sobota 6. října 2012

Senát


Fotky z Prahy od sídla senátu. Strašně se mi tam to prostředí líbí a nejraději bych se před státní vlajku chodila fotit každý den. Už se těším na fotky z rybího oka, jsem zvědavá, jak se ty povedly. Měla jsem na sobě nový top a novou koženou bundu, oboje jsem si kupovala v Praze, kde jsme byli se školou na výletě. Ono se to teda za výlet moc považovat nedalo, každý den jsme společně strávili tak dvě hodinky na prohlídce něčeho a pak jsme měli zbytek dne volno a mohli si dělat, co jsme chtěli, včetně neurčené doby návratu na ubytovnu. Na jednu stranu mi to bylo líto, že jsme se po skupinkách rozutekli po Praze (pokud jste sledovali můj Instagram (@emgolightly), mohli jste vidět všechny ty fotky, jak jsme byly s holkama a pak s mamkou a babičkou na obídkách v Hard Rock Café, Panini, Café Imperial, Slavii, Jamesi Deanovi, u Paula atd., ano, užily jsme si to po svém:D), ale zase byla to lepší varianta než od 7 do 7 procházet památky, které už stejně známe nazpaměť.

Zara jeans + Mango jacket + Topshop peplum top and scarf + H&M earrings + Asos loafers + Michael Kors handbag

33 komentářů:

  1. sluší ti to, skvělá bunda))

    OdpovědětVymazat
  2. Bunda je super a ty zářivé naušnice<3

    OdpovědětVymazat
  3. ta bunda je fakt nádherná a top taky!

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, populární křivák z Manga! :D Mě se tak strašně líbí, že.. si ho nekoupím :D:/

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná bundička!

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. S koupí toho vínového křiváku jsi udělala dobře :)

    OdpovědětVymazat
  7. Načo toľko rovnakých fotiek?

    OdpovědětVymazat
  8. bundička je super a tenhle účes ti strašně sluší

    OdpovědětVymazat
  9. tak toto ti opravdu moc sluší! všechny ty barvy se k sobě úplně dokonale hodí, a ta bunda,ach! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Žádám Tě, začni si vybírat outfity, které budou úměrné tvé postavě. Ano, téměř žádný smrtelník nemá postavu modelky a u některých to platí dvakrát. Vybírat si neustále tyto skinny jeans či tvé oblíbené sukně je nesmírně devalvujicí-pro tebe. Právě těmito kousky, které nosíš prodáváš všechny nedokonalosti a kila navíc tvé postavy, které jsou při tvém věku striktně nežádoucí. Přitom i plnoštíhlá postava- jako ta tvá se může oblékat moderně, vkusně a s přihlédnutím na ony nedostatky. Konkrétně tento top by měly nosit slečny s drobnými rameny-opět si šlápla vedle. A skinny jeans jsou určeny delším a mnohem štíhlejším nohám. Být tebou-volím raději klasicky rovný střih džínů či elegantních kalhot.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ted jsem se pobavila, jak dlouho ne:D Zadam te, pis mi tohle pokazdy, prodlouzim si zivot o par minut.)

      Vymazat
    2. proč takhle reaguješ? slečna ti nenapsala nic urážlivého.. jen řekla svůj názor v podobě konstruktivní kritiky.. alespoň podle mne.. nedokážeš unést, že má někdo jiný názor než ty a zajímají tě jen komentáře, kde tě budou vychvalovat?

      Vymazat
    3. proč takhle reaguješ? slečna ti nenapsala nic urážlivého.. jen řekla svůj názor v podobě konstruktivní kritiky.. alespoň podle mne.. nedokážeš unést, že má někdo jiný názor než ty a zajímají tě jen komentáře, kde tě budou vychvalovat?

      Vymazat
    4. proč reaguješ takhle? slečna nenapsala nic urážlivého.. jen vyjádřila vlastní názor v podobě konstruktivní kritiky.. alespoň podle mně..

      Vymazat
    5. Jak jako reaguju? Moment, tohle bylo jako mysleno vazne? Ja myslela, ze si delala srandu :O A od tebe by to myslim stacilo jednou, netreba byt maximalisti, ne?

      Vymazat
    6. Ne, opravdu nenapsala nic, co by nemělo být myšleno vážně. Tohle tvůj blog strašně shazuje, nikdy nenapíšeš na nějakou kritiku nic jiného, než že ses pobavila nebo ti to tak vyhovuje. Vyhovovat ti to může, to ti nikdo neberer, ale co kdyby si taky občas reagovala přímo na to, co je tam napsáno?

      Tvůj blog mám moc ráda a mám ráda tvůj styl oblékání a osobně si nemyslím, že by si peplum top nebo skinny neměla nosit, ale chtělo by to opravdu zapracovat na příštupu ke kritice.

      Vymazat
    7. Prosímtě, mohla by sis přečíst, co jsem napsala úplně dole nějakému anonymovi. Nechce se mi to znovu psát celé, já se nad kritikou zamýšlím, ale ta která je napsaná způsobem jako ten první komentář, snad ani nemůže být myšelna vážně. Přijde mi to jako úplně neadekvátní reakce a úrovní vyjadřování jsme taky někde jinde. Nicméně tobě děkuju, těší mě, že se ti blog líbí. Ale věř tomu, že není úplně jednoduché odpovídat na komentáře, které vyznívají jako "všichni nad velikost 38 by měli být navlečení v elegantních kalhotách".. raději si nechci ani představovat jaký šílený kus oděvu je tím myšlen. Ale dobře, příště nebudu na žádný negativní komentář odpovídat, stejně jako neodpovídám na všechny pochvalné. Alespoň vám nebude muset lést na nervy moje reagování, já nebudu muset číst anonymní komentáře, jak jsem protivná a všichni budeme spokojeni:)

      Vymazat
    8. mně náhodou přijde, že tento top ji pěkně udělá pas, takže nevidím důvod, proč by ho nemohla nosit...a skinny jeans mi přijdou taky v pořádku...nechápu, proč si lidé pořád myslí, že silnější lidi by měli nosit volné hadry, to jejich postavě spíš škodí.
      Tohle je podle mě příklad toho, že slečna zná svojí postavu a ví co jí sluší.

      Vymazat
  11. ten top ti moc sluší, vypadáš v něm hrozně elegantně. Krásné!

    OdpovědětVymazat
  12. Anonym nado mnou má pravdu. Jedna vec je obliecť sa trendy a druhá vec je obliecť sa tak, aby mi to pristalo a aby som prípadne zakryla svoje nedostatky. A tvoja postava ich bohužiaľ má. Tak prečo sa urážaš? Módny blog by mal byť predsa práve o tom ako sa obliecť tak, aby sa našiel nejaký balans medzi tým.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já se neurážím:) Jen komentář, který začíná "žádám tě" a pak mi tvrdí, že mám krátké nohy, se prostě nedá brát vážně:) Navíc se mi nezdá, že by mi tenhle outfit neslušel, líbí se mi to takhle, proto to nosím, proto je to na blogu a jak můžeš vidět, líbí se to i jiným lidem. Že tobě ne, za to já nemůžu, mě se třeba nebude líbit, co nosíš ty, ale proč bych ti to měla psát. Já se nad tím zamyslela, prohlídla si ještě jednou fotky, ale nevidím, že by mi něco neslušelo, naopak podle mě dělá ten top štíhlý pas a větší prsa, to, že zdůrazňuje boky mi nijak nevadí, jsem na ně hrdá:)

      Vymazat
  13. peplum top Ti opravdu sekne, ještě ten skvělý křivák k tomu, hmmm :) palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  14. ten křivák je super! kdyby ses ho někdy chtěla zbavit, tak tady čekám..:D

    OdpovědětVymazat
  15. Moc Ti to sluší!
    Ať se jdou anonymové vycpat! Každý jsme jiný, ať jde o vzhled nebo i o styl oblékání. Proto taky existuje nespočet blogů a každý blog má svou skupinu fanoušků.
    Jen mě vždy překvapí, že někdo napíše útočný anonym, my zareagujeme a nakonec jsme my ty zlé, arogantní, namyšlené osoby pro všechny zbylé čtenáře.

    Nic si z nich nedělej! Já mám Tvé outfity moc ráda! :) Jsi kočka

    OdpovědětVymazat