neděle 9. září 2012

Goodies


 V posledních dnech mi dělá radost několik nových věcí, vynikající letní snídaně a kvalitní knihy. Přes léto už jsem přečetla Ostře sledované vlaky, Velkého Gatsbyho, Přelet nad kukaččím hnízdem a teď Farmu Zvířat. Ze všech knih se mi nejvíce líbil Přelet, ale všechny byly skvělé - nad moje očekávání. Další věc, co mě potěšila jsou tyto lodičky z Topshopu - moje úplně první topshopácké botky. Objevila jsem je v polovině srpna na e-shopu v 65% slevě a tak jsem tipla velikost, naštěstí to dopadlo dobře, ikdyž mi nad jejich číslováním zůstává rozum stát a na internetu se o tom vedou živé diskuze. Ačkoli mám všechny lodičky číslo 40, vyjímečně třeba v Zaře 41, dokonce i balerínky mi byly v Topshopu ve 41 malé a proto jsem si objednala 42 a je mi akorát, rozhodně ji nepotřebuju vyplňovat gelovými polštářky. Tenhle problém tam nemám jenom já, například moje mamka nosí 38-39 a v pražském Topshopu si musela koupit platformy číslo 40 (takže já s mojí normální čtyřicítkou bych neměla šanci). Takže pokud zvažujete objednávání z topshop.com, doporučuju vyzkoušet jejich boty raději na prodejně.




Nejmilejší letní snídaně: jogurt, musli nebo rozdrobená sušenka bebe a pořádná hromada borůvek/malin/jahod/rybízu/banánu:)


Manikůra na první dny školy:)


Zajímavá nová spolupráce mého blogu a webu http://www.faketattoos.se/, jejichž jednu z tetovaček jste mohli vidět už v outfitu, který jsem si vzala první školní den na sebe.


Pár věcí, co jsem si koupila ve Francii. Třpytivé balerínky z H&M (číslo 40;)), paletka očních stínů Too Faced Natural at Night a k nim přiložený podklad pod oční stíny od stejné značky, tedy jeho vzorek, ale uvažuju že si koupím plnou velikost. Brýle jsou najité ve vintage obchodě v Nice, německá značka Eschenbach. A třpytivé náušnice v královské modři zase H&M. (Všimli jste si taky, jak dokonalé šperky začali v posledním roce vyrábět?)


Pletená vesta ze Zary s kožíškovou kapucí a obříma retro knoflíkama byla moje vysněná, jakmile jsem ji viděla na Mallorce, tam jsem ji nechala, protože by se mi nevlezla do kufru a bylo mi divné kupovat si zimní věc na začátku srpna, nicméně v Nice jsem neodolala a musela jsem si ji koupit. Nevím, jak to máte ve škole vy, ale my máme dvě budovy a přecházet z jedné na druhou není žádný med (ano, pane řediteli, narážka na 8 let slibovaný tunel) a tak je třeba mít ve skříňce nejen teplé kozačky, ale i svetr, tahle vesta se hodí kompletně ke všemu pozimnímu/zimnímu/jarnímu, za to dám ruku do ohně:))


Tričko s nejroztomilejším hercem na světě.


Nejkrásnější paletka s dokonalými stíny. Původně jsem si chtěla koupit Naked 2 od Urban Decay, ale když jsem je tak porovnávala, vyšla mi tahle co se týče barev mnohem lepší, protože černou, která byla v UD nepotřebuju a odstíny hnědé byly lepší v téhle. Jaké jsou uvnitř barvy můžete vidět třeba tady a taky jsem jí byla nalíčená v posledních dvou outfit postech:) No a tvrdím, že laky OPI jsou lék na každou špatnou náladu. Francie byla trochu uspěchaná a ne moc relaxed, tak jsem si tam koupila tenhle krásný lak. Ještě mám spadeno na další dva, které si budu snad co nejdřív objednávat přes eBay. Máte rádi laky OPI? Podle mě nemají zrovna nejlepší výdrž, ale barvy mají setsakra nádherné.


39 komentářů:

  1. Tak ty botky jsou naprosto dokonalé ! :) P.S. Jsem ráda, že mám mezi svými oblíbenými blogerkami aspoň jednu z Ostravy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem z Havířova, ale do školy chodím do Ostravy, takže dá se říct, že jsem :)

      Vymazat
  2. No tak hned ze začátku mě dostala ta bota! :-O Jinak už se to vezlo a samé krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  3. Ejha!Tie botičky sú dokonalé♥

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné úlovky! No hlavně ty botičky jsou skvostné! :)To my sice sme jedna budova, ale v zimě je tam hrozná zima, protože kotel to nestíhá vyhřívat. :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak to seš dobrá já nic nepřečetla :( :D

    OdpovědětVymazat
  6. Boty paráda :) Takže už se připravuješ na zimní období :) Asi bych měla taky začít :)
    Jinak je skvělé, že někdo taky čte :) Myslím tím, že to někoho doopravdy baví a není to jen o povinné četbě ve škole :)
    Vyhrajte parfém od Guess! 2nd Giveway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela jo, v patek jsem si koupila kozacky:D Me cteni hrozne bavi, jen pres skolni rok nebyval vubec cas, ted mam ale hromadu knih k maturite, tak ctu porad:))

      Vymazat
  7. Farmu zvířat jsem četla taky a moc se mi líbila :) Jinak sis pořídila krásné věci :) U nás naštěstí nikam nepřecházíme, ale ta vesta vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  8. boty jsou úžasné i lak se mi strašně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké věci:)V pátek jsem si objednávala také jedny botičky z TOPSHOPU, četla jsem právě ty různé diskuze o velikostech, tak jsem se zeptala jedné blogerky a na základě toho jsem si objednala o číslo větší boty, než nosím běžně:) Snad budou v pořádku sedět:)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkný nákup :) o lacích na nehty si mužu nechat zdát:( takže mužu jen ti závidět :) Ale rozhodně se mi líbí ta vesta ze zary! Miluju věci, které mužu nosit i ve více období než jen na jedno :)

    OdpovědětVymazat
  11. krásné botky :) To číslování je podivné...A ostatní věci jsou taky moc hezké .)

    OdpovědětVymazat
  12. taky zbožňuji takové snídaně, a ty boty z topshopu jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty boty jsou nádherné! Jak už psala, dívala jsem se na v Topshopu ve čtvrtek, ale nechla jse je tam. Ta vesta je roztomilá a líbí se mi i balerínky a brýle. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Po Too Faced už pokukuju dlouho, asi do toho půjdu. A kdepak tunel, já byla na vaší škole na jedné soutěži minulý rok v říjnu a klepala jsem kosu už po 5 minutách :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Rijen je vpoho, co teprv leden :D Kvalitne v ty skole umirame:D

      Vymazat
  15. Teda, luxusní botičky! A celkově povedený článek, já doufám, že si z Francie odvezu aspon pár maličkostí, jedu taky do Nice a tam na jih, ale moc peněz tam nehodlám utratit :) A Farma zvířat je skvělá, taky už čtu k maturitě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uzij si to tam:) Pristi tyden pridam na blog clanek s fotkama z jihu Francie:)

      Vymazat
  16. Botky z Topshopu jsou krásné:) Já mám odtamtud jedny, také z internetu a toho, že mají jinak velikosti jsem si nevšimla, objednala svojí 39 a sedí mi:)

    OdpovědětVymazat
  17. Ta vestička je krásný - říkám jim chlup a hrozně jí potřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ta bota je super zabijácká! A díky za upozornění, taky plánuju koupi lodiček z Topshopu a právě mám taky číslo 40. Ani nevím, že v Topshopu číslo 42 vůbec existuje. :-D btw. celkem často se pohybuju v Ostravě, tak snad tě někde potkám. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufam, ze budu v nejakem normalnim stavu zrovna:D A ne treba v teplakach vencit psa:D Kdyztak mi urcite rekni, jestli me fakt potkas:)

      Vymazat
  19. Přelet nad kukaččím hnízdem zrovna čtu, jen to mám pod názvem Vyhoďme ho z kola ven :) Ale možná ty novější vydání pojmenovali podle filmu...
    Ty botičky jsou vážně nádherné! :)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje se taky jmenuje Vyhodme ho z kola ven, ale ja tomu porad rikam Prelet, uz jsem zvykla z toho filmu:D

      Vymazat
    2. Knížka i film jsou ale geniální :) Jack Nicholson je můj oblíbený herec...:)

      Vymazat
  20. boty jsou perfektní :)) Farma zvířat se mi líbila, a od Orwella je super knížka tak 1984, ta se mi líbila možná ještě víc než farma:)

    OdpovědětVymazat
  21. Četla jsem vše, co jsi vyjmenovala :). Ostře sledované vlaky, nejhorší knížka na světě, film ještě horší, nechápu, kde vzal tolik ocenění. Co se týče farmy zvířat, výborná knížka, ale 1984 je lepší a vyhoďme ho z kola ven, film přelet nad kukaččím hnízdem, oboje excelentní :). a Tvoje boty jsou svkělý !!

    OdpovědětVymazat
  22. S těma botama mě to celkem překvapilo, protože já mam normálně 42 a boty z Topshopu 41 :D

    OdpovědětVymazat
  23. O knize Přelet nad kukaččím hnízdem jsem psala seminárku k maturitě - fakt super knížka.
    Boty z Topshopu jsou úžasné!!
    A takové skvělé snídaně ti můžu jen závidět, ale inspirovala jsi mě :)

    OdpovědětVymazat
  24. farma zvířat je skvělá a ostře sledované vlaky jsem taky nedávno četla.) přečti si od orwella ještě 1984 jestli jsi nečetla. to je fakt hodně dobrá kniha. a hrozně se mi líbí ty boty!:))

    OdpovědětVymazat