákupy na eBay (achjo, pak už mě zastaví jen výpadek proudu a mamka s nůžkama přestřihující kabel od modemu) a ráda bych znala vaše zkušenosti - jsou nějaké poplatky? peníze se strhávají samy z účtu? je to zneužitelné? používáte? jste spokojení? Děkuji moc, založit to pak už snad zvládnu:D




DIY shirt + American Apparel skirt + Jeffrey Campbell heels + Michael Kors handbag

37 komentářů:

  1. tie boty sa mi nepáčia strašne deformujú nohu podľa mňa :) ale sukňa je skvelá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sukně je skvělá, moc ti sluší! :) Také bych si takovou měla sehnat, protože tenhle materiál také zbožňuju.
    A košili jsem ti už chválila, vypadá super!
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. nádherná kabelka a boty! sluší ti to:-))

    OdpovědětVymazat
  4. tohle je prostě skvělé líbí se mi každý kousek outfitu!
    a jsem zvědavá na boty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu moc ti to sluší :) A ačkoli se mi ta 'dyi' košile v samostatném článku nelíbila, na tobě vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. kéž by tohle 20-ti stupnové počasí vydrželo tak do října! :D sukně se mi moc líbí, botky zrovna moc ne, ale ten zrcadlovej podpatek je cool :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kosela je vyborna :)
    Na zalozenie paypal uctu Ti staci platobna karta a na nej povolene internetove platby. Vsetko ostatne Ta navedie na ich stranke www.paypal.com
    Najprv sa Ti musi overit platobna karta, paypal Ti strhne poplatok cca 1,50€, ale ten sa Ti hned vrati.
    Viem, ze pri prepocte kurzov, ak platis nieco napr v dolaroch, ale ucet mas € si mozes vybrat kuz, ktory Ti ponuka paypal alebo individualny, podla ktoreho Ti to prepocita banka, ale nebudem Ta viac zatazovat, to zistis :)
    Tak vela zdaru a mozem Ti povedat, ze je to fakt hrozne tazke, udrzat sa na uzde :))

    OdpovědětVymazat
  8. paypal mám - peníze se samy strhávají :o) na začátku tam byl akorát nějaký poplatek 50kč za číslo které ti poslali na účet a ty jsi ho pak vyplnila u toho přihlášení karty, aby se to mohlo navzájem propojit (karta/účet + paypal) - ale nevím jak to bylo přesně, už je to dlouho co jsem ten účet zakládala. no a je to prý jeden z nejbezpečnějších způsobů placení, protože nikde nemusíš zadávat číslo karty nebo tak, takže určitě jdi do toho ;o) ale varuju, je to nebezpečné, jak se jen tak strhávají čísla na vyúčtování, tak to tolik nebolí a člověk utrácí víc :o)))

    OdpovědětVymazat
  9. Sukni i boty bych chtěla, s tou sukní by se to i dalo, ale na boty si budu muset počkat :D A budu si muset někam zajít koupit perličky, tvoje košile mě inspirovala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný to outfit,sukně má příjemnou barvu! :)

    OdpovědětVymazat
  11. ta košile vypadá vážně skvěle! a ta kabelka ♥

    OdpovědětVymazat
  12. outfit ti strašně sluší :) jinak taky plánuji založení paypalu, takže si s radostí přečtu zkušenosti ostatních .))

    OdpovědětVymazat
  13. nádherný outfit,moc ti sluší!A máš dokonalou kabelku!:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezké, ta sukně je dokonalá a hned bych jí brala! S placením přes Paypal nemám žádné zkušenosti, takže bohužel neporadím :/

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší, ta košile je boží!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ta kabelka a botky dokonalý :))

    www.onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Tak tohle se mi moc líbí! Béžová, vínová, zdobený límeček, super:) Paypal je prý 100% nejchráněnější placení po internetu. Ale je hrozný v tom, že mám všechny údaje na počítači uložené, tak jen kliknu ok a mám objednáno i zaplaceno a strašně moc peněz utraceno:D

    OdpovědětVymazat
  18. wow wow wow tohle je uplně super! hrozně ti to sluší! boty sukně límeček no krásna... a tenhle typ sukní se mi taky moc líbí - taky jsem na ně v AA koukala ale cena je na mě moc vysoká bohužel...

    OdpovědětVymazat
  19. opet naprosto skvely. Hlavne ty boty :D Jsem zvedava na ty nove, co ti prisly :]

    OdpovědětVymazat
  20. Krásná kombinace! Moc se mi líbí ozdobená košile a kabelka je úžasná - jednoduchá a nadčasová. :)
    Ohledne Paypalu, tak je to nejbezpečnější způsob placení. Já už ho mám hodně dlouho, ale nějaký malý poplatek (do stovky) tam je. Po registraci při přihlášení nemusíš už nikde zadávat číslo karty, jen mail a heslo. Jediné, co je nebezpečné, že se díky tomu rozkutalejí peníze. :D

    OdpovědětVymazat
  21. Hned jak jsem videla první fotku s botama,okouzlili mě! Mě platí tatka potřebné veci z eBay přes paypal,takže bohužel s tím nemám žádné skušenosti :)

    OdpovědětVymazat
  22. boty Ti úplně neskutečně prodloužily nohy :) ta košile! pěkný ^^

    OdpovědětVymazat
  23. Dekuju moc za vase mile komentare, holky:)

    OdpovědětVymazat
  24. opět ti musím outfit pochválit :) líbí se mi od hlavy až k patě, a nejvíc ty boty:))

    OdpovědětVymazat
  25. Ty botyyyy... Já bych se v nich zabila, ale vypadají moc zajímavě!

    Paris-London Giveaway

    OdpovědětVymazat
  26. Wow, já zírám :-o Hlavně ty boty!♥

    OdpovědětVymazat
  27. Strašně ti to sluší, tohle je skvělý!! Ano, jsme asi fakt napojené!:D <3 Hned co jsem viděla fotky na instagramu, běžela jsem sem!:D:)

    OdpovědětVymazat