neděle 11. listopadu 2012

everybody talks


Minulý pátek jsem jela jako většina maturantů do Brna na Gaudeamus, byla šílená kosa a já se na to oblékla dost nevhodně, protože mě mamka ráno přemluvila, že bude určitě teplo (zdravím, mami!) a já si teda nevzala parku, jak jsem měla v úmyslu, ale krátký kabát a kraťasy. Podle mě cesta ale určitě stála za to, dost jsem se na Gaudeamu dozvěděla, takže až vám bude třídní říkat, že to je jen reklamní tah na tahání peněz, nevěřte ji:)) Po tom, co jsme obešly všechny stánky, které mě zajímaly, jsme se vydaly do centra po pár obchodech a na oběd. V Brně jsem si koupila kalhoty, které teď nosím úplně každý den, takže se taky brzy objeví na blogu, kabát, který má stejné vyhlídky a na Vánoce jsem si vybrala rukavice. Taky jsem si koupila make-up, který jsem předtím zkoušela ze vzorečků a byla jsem úplně nadšená, že to byl přesně odstín pro mě plus dokonale kryl a netvořil masku. Prostě po 6 letech zkoušení make-upů jsem našla ten ideální (asi za 200, nepamatuju si přesně) a určitě vám ho taky na blogu v nějakém z příštích make-up postů představím.
Byl tady z vás taky někdo na Gaudeamu a líbilo se vám to? Dozvěděli jste se něco nového? Já teda u většiny jo, jen Karlovka mě zklamala, na mém oboru stál nějaký kluk, který se k žádným řečem neměl, člověk si vzal jen letáček, kde bylo stejně všechno jako na webu a nic víc. 



Mango coat + Promod shorts + Lindex socks + Humanic shoes + Gap pullover + eBay bracelet + Oasap earrings + Topshop scarf + Deers deer brooch + Michael Kors handbag + vintage hedgehog brooch

17 komentářů:

  1. ta první fotka je boží,miluju detaily outfitů

    OdpovědětVymazat
  2. máš nádherný náramek už dlouhou dobu takový sháním!
    http://fashionorlife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem tam před dvěma lety byla, ale bohužel já jsem si z toho moc neodnesla.. Jsem zvědavá na ten make-up! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jelena mám taky, je skvělý! Zřejmě nezůstanu jen u jednoho ;) Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavý outfit! :) Jinak určitě sem zvědavá na recenzi o make-upu. :) Na Gaudeamus se snad budem taky chystat , ale do Prahy tak to doufám, že v Praze budou příjemnější lidi taky mě zajíma Karlovka minulý rok tam byli za mnou nějací nafoukaní kluci a vysmívali se dotazům ostatních. Doufám, že tenhle rok to bude lepší. :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten naramok s okom je docela strasidelny! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Wuáá ten náramek s okem je děsivej :D A oblekla ses teda celkem nepřiměřeně, mě většinou mamka říká, at se navleču a pak je mi horko, na Gaudeamus jsem se oblekla jakž takž adekvátně :) A pár nových věcí jsem se dozvěděla, prostě se musíš ptát, jinak to stojí za nic.

    OdpovědětVymazat
  8. Na Gaudeamu jsem byla už před pár lety a tehdy jsem o mé teď již současné škole nic moc nezjistila...dostala jsem jen hromadu samolepek, propisek, žvýkaček a bůh ví čeho ještě:)) A také mi byla zima, ve vlaku se mi povedlo se polít Friscem:D Máš krásný kabátek a ten jelen je k němu perfektní:)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí kabát a šátek! tahle petrolejová ti sluší a brože nemají chybu. :)

    OdpovědětVymazat
  10. mne sa naopak stáva presný opak, zvykne mi byť teplo :D..máš krásne nechty!

    OdpovědětVymazat
  11. Super fotky :) Ten kabátek se mi moc líbí :)
    Zvu tě k sobě na giveaway :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. jééé, naše brno! :D já jsem teda vloni na gaude nešla, neboť MU má přehledný web, ale právě o té Karlovc říkají všichni co ty :)

    OdpovědětVymazat
  13. Chválím kabátek, ten je moc pěkný. Pořád jsem přemýšlela, co mi připomíná tvá kombinace kraťasů a bot, pak mě napadlo, že mi to připomíná horskou uniformu - kraťasy, vytažený ponožky a pohorky:) Nejde o zlou kritiku, jen o postřeh, a o to přeci v diskuzi jde, nebo doufám, že je to tu jako diskuze. Říkáš, že jste byly na Gaudeamu, na takovou ,,studijní" událost bych k tomu kabátku přidala třeba volnější kalhoty v pánském stylu, v Zaře jich mají spoustu. Elegantní, zároveň hravý, rozený studijní typ .)

    OdpovědětVymazat