sobota 8. září 2012

V mlze



 Dnes mám chvilku volna ukázat vám, co jsem si oblékla první školní den. Myslím, že conversek a džínů si užiju během roku dost, takže první den to chce na tu jednu hodinu něco vrcholně nepohodlného a nepraktického, asi jako 15 cm lodičky.) A jako provokaci další tetování - dostala jsem jej od švédské firmy FAKE TATTOOS.SE a stále drží už pátý den bez chybičky. Ještě mám jedno a to vám ukážu zase někdy příště, nejdřív jsem chtěla využít to, které jsem chtěla dát na nárt, protože dnů na otevřené lodičky už nebude mnoho. Zbytek je přesně můj styl a mám ráda, že jsem se už v osmnácti stylově našla a mám pocit, že dokud to na mě nebude vypadat nepřiměřeně vůči věku, zůstanu u cvočků, sladce růžové, dlouhých vlasů a šifonu. Tenhle hairstyle mám na blogu naposled, po škole jsem šla ke kadeřnici a zase vypadám trošku jinak, uvidíte někdy příště.)
PS: V neděli bude další článek!.)


Topshop jumper and heels + American Apparel skirt + Zara tee + Michael Kors handbag + www.faketattoos.se tattoos

43 komentářů:

  1. nádherné boty a svetřík, strašně pěkný detail kamínků :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi vážně krásná a máš nádherný styl :)
    Vidíš, tak to mám od tebe ten nejkrásnější dárek k narozeninám - další článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, ty jsi hodná:) Ještě jednou, vše nej! Čas jsem si našla dokonce i na výtvarku, mělas pravdu, bez zálib vydržet nejde:)

      Vymazat
    2. Děkuju moc :) Těším se jako malá :) To je super, jsem moc ráda, že ses od toho úplně neodstřihla :) Přeju ti co nejvíc úspěchů, ať se ti ve všem daří ;)

      Vymazat
  3. Podpatky Ti moc sluší! A jsi dobrá, já bych se v takhle vysokých botách zabila :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ty boty jsou krásný :)) ale neumím si představit, že bych v nich ušla víc než 5 metrů :D

    OdpovědětVymazat
  5. superduper tetovačka. krásne lodičky a nádherná sukňa. si veľká kočka. :)

    OdpovědětVymazat
  6. ó ty boty jsou fakt krásný! a celkově super :)

    OdpovědětVymazat
  7. moc ti to sluší!

    p.s. mám pírko na pravým nártu..:D

    OdpovědětVymazat
  8. Nezlob se - nedá mi to trochu kritiky.
    Přemýšlím, co vede holku, která se prezentuje jako děvče od módy (dumá nad stylem, snaží se brousit svůj vkus...), aby 1, nerespektovala svoje křivky (a na kritiku reagovala dětinsky podrážděně), 2, aby byla nedbalá vůči sobě i prostředí, které obývá (zmačkaný svetr, ušudlaný pokojíček - koneckonců, viz text u Durduin), 3, frkala na web fotky jen dle své opojenosti sebou samotnou, nikoli dle logické úvahy typu "Rádoby sexy pohled zleva už tam mám dvakrát, tak teď se plesknu přes ruku."

    Je ovšem fakt, že ťuťu holčiček, které ti tu nevímprobohaproč mažou med kolem pusy, je plno, tudíž tvoje přesvědčení o dobré práci je posilováno... Škoda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi me vede fakt, ze nemam ani pomackany svetr ani usmudlany pokojicek. Nevim, kde jsi tohle vzala a pocet fotek je moje vec, kdyz ti to vadi, sleduj blog s mene fotkama, ver tomu, ze existuji tisice bloggerek, ktere normalne pridavaji dvojnasobne mnozstvi, to me teprv docela stve, ale je to jejich blog, tak nemam potrebu nikoho kritizovat.

      Vymazat
    2. Mslím, že jsi to špatně pochopila..spíše máš na každičké fotce stejný výraz, pořád dokola, i stejné pózy. Ale to je jedno...

      Vymazat
    3. Nemam blog na pozovani, ale na obleceni:))

      Vymazat
    4. Martino, zkus prosím vidět věci ne skrz svou optiku umanuté vanabý hvězdy, ale trochu objektivně. Í Kvé by na to bylo, ne? Sjeď znova svoje fotky, kriticky, nezaujatě. Jsi mladá holka, které se leccos odpouští - ale za čas bude leckdo na tu slámu, co ti chtěnechtě čouhá z bot, alergický. Slámu. Ne slávu.

      PéeS: Zmačkaný svetr máš třeba v tomto postu. Nebo je to jenom "blbá fotka"?

      Vymazat
    5. Jestli máš blog na oblečení a ne na pózování, pak nevím, co tam ty pózy dělají : ). Ale jak říkáš - tvoje (vtipná) věc.

      Vymazat
    6. Tak tohle bylo hodně trapný. Žádnou slámu z bot u Martiny opravdu nevidím, spíš naopak:D Všecko má ťip ťop. Zase se našly dvě, co závidí. Zkuste se spíš vy otočit za tím, co jste napsaly a zhodnotit své IQ, rozhodně to bude smyslupnější činnost, než hledat imaginární zmuchlaniny na svetru cizích lidí. Takový problémy bych chtěla mít:D Taky nevidím žádné pózy - to si má lehnout na zem, aby jako nepózovala?:D

      Vymazat
    7. Děkuji.) Mohli byste těchle bezpředmětnejch diskuzí všichni nechat, vůbec mě to nebaví. Vyjádřit názor je jedna věc, ale psát rozvleklý teorie o mý osobnosti byste si mohli ušetřit.

      Vymazat
    8. V historii komentů jsi na JAKOUKOLI kritiku reagovala vždy stejně: Je nekonstruktivní, jděte si plkat jinam. Uražená ješitnost. Jémine. Vejkap, bejby. Život teprv začíná. Možná ti leckdo bude chválit zašudlanosti a topy bez podprdy, ale ještě víc leckdosů tě bude drbat za zády. Což si jistě vyložíš, že záviděj. No bodejť.

      Vymazat
    9. No ty by si jsi mohla radeji nechat ty prespelovany anglictiny:D:D

      Vymazat
    10. a to je presne ta vec, ty se radsi budes bavit nad prespelovanou anglictinou, naprosto nepodstatnou veci (protoze nejak si prece rypnout musi, kdyz uz "rypou" ostatni, ze?), namisto toho, aby sis z komentaru vyse vzala neco k srdci... a ruku na srdce, ze je co, to snad ani nemusim rikat. strasne me prekvapuje, ze se sebou muzes byt tak strasne spokojena a sebejista. L.

      Vymazat
    11. Ted jsi na to kapla - jsem se sebou spokojena, nemam potrebu nekoho poucovat, narozdil od tebe a ty me fakt nerozhodis.) Muzes to jit zkouset k nekomu jinymu, ale spis by ses mohla zamyslet co to rypani dava tobe a zkusit mi priste napsat konstruktivni kritiku a treba nazor jak neco vylepsit. Mej se hezky.)

      Vymazat
  9. svetřík je skvělý! a to fake tetování jsem ti na první pohled věřila, fakeovně nevypadá ani trochu! :)

    OdpovědětVymazat
  10. perfektní outfit,takové kombinace-mikina sukně mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se to teda líbí moc, hlavně ty boty (ikdyž já kdybych v nich šla po Ostravě, tak asi brzo skončím podpatkem v první díře v chodníku :D)! Akorát ty vlasy už vypadají hodně zničené :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však vlasy šly hned odpo stříhat a už je mám nejjemnější:) Děkuju!

      Vymazat
  12. Dospej už konečne, máš na to vek, nauč sa prijímať kritiku a hlavne si prestaˇo sebe myslieť, že si pupok sveta. Sú oveľa lepšie blogerky od Teba a majú viac pokory v sebe ako ty. Kým sa toto všetko nenaučíš, nikdy nebude z teba topblogerka, ktorou by si určite chcela byť. Tak rozmýšľaj a hlavne nereaguj detinsky urazene.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo, kdy vy se naucite nedelat zavery o nekom, koho znate z jeho osobniho blogu, ve kterem jde ano proste jenom o nej. Pokoru ke komentarum, ktere hledaji same chyby, nemam, je to zbytecne. Nesnazim se zavdecit vsem a tesi me, ze ctenari, kteri sem chodi radi, prevazuji nad vama, co mi sem piseme jen nekontruktivni komentare.

      Vymazat
    2. Samozrejme, žiadnu inú odpoveď som od teba neočakávala.

      Vymazat
    3. Pak nevim, proc jsi mi tu psala a radeji se neprestehovala k nejake jine topbloggerce.)

      Vymazat
    4. Aby som ťa vyskúšala, či si sa trochu zamyslela nad kritikou a pokúsiš sa so sebou niečo urobiť, alebo zvíťazí tvoja detská ješitnosť.

      Vymazat
    5. Co bych mela presne udelat? Jit si prezehlit svetr a smazat fotky? Blog vedu podle toho, jak me to bavi, opravdu nevidim duvod, proc bys ho mela cist, kdyz se ti nelibi.

      Vymazat
    6. Skôr som mala na mysli tvoje komentáre na akýkoľvek, aj malý náznak kritiky.

      Vymazat
  13. boty se mi strašně líbí a komabinace barev taky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Sluší ti to, svetr zmačkaný nemáš, boty jsou nádherné a to tetování by sis měla nechat udělat real one, protože je boží!
    Ty protivné komentáře neřeš...prostě děláš, co tě baví a myslím, že každému může být jedno, kolik sem dáváš fotek a podobně. Je to tvůj blog, tak si dělej, co chceš :) Mně se to moc líbí!
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Boty jsou skvělé! Ve čtvrtek jsem na ně koukala v Topshopu, ale nechala jsem je tam. Navíc ti hezky protáhly nohy. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná kabelka, Marti :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Ty boty jsou nádherné,ale představa v nich ceestovat přes celý město do školy...obdivuju tě :)

    OdpovědětVymazat
  18. já s tímto outfitem teda opravdu žádný problém nemám.. ba naopak, líbí se mi ta neotřelá kombinace. a podpatky Ti opět krásně opticky prodloužily nohy!

    OdpovědětVymazat
  19. Dokonalost a to tetování fakt vypadá jako pravý!:O:):*

    OdpovědětVymazat