pátek 17. srpna 2012

Feathers in my ears


Už si připadám trapně, že stále píšu, jak jsou tyhle kombinace pohodlné, moje oblíbené a jak se v tom cítím dobře. Je to ale všecko vždycky pravda, třeba tenhle top bych mohla nosit každý den, má vzadu ještě větší výstřih než vepředu (což na všech topech/šatech miluju, jak už jste si mohli všimnout), na krajkované kraťasy mám slabost - bohužel vlastním jen tyhle jedny, ráda bych brala ještě černé nebo krémové, ale nikde jsem nenašla žádné s normální délkou, v UO byly jedny krásné, ale vyloženě hotpants, protože si je koupila jedna moje spolužačka z Ruska a byly fakt šíleně krátké a já bych s polovinou holého zadku opravdu nevyšla:D Co vy a hotpants? Mě se líbí i kratší kraťasy než mám tady já, nosím i kalhoty těsně pod zadek, ale tím to naštěstí končí:))


Urban Outfitters top + H&M shorts + Accessorize bracelet + Bijjou Brigitte ring + feather earrings bought at Colours of Ostrava music festival

29 komentářů:

  1. Tyto krajové kraťasy ti moc sluší! Stejně tak i drdol :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty kratasky jsou uzasny
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. ty šortky jsou úžasné, vypadají moc dobře
    a to prostředí, kde jsi je moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  4. no máš můj obdiv, vlastně všichni co nosí tak krátké kraťasy, tak mají můj obdiv. Já bych v tom prostě nevyšla. Hlavně tedy proto, že do ideálních proporcí mám daleko, ale myslím, že i kdybych je měla, tak se asi neodvážim.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ty kraťásky jsou parádní, toužím po černých, nebo se mi strašně líbil ten boom flitrových stříbrných či zlatých kraťásků (možná z Asosu?). Není nad pohodlí, už jsem si na to taky přišla. Jako mladší jsem hleděla jen na to, aby to vypadalo, ale že se ve věcech nedalo vydržet, to bylo vedlejší. :) Nedám ted dopustit na pohodlné kalhoty, které mi neškrtí nohy v ultra tenkých nohavicím a hlavně pohodlné boty! :D Mimochodem ten náramek je strašně krásný a máš krásně nahráblé vlasy do drdolu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo flitrové se mi taky líbily, měli je v Topshopu, ale byly ultra krátké:( prostě na normální chození úplně nevhodné. A děkuji ti!:)

      Vymazat
  6. krásný šortky!! já ti tak závidím tu pláž!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Strašně moc ti to sluší ;) Pořád se s tím opakuju, ale vážně! :) Taky v horku sázím na pohodlí, a tyhle šortky jsou vážně skvělé :) Myslíš, že je ještě prodávají? :)
    Nesmírně ti sluší takhle ty vlasy, k tomu ta peříčko... Vážně paráda ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, kupovala jsem je možná loni nebo snad i předloni:( Ale děkuju:)

      Vymazat
  8. Ty kraťásky jsou krásné! Já také nějaké sháněla, ale žádné mi neseděly, tak mám smůlu :(
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherný fotky a ty šortky <33 SLuší ti to!!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásko!*Lace shorts jsou dokonalý)

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. super kratasky

    xxx
    www.cristeene.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. no ako nic proti kratkym sortkam ale trebalo by na to mat nohy a zadok,co ja teda nemam tip top tak nebudem traposit zbytocne:D:D

    OdpovědětVymazat
  13. Já hotpants moc nemusím, ale za to přesně krajkované kraťasy se mi líbí, nakonec jsem ale nikde žádné pěkné a jak říkáš ty krémové nesehnala, ani už je teď moc nesháním, protože léto už bude končit, ale tak zase třeba příští léto. Jinak outfit se mi moc líbí, je jednoduchý, ale jde vidět, že určitě pohodlný :)

    OdpovědětVymazat
  14. Si krásna, tie krajkované šortky sú naozaj skvelé:) Hotpants sa mi páčia, ale nie každý si môže dovoliť ich obliecť:)Napríklad ja sa na to nejak necítim, ale páčia sa mi:)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty šortky jsou parádní :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Super kraťase...a drdol častěji!!

    OdpovědětVymazat
  17. miluju fotky z mist, ktera jsem navstivila! :)

    slusi ti to, ty nausnicky jsou cool!

    OdpovědětVymazat
  18. Drdol i kraťasy ti opravdu svědčí! :)
    Krajkované kraťasy se mi opravdu líbí, ale jak jsi psala, s holou zadnicí bych ven nevyšla a většinou bývají hooooodně krátké..:(

    OdpovědětVymazat
  19. :) Ty šortky sou super! :) Dlouho sem krajku nemusela, ale poslední dobou na ní přišla nálada takže sháním nějaké krajkové věci. :) Jinak hotpants jen asi na modelkách já bych si netroufla. :)

    OdpovědětVymazat