středa 31. října 2012

Listopadový Ladybox


Hezký Halloween všem! Právě mi přišel nový listopadový Ladybox a ačkoli mám dneska věcí nad hlavu, rozhodla jsem se o něm napsat už teď, protože mě nadchnul a stal se pro mě skvělým Halloweenským dárečkem. Chci vám ukázat, o čem je vlastně řeč (ikdyž nepochybuju, že většina z vás už o něm někdy slyšela) a co se skrývá uvnitř.
Ladybox jakožto "krabička pro každou slečnu/ženu" je u nás docela novinkou, funguje teprve od srpna tohoto roku a jde ve stopách svých zahraničních kolegů. Obsahuje v průměru 6 výrobků, minimálně jedno balení musí být v plné velikosti, zbytek můžou být zmenšeniny, ale vždycky platí pravidlo, že výsledná cena produktů je vyšší než cena Ladyboxu. Ten si můžete objednat za 259 Kč včetně poštovného na adrese www.ladybox.cz, kde se taky dozvíte, které značky můžete uvnitř čekat, při registraci vyplníte dotazník o sobě, své pleti, vlasech a jiné osobní preference a Ladybox tak bude namíchán přesně pro vás. Zatím teda je většina krabičky pro všechny stejná, ale už v tomhle čísle byl prý odstín tvářenky přesně pro můj barevný typ pleti.


Balení krabičky: je prostě dokonalé. Mamka, když krabičku viděla, tak ji taky zaujala na první pohled velká růžová mašle, pečeť na dopise a další využitelnost krabičky (kdyby mi ji na poště trošku neotřískali), která má moc hezký design a praktické přiklápěcí otvírání. Uvnitř krabičky je i dopis, ve kterém se dozvíte všechny informace o produktech uvnitř Ladyboxu, kolik stojí balení v obchodech i na e-shopu Ladyboxu, k čemu výrobek slouží atd. Taky je přiložený milý dopis od "tajemné Lady", která vám už nazačátku prozradí, co vás uvnitř čeká.


Obsah: Čekala jsem všechno, ale že se mi strefí do vkusu všema výrobkama to opravdu ne a proto z něj mám takovou radost. Plná balení jsou 3 ze 7 a k tomu velká puntíkaté kosmetická taštička, která se vždycky hodí, zvlášť proto, že je dost objemná, vleze se do ní i velká tělové mléko, nemá na sobě žádný pošahaný nápis, jen krásné růžové puntíčky na hnědém podkladu. Kromě 6 kosmetických výrobků, taštičky a kakaa, je součástí Ladyboxu i štos katalogů a slevových poukázek na e-shopy, které výrobky poskytly. Samozřejmě jsem zatím výrobky neměla čas otestovat a říct, jaké jsou, ale pokud mě některý z nich zaujme svými účinky, určitě se o něm ještě podrobněji na blogu rozepíšu. Zatím jsem všechny jen očichala a voní teda fantasticky. Už teď je mým nejmilejším produktem kokosové tělové máslo, které prostě nádherně voní, to si potom koupím určitě i v plné velikosti, ale pššt.)


Takže konkrétně jsem uvnitř našla tohle:

  • tělové mléko Yves Rocher s květinovou vůní (300 ml) -> hodí se vždycky, voní moc příjemně a s mléky od YR mám vesměs dobrou zkušenost, dělají úplně perfektní tělovou kosmetiku
  • řasenku Yves Rocher -> tu jedinou zrovna nepotřebuju, protože mám docela zásobu řasenek, takže poputuje k mojí mamce
  • tvářenku Fleur de Santé -> ne, že bych neměla tvářenku, ale tahle se mi tak líbí, že ji nedám z ruky.)
  • kosmetickou taštičku Fleur de Santé
  • kokosové tělové máslo NIP+FAB (50 ml)
  • olej na vlasy i pleť s kokosovo-ananasovou vůní Pure Fiji (29 ml) -> na to jsem hodně zvědavá, většinou mi oleje zbytečně mastí vlasy, ale moje suché konečky budou mít z ananasové nálože z Fiji určitě radost
  • kokosové tělové máslo  Reniu (15 ml) -> má úžasný obal, hezky voní, tak jsem taky zvědavá, zatím vypadá slibně
  • kakaový energetický nápoj Iswari Macaccino Bio (20 g)
  • kupón na 35% slevu na internetový e-shop Yves Rocher, kterou využiju na milion procent na vánoční dárky pro babičku
  • letáček s dalšíma slevama na vybrané produkty Yves Rocher -> taky uplatním
  • 40% sleva na sérum na řasy od Lussil Cosmetics, které asi neuplatním, protože ho nepotřebujeme
  • katalog s výrobky značky Fleur de Santé, kde se taky dají vybrat skvělé dárky pro rodinu a kamarádky a k tomu je rovnou přidaná sleva o hodnotě 100 kč
  • informační letáček od Iswari o jejich super bio potravinách, se kterými ještě nemám žádnou zkušenost, ale hádám, že to kakao zkusím už dneska, protože ho dneska budu u učení zeměpisu na zítra tuplem potřebovat
  • katalog výrobků NIP+FAB, který taky prolustruju, jelikož mě jejich výše zmíněné tělové máslo zaujalo ze všeho nejvíc

Závěrem bych chtěla zmínit, že na stránkách psali, že Ladybox se začne rozesílat 29.10, mě přišel hned za 2 dny, pošta mi ho dovezla až domů a předtím mi ještě napsali e-mail, sms a pro jistotu ještě telefonovali, kdy budu doma. Takže Ladybox na poštovném určitě nešetřil, tak skvělou zkušenost jsem s Českou poštou, když jsem si vždycky zvolila obyčejné poštovné, neměla. Doufám, že jsem na nic nezapoměla, kdyžtak se ptejte v komentářích, nebo napište přímo zdroji na ladyboxovskou FB stránku. Já mám z téhle spolupráce hroznou radost, protože je to zase něco nového, co skvěle vypadá, je praktické a má reálnou šanci na fungování u nás:) Navíc jsem se dočetla na jejich stránce, že budou připravovat i něco jako předplatné, že můžete někomu dát Ladybox darem třeba v půlročním předplatném, což funguje podobně jako u časopisů, jen dostanete kupu kosmetiky a překvapení, které je aspoň pro mě k nezaplacení, protože jsem se na svůj Ladybox těšila už měsíc dopředu:)) Nejdřív jsem myslela, že budu mít největší radost z dekorativní kosmetiky, ale jak to tak vidím, nejvíc mě zaujaly právě ty krémy. Takže jestli vás zajímá, jestli bych za něj dala svých dvěstěpade, říkám, že klidně, uvidíme, jaké budou výrobky, až je otestuju.)

26 komentářů:

  1. ano, s tou tvářenkou to bude pravda, protože mám světlejší jak ty a takovou do meruňkova :) je úžasná, mám z ní největší radost z celého balíčku, i když ten scrub a peeling a řasenka a vlastně všechno... ach, jsem z tohoto balíčku víc nadšená, jak z aktuálního čísla Senzaboxu! (což se divím, sympatičtější mi byl právě Senzabox) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahm, stím slevovým kuponem :D ti ho někdo vybere , tady máš vystavený svůj kod :D

    OdpovědětVymazat
  3. super obsah teda!.) ta tvářenka by se mi hodilaaaa!

    OdpovědětVymazat
  4. Mě měl taky dneska dojit,ale přijeli v době, kdy jsem byla ve škole,takže si musím počkat na svůj Ladybox do zítra, jsem zvědavá jakým výrobkem přímo pro mě vybrali :)

    OdpovědětVymazat
  5. taky mi dneska přišel, před chvílí jsem ho rozbalila:)

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes mi také přišel ladybox a byla jsem velmi mile překvapena:) toto vydání se doopravdy povedlo-3 plná balení, voňavé krémy, super!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám úplně ty stejné věci jako ty, a pocit z tohodle vydání úplně skvělý!:)


    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já už ho chci také. Zatím mi nedorazil... A vidím, že se mám, na co těšit. :) Ale když vidím to porovnání, tak nevím, zda není lepší Senzabox...

    OdpovědětVymazat
  9. Hrozně se mi líbí, jak to mají krásně zabalené. :) Obsah je taky super.

    OdpovědětVymazat
  10. mohla bys mi prosím říct, jaký je k tomu poštovný? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to se mi libí daleko víc, než minulý měsíc, mám ho na poště, tak to pro něj budu muset zajít :)!

    OdpovědětVymazat
  12. skvělý, jsem zvědavá co přijde mě.. chtěla bych tohle tělové mléko, protože to druhé co chodí, jsem už měla.. a to nedávno! :)

    OdpovědětVymazat
  13. tak od prvního ladyboxu je to rapidní změna k lepšímu! ted mě mrzí, že ho nemám :/

    OdpovědětVymazat
  14. Ten můj taky zatím čeká na poště :)
    Těším se, nejdřív jsem se nechtěla koukat, abych se víc těšila až ho otevřu, ale nešlo to!!!! :D :D


    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. No tak vidím, že od toho zářijového parádní změna, dokonce tento měsíc lepší než Senzabox! Na listopad asi zkusím zase tenhle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me se v SB docela zalibil L'Occitane, Elmex i podkladova baze od Dermacolu, takze ten bych taky tento mesic klidne brala:)

      Vymazat
  16. tohle je úrvní lady box, který by se líbil i mě , ale zatím ho ještě zkoušet nebudu

    OdpovědětVymazat
  17. To vypadá pěkně, kožná o něm začnu uvažovat :)

    OdpovědětVymazat
  18. Máš moc pěkný blog.A máš hezký článek.Taky jsem dopsala článek o Lady Boxu.Skusila jsi už nějáký přípravek z Lady Boxu?

    OdpovědětVymazat
  19. minulý jsem neobjednávala a jsem ráda, že jsem si počkala na listopadové vydání :) nechala jsem se překvapit i obsahem - vůbec jsem nevěděla, co se bude skrývat uvnitř :) takže to bylo příjemné překvapení.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojky :) mam ho taky a jsem moc spokojena ... jen tak dale :)

    OdpovědětVymazat