sobota 12. ledna 2013

in nude I trust


Pudrová barva se mi hrozně líbí, ale musela jsem k ní vyloženě dospět. Dřív mě ani nenapadlo jí nosit, ale občas mám náladu na jednoduchý outfit v neutrálních barvách a pak často šahám po pleťové/pudrové. Na tuhle sukni jsem se v H&M dívala už několikrát před Vánoci a moc se mi líbila, ale stála (podle mě nepřiměřených) patnáct stovek. Teď po Vánocích ji zlevnili na třetinu a za to už mi stála.) Vidím to v nejbližší době na kombinaci s černýma punčochama a tmavým topem a v létě k obyčejnému bílému tričku s výrazným náhrdelníkem na nošení i přes den.



V Mangu jsem si koupila za stovku tyhle stříbrné náušnice s hvězdičkama. Měli je i ve zlaté, ale jsem ráda, že jsem nakonec našla stříbrné, budou se mi hodit víc. V poslední době jsem na hvězdičky ujetá a mám vyhlídnuté i jedny šaty s hvězdičkama, ovšem ty jsem si slíbila, jestli dostanu z testu z dějáku 1 a pak profesor nás stále napíná:( :D


Poslední věc je tahle koženková bunda z H&M, která bude nádherná ke všem šatům, skuním, šortkám,.. Ta bohužel ze slev není, dostala jsem ji od mamky a mám z ní hroznou radost, protože má zlaté detaily, skvělou barvu a vážně dobrý střih, většina kožených bund mi vždycky někde odstává, ale tahle sedí jako ulitá.


PS: Jsem opravdu zklamaná z výsledku prvního kola prezidentských voleb. Nechci tady vést žádné politické debaty, ale v druhém kole budu hlasovat vyloženě pro "menší zlo" a doufat, že Karel na nějaké oficiální návštěvě neusne.

22 komentářů:

  1. skvělá barva! kabátek vypadá super

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné věci :) Vždycky jsem si přála koženou bundu, ale než já ji budu mít tak budu v hrobě :DDD Taky jsem to nečekala a říkám narovinu, že budu volit spáče :D

    OdpovědětVymazat
  3. krásná barva :-) už se těším na outfit post

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné věci!
    Z voleb jsem taky zklamaná a v druhém kole volit nepůjdu - zlo volit nechci, ani to menší. Ať si to na triko vezmou jiní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Že si s Karla děláš legrace,kdo by ty keci těch blbců poslouchal? :D Tímhle protestuje proti těm jejich řečem a hlavně má 100% podporu v zahraničí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. má 54% podporu čechů v zahraničí, jestli jsi to myslela takhle.) http://volby.idnes.cz/prezidentske-volby-2013.aspx?k=1&t=8&o=9

      Vymazat
    2. Nevím, kde to mamka vzala, ale taky mi říkala, že má 100% podporu v zahraničí. A přitom to není pravda, jej. No já taky volila někoho jiného a s výsledkem nejsem spokojená, nicméně jak říkáš, budu volit to menší zlo, což je asi Karel. Ale ještě si je proklepnu oba, abych o tom věděla co nejvíc a zvolila správně :)
      Věci, co sis koupila - srdcovky ♥

      Vymazat
  6. ta sukně je božská! já měla takové maturitní šaty.)

    OdpovědětVymazat
  7. o té bundě jsem také přemýšlela :)
    p.s.: s volbama jsme na tom stejně.

    OdpovědětVymazat
  8. jeee ta sukne je krasna a bundicka taky!!hezky ulovky
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  9. No tak ale to jsou nádherné věci, pudrovou miluji! :) Šikovný výběr. Těším se na kombinace.
    Btw. co se dá dělat, Karel je opravdu to menší zlo.
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    OdpovědětVymazat
  10. na sukni se koukám od doby, co se objevila v obchodech...ale pořád jsem se nějak nedonutila ji koupit, i když se mi líbí...je taková, že když se někde zachytneš, hned se začne párat, ale krásná je...

    OdpovědětVymazat
  11. no a karel...radši no comment, to jsem už psala na blog

    OdpovědětVymazat
  12. Taky se mi pudrová barva moc líbí, ale nic takového v šatníku nemám...musím to napravit! :D

    já jsem naopak Karla volila i v prvním kole, a budu ho volit i nadále...věřím a doufám, že konečně zase budeme mít prezidenta, kterého si budeme moct vážit:)

    OdpovědětVymazat
  13. tahle barva je jedna z mých nej, až na to, že ve většině odstínech mi nesedí - jsem na ní moc bledá :( tak se aspon budu kochat u tebe, až ukážeš outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  14. coooo ta ruzova bundicka je super!vyzera ako uplne taka od ACNE, co som pozerala minuly rok.. to je z novej kolekcie ze? no vidim to tak, ze asi pojdem do HM :D

    OdpovědětVymazat
  15. nádherná bundička, tvoje mamka má dobrý vkus, když t koupila takovou krasavici :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já zůstávám věrná spíš černé, ale občas mám chuť vykoupit všechno v nude :D :) pěkné kousky, hlavně ta bundička!! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Sukně i bundička je parádní! :) Po sukni jsem pokukovala, ale ve slevách už zůstaly bohužel jen velké velikosti...

    OdpovědětVymazat
  18. nude mám ráda :) miluju na ní to, že je lehce zkombinovatelná téměř s jakoukoliv barvou! ta koženková bunda vypadá skvěle a sukni si ulovila skvěle ve slevách :)

    OdpovědětVymazat
  19. nude je úžasná a mas najkrajšiu koženú bundu akú som kedy videla :)
    cara mia

    OdpovědětVymazat