pondělí 6. srpna 2012

Room Tour


Tak jak jsem slíbila na Formspring, je tady článek s pár fotkama mého pokoje. Jsou to spíš jen takové detaily, které mu dávají osobitou atmosféru. Tyhle články mě baví, zvlášť, když jde vidět, že si někdo na úpravě svého pokoje dal hodně záležet. Já ten svůj zbožňuju, dá se v něm učit, mám v něm vlastní telku, kterou jsem zapoměla vyfotit, ale je celá růžová se zlatou korunkou, po bocích má srdíčka a stojí na ozdobných nožkách. Všechny kamarádky mi vždycky pokoj chválí, že je přesně ten princeznovský, co by si každá holka přála. Mě to princeznovství stále baví a ještě dlouho ho měnit nehodlám:)
(Miluju kytky, tyhle fotky mám v počítači už aspoň dva měsíce, po narozeninách jsem měla pokoj úplně překytkován a to byla teprv krása:) Tyhle jsou z chaty.)
(Po celém pokoji mám vystavené dovezené věci z cest, například tenhle věnec z umělých květin je z Havaje, kde ho nosili úplně všichni úplně všude. A samolepící rámeček, do kterého jsem si dala svoji oblíbenou reklamu z časopisu na Juicy Couture.)
 (Maska, kterou jsem si na jaře dovezla z karnevalu v Benátkách a vedle suvenýry z Holandska.)
 (Hromádka mých odpočinkových knih, jen Ivanhoe to tam trošku kazí, tu knihu jsem nedokázala dočíst. Pretty Little Liars miluju i jako film, i jako knihy, už se těším, až brzy vyjde nový díl, Sophie Kinsella je romantická klasika, mám od ní přečteno úplně všechno, pak Candace Bushnell a její Deníky Carrie Bradshaw a pak několik z mé sbírky knih o umění a módě.)
 (Zase směsice památek z cest - Campbellovu polívku jsem si koupila na Havaji, moc mi teda nechutnala, ale zato teď dobře slouží na štětce, jeden z nich jsem si dovezla z Číny. Pak mapa londýnského metra a fotky z dovolených.)
(Na jedné skříňce mám vystavené všechny parfémy, šperky a taky si tam dávám svíčky a bonboniéry, které dostanu. Mám ráda všechny ty ozdobné krabičky:))
(Samolepící rámečky mám hodně v oblibě, drží už několik let bez odlepení a dají se jednoduše sundat, aniž by se poškodila omítka.)
 (Polička s klasikama jako Decameron, Sophiina volba, Vejce a já apod., před nima mám rozestavěné pohlednice z Paříže.)
 (Madlo ke skříňce/klika, je z New Yorku, když jsme tam byly před třemi lety s mamkou. Obchůdek je vedle Rockeffelerova centra a stále tam je!:))
 (Klobouk na malířském stojanu a za ní velký plakát Audrey Hepburn k Snídani u Tiffanyho, protože zrovna tuhle její roli mám ze všech nejraději.))
 (Růžovou Eiffelovku jsem si koupila na schodech pod Sacre Coeur.)
 (Klapky na oči na spaní jsou z Albertiny z Vídně, kde jsme byli se třídou na výletě předloňskou zimu. Už toho se mnou procestovaly spoustu, jde to na nich i vidět, ale jsou neskutečně pohodlné, přední strana je saténová a zadní ze semiše, takže jsou hebounké na oči.)
 (Vždycky si odevšad vozím pohlednice a posíláme si i navzájem s kamarádkama, takže už mám doma pořádnou sbírku, kterou třídím na ty zahraniční a z Česka.)
 (Podobných rámečků s fotkou mého pejska mám víc, jsou moje oblíbené, všechny jsem si nějak ozdobila, tenhle sedmikráskama a nalepovacími kamínky:)
(Stojánek na náušnice jsem tuším dostala od babičky, je i se zrcátkem. Vlevo pak jeden z mých parfémů - úžasná kokosová vůně od Gwen Stefani.)
(Výstavka u postele. Na fotce jsem s nejlepšíma kámoškama u mě v pokojíku, nalevo tam můžete vidět tu obrovskou narozeninovou kytici. A před fotku jsem si postavila sněhovou kouli, která sice nesype sníh, ale zelenkavé glitry. Koupila jsem si jí před pár týdny na Liberty Islandu u Sochy Svobody, takže je taková památeční:))

46 komentářů:

  1. tyhle fotky mě strašně baví, já bych si přála mít vlastní pokoj, ale asi se mi to nikdy nesplní a bude ho bratr pořád okupovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám úplně stejný problém.... :( a jelikoz je bratricek mladsi, tk predpokladam, ze dokud se neodstehuju ja, tk se ho nezbavim :D

      Vymazat
    2. Mám úplně stejný problém.... :( a jelikoz je bratricek mladsi, tk predpokladam, ze dokud se neodstehuju ja, tk se ho nezbavim :D

      Vymazat
  2. Na mě je to příliš moc věcí a barev, ale zas na druhou stranu je tam určitě spoustu vzpomínek a každá věc má nějakej svůj příběh, což je taky hezký:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný to máš! Takový decentní, holčičí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásnej pokojíček :) Hlavně ty knížky a fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tie samolepiace rámy vyzerajú super. Priznám sa, predtým som sa s tým nestretla! Ale asi to zmením.
    :)
    máš peknú izbu, páčia sa mi všetko tie detaily

    OdpovědětVymazat
  6. krasny pokoj, fakt princeznovsky
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  7. Máš nádherný pokojíček! :)
    Kde prosím kupuješ ty samolepící rámečky?

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhernej pokojík, co bych za něj dala :((

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný pokojíček :) Pro mě je nejdůležitější, abych se v pokoji cítila dobře a vždycky se v něm uvolnila..naštěstí to ten můj splňuje :))
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. AH sama říkala, že její role v Snídani u Tiffanyho byla nejtěžší, takže je asi její nejlepší, ale já osobně ji mám nejraději v Sabrině, Prázdninách v Římě a Čekej do tmy.
    A tvůj pokojíček je opravdu princeznovský, vypadá tak útulně.

    OdpovědětVymazat
  11. krásné fotky! taky miluju fotky, mám jich v pokoji spoustu :D a taky si odevšad vozím pohledy, takže nápad s krabicema určitě použiju ;)

    OdpovědětVymazat
  12. To je nádherné,najviac sa mi páčia tie krabice s pohladnicami :)

    OdpovědětVymazat
  13. cool!
    xoox Sienna
    http://www.fashionintheair.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Máš super pokoj! :) A tu telku bych fak chtěla vidět :D

    OdpovědětVymazat
  15. Krása! Dostala jsem teď nakládačku inspirace jako blázen :)) Btw. tu masku mám téměř totožnou, kamarádka mi ji dovezla taky z Benátek, to je náhodička :))
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
  16. To jsou krásné detaily tvého pokoje :) Ačkoli nemám ráda ten princeznovský styl, tohle je milé :)

    OdpovědětVymazat
  17. Páni, jde vidět, že máš asi hodně ráda suvenýry. Já tak necestuji, vlastně jsem ještě nikde nebyla... Ale tvůj pokoj na mne přímo září útulností :)

    OdpovědětVymazat
  18. podle me tam mas jen spoustu kramu a lapacu prachu

    a potrebovala by ses chovat trosku dospele uz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Jestli se zname, tak se podepis, jestli se nezname, jak vis, jak se chovam? Zkus se zachovat dospele ty a napis svy jmeno;)

      Vymazat
  19. tohleto nakoukávání do doupětí mě baví! líbí se mi ty tvé různé suvenýrky z cest!.)

    OdpovědětVymazat
  20. Víc než přeumělkované pokoje dekoracemi, ocením ty, které mají srdce a ducha a to ten tvůj je. Číší z něj tvoje osoba a to, že je opravdu tvůj ;)(ty pohlednice, fotky, suvenýry) no krása :)

    OdpovědětVymazat
  21. Malinko přeplácaný, ale moc útulný a podle tebe! :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Hezké :) Je vidět, že se obklopuješ věcmi, které máš ráda, a věcmi ze zemí, které jsi navštívila :) Líbí se mi to, je to i hodně inspirativní :) Knihu Sophiina volba mám moc ráda.

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. všechny tyhle věcičky, které si člověk z cest přiveze, právě utvářejí celou atmosféru pokoje :) i když jen z fotky, přijde mi, že bych se v tvém pokoji cítila útulně :)

    OdpovědětVymazat
  24. krááásna izbička :) plagát Audrey je super aj tie krabice s pohľadnicami aj... aj všetko ostatné :)

    http://www.charmingdragonfly.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  25. Nelíbí se mi ty žluté a béžové stěny, ještě k tomu v kombinaci s červenou. Princeznovský pokoj podle mě vypadá jinak (i já jsem tímhle stylem tak trochu posedlá, ale v mých představách jsou to růžové zdi, bílé rámy oken a dveře, bílé šifonové závěsy dole stažené mašlemi, třpyt...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me tak nebavi vzdycky vsecko uvadet na pravou miru - steny jsou lososove, zabarveni udelalo mozna osvetleni nebo tvuj monitor. Cerveneho nemam v pokoji nic, pokud nemyslis kabelku pod obrazem nebo obal Merci cokolady.) Bily mam v pokoji vsechen nabytek, jak muzes videt na fotkach, zavesy jsou bile s ruzovyma kytkama a svazane ruzovou satenovou masli, trpytek je az moc:-:D Asi budu muset delat lepsi fotky, at nedochazi k takovym nedorozumenim:D

      Vymazat
  26. nádhera, taky sním o svém princeznovském pokoji, ale v našem bytě pro něj bohužel není místo :(, ten tvůj je ale překrásný :)

    OdpovědětVymazat
  27. máš úžasnej pokoj, opravdu! líbí se mi, jak si vystavuješ každý suvenýr, který si z cest dovezeš:) a moc ti závidím to cestování! havaj, amerika, londýn!! jeee:))

    OdpovědětVymazat
  28. tvůj pokoj musí být obří! já bych to vůbec neměla kam dát! :D a kéž by byli další takové posty, je to sranda :)

    OdpovědětVymazat
  29. moc jsem se na tenhle post těšila. musím přiznat, že jsem zklamaná, protože mi to evokuje skladiště. možná kdybys ten pokojík zabrala v celém kontextu, bude to vypadat hezky. nicméně vzpomínkové věci na cesty jsou milé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skoda, kazdej mame jiny vkus, treba te budou bavit jine clanky. Kazdopadne to skladiste me docela urazilo, protoze zadne stare kramy v pokoji nemam.

      Vymazat
  30. Líbí se mi tvůj pokoj :) :) Líbí se mi , jak si všechny suvenýry vystavíš :) Jestli budeš mít chuť, tak můžeš navstívit můj blog http://onlygirlnn.blogspot.cz/

    :)

    OdpovědětVymazat
  31. tak to je ako sen krásne, ale najviac ma podľa popisu zaujala tá telka prosííím niekedy ju sem hoď :) to madlo, a tak krásne označené tie škatule pohľadnicami a hlavne sa mi páči, že nemáš izbu ako z katalógu ikea :D máš ju originálnu a hlavne, že sa v nej dobre cítiš a ešte tá guľa, joj ty si toho precestovala, závidím :D ale snáď sa to ja mne podarí

    OdpovědětVymazat
  32. krásny a tie detaily a drobnosti.. veľmi pekné :) Inak pozývaťm Ťa na môj blog, kde prebieha giveaway o Jeffrey Campbell topánky, budem rada ak sa zapojíš :) www.kristinafox.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. moc prosím, kde si sehnala plechovku od Camp. polívky?

    OdpovědětVymazat
  34. Pekný článok. Mám rada room tour. Ty si toho, ale precestovala. To by sa mi páčilo :)

    OdpovědětVymazat