pátek 26. října 2012

Dirty Rotten Scandals


Jak si užíváte prázdniny?:) Já si tak na střídačku užívám a na střídačku mi není dobře, takže to není tak skvělý, jak jsem si naplánovala. Navíc jsem zase zavalena učením, které se snažím na chvíli ignorovat.) Jinak jsem pěkně naštvaná, že už přišla taková zima. Když jsme fotily tenhle outfit málem jsem umrzla, opravdu už to chce hrubší punčochy a hlavně kabáty:(
PS: Už začala nová série American Horror Story! Koukáte na to? Já se bojím mnohem víc, než u klasických horrorových filmů, které jsou už všechny na jedno brdo (viz. teď jsem byla na Kletbě z temnot.. jako nebylo to vyloženě špatný, ale já už filmů s tímhle tématem viděla desítky/stovky, takže jsem přesně věděla jak to dopadne).


Mango jacket, skirt and belt + Pimkie top + ??? handbag + H&M ballerinas

15 komentářů:

  1. Já teda nosím kabát už tak 3 týdny, zítra asi umrznu, jak půjdu v 5 ráno na nádraží :D Jo a vínová ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii, ale jsem přesvědčená, že vínová sluší úplně všem:))

      Vymazat
  2. ten krivak!!!
    ach
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi tyhle sukýnky a když to vidím tak se mi to na všech líbí, ale když si jí oblíknu já, tak si v tom připadám divně, což mě štve. :)
    Tobě to samozřejmě sluší :)

    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten křivák, top i sukně - všechno úžasné a brala bych to hned!
    Já už dnes měla zimní kabát a ráda bych si pořídila nějaký veselý a barevný, nebo klasický béžový. Mám sice růžový, ale ten vydrží tuhle sezonu a dál si nejsem jistá.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, sukně je úžasná a k tobě se vážně hodí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. ta bunda je prostě lepší než nejlepší! :D btw. horory sice nesleduju vůbec, ale GG nový díl bych potřebovala tak denodenně :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ta sukně ti hrozně padne, má nádhernou barvu :))
    V.

    OdpovědětVymazat
  8. tenhle outfit je přesně podle mého gusta! miluju tyhle skládané sukně, až už v této délce, nebo až ke kotníkům... a vínovou bundičku teď ze sebe nesundávám! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nice photos and really cool outfit, you look great, I like your skirt, what a great shape and that coat is so nice, the perfect touch to the outfit also you are really beautiful and your bag rocks! Your have a lovely blog by the way and I am a new follower on GFC and Bloglovin! Hope you will like my blog and follow back!

    Also make sure and enter my new giveaway for a chance to win a 105$ high end face treatment!

    Pop Culture&Fashion Magic

    OdpovědětVymazat