neděle 23. září 2012

Anna



Jak se vám líbí Annino výstřední video a její kolekce pro háemko? Mě osobně se na Anně líbí všechno, ale jinak uznávám, že ty kozačky a ostatní boty jsou lehce nevkusné, stejně tak kufry nebo zvířecí náramky, zato náušnice, řetěz kolem krku, některé náramky, paví klobouček nebo sluneční brýle se mi líbí a dokážu si je na sobě představit. Určitě se na její kolekci zajedu podívat, uvidíme, jak na tom bude s kvalitou. Právě od bot a od kufrů toho moc neočekávám a €300 za ně podle mě vůbec nebude odpovídající cena, ale nechme se překvapit. 6. října bude v obchodech:)

Více zde.

5 komentářů:

  1. tahle kolekce není můj šálek kávy... až na asi dvoje náušnice :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som sa na tu kolekciu celkom, tešila , teda výnimka topánky...no potom som si nejako uvedomila, že celý rok vidím podobné šperky a zrazu teraz by som si ich kúpila iba kvôli tomu že je to Anna for HM???tak asi nie :)
    ale fakt je to, že naušnice a náhrdelník by som si vybrala.

    OdpovědětVymazat
  3. vraj fešn láv mjuzik...no ak takúto otrasnú mjuzik :DDD.......ale tie veci s ami páčia len s tým treba opatrne ,ale tak na tú jej vychtrlú postavičku :).......tie vysoké čierne čižmy sú brutálne,ale neviem si predstaviť kde by som to nosila.......možno keby som bola nejaká speváčka alebo čojaviem kto tak hej....ale na bežné nosenie....nepredstaviteľné

    OdpovědětVymazat
  4. na mě trochu moc výstřednosti najednou, ale obdiv mají ty holky, které tohle umí nosit! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Som celkom zveda, kto si to oblecie a ako to skombinuje :) Mne sa paci akurat nausnice.

    OdpovědětVymazat