neděle 30. září 2012

Podzimní úlovky


Těchto několik věcí jsem si koupila v Praze, kde jsme byly se třídou na školním výletě, jak už je to na naší škole v maturitním ročníku zvykem. Já jsem v Praze ještě potom zůstávala a s mamkou a babičkou jsme si užily prodloužený víkend v mém milovaném městě.
Jemný "semišový" křivák je z Manga. Na vínovou jsem nikdy moc nebyla, ale v posledním roce se mi čím dál tím víc prodírá do skříně a budete ji moct vidět zkombinovanou už v příštím outfit postu. Líbí se mi na ní, že se dá zapnout až ke krku, aniž by to vypadalo blbě, ale stejně dobře se dá nosit odepnutá. Zatím jsem ji měla na sobě k džínám, ale rychle ji musím zkusit i k plisovaným sukním, než na ně bude příliš kosa.


Brož je z pražského blešáku. Díky jejich nynější popularitě nebyla zrovna nejlevnější, stejně jako hvězdičky hodností, myslím, že před pár lety byly blešáky fakt ještě za babku, dneska už tomu tak bohužel není. Tak či tak, brož se mi hrozně líbila, tak jsem si ji nakonec koupila, myslím, že bude vypadat skvěle na šatech i na kabátech a hvězdičky přijdou na vojenskou košili.


Modré semišové šaty jsou z kolekce Trend od H&M, čehož bych si ani nevšimla, kdyby mi to neřekla prodavačka u pokladny. Jsou ze silného semiše, na zádech mají véčkový výstřih a rukávy jsou po lokty. Nejdřív jsem myslela, že do školy určitě nebudou, ale nakonec se správnými doplňky příliš svátečně vypadat nemusí.


Tílko s volánem (ok, peplum top) je z Topshopu. Dlouho jsem nějaké podobné triko chtěla, co nejjednodušší, nejlépe se zipem vzadu a přestože černou moc nenosím, na tenhle typ trika se skvěle hodí. Taky ho tady už brzy uvidíte oblečené.

Mějte se krásně, já umírám pod palbou učení. Spousta fotek z Prahy na Instagramu (jako @emgolightly).

21 komentářů:

  1. Já vínovou miluju,takže bych vínovej křivák taky brala,ale moje peněženka je docela prázdná.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věci, nejvíc se mi líbí ty šaty ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. super věci :-) moc se mi líbí ten křivák, s vínovou to mám podobně, taky se mi dřív nelíbila, ale ted o něčem v téhle barvě přemýšlím :-) uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  4. tomu říkám úlovky! skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vínovou jsem si také v posledník roku a půl oblíblíbila :)takže si s koupí udělala dobře, jápráve teď přemýšlím nad peplum tričkem i šaty pro stužkovák :) Mě výlet do prahy čeká až v březnu :)

    OdpovědětVymazat
  6. veľmi sa mi páči tá brošňa! a brošne celkovo sú krásne a vždy urobia outfit veľmi originálym.. ja mám bohužiaľ len jednu, ale to sa snáď túto jeseň zmení :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty hvězdičky budou na vojenské košili určitě úplně super! Vínovou barvu mám ráda, těším se na outfity. :)

    OdpovědětVymazat
  8. tak ta bundička je naprosto luxusní!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. ach ta bundička z Manga je dokonalá!!:-)

    OdpovědětVymazat
  10. ach, ten křivák! u mě je vínová stálice :)

    OdpovědětVymazat
  11. peplum je skvělý a nejvíc se mi líbí křivák :)

    OdpovědětVymazat
  12. krásné věci, hlavně ten křivák je prostě nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělé kousky jsi si pořídila, těším se na outfity! A pevné nervy při učení. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ten křivák je perfektní a Mango má teď super kolekci! :)))

    OdpovědětVymazat
  15. Great staff! Love them!

    Would you like to follow each other via GFC and Bloglovin?

    Evi xoxo

    The Notebook of a Fashion Lover

    OdpovědětVymazat